Dragi svi, dobrodošli u prvu online meditaciju iz ciklusa meditacija pod nazivom “prisjećanje i iscjeljivanje”. U ovom ciklusu online meditacija vas vodim u prisjećanje vaših prošlih/paralelnih života u drugim civilizacijama kako zemaljskih tako i vanzemaljskih. Cilj ovog ciklusa je voditi vas u te živote i civilizacije da se sjetite svojih drevnih znanja te da ih aktivirate sada i ovdje u ovom životu, da vam služe i da vam pomognu u vašem životu u ovim turbulentnim i izazovnim vremenima velikih društvenih previranja i promjena.

Prva tema ciklusa je Atlantida te ću vam u ovom događaju malo pričati o njoj, a zatim vas vodim u meditaciju i iscjeljivanje. Kroz meditaciju koju ću voditi putovati ćemo u dva vaša prošla života koji su vam trenutno najvažnija za vaš trenutni život i ono što vam u ovom trenutku treba za vaš rast i napredak. Također vodim vas u trenutak katastrofe i potonuća Atlantide da dobijete uvid gdje ste bili, radili i kako je to utjecalo na vas. Iscjeljivati ćemo te živote da se raspuste traume katastrofe kako za vas osobno tako i globalno.

Čovječanstvo je na velikoj prekretnici te sam iz više izvora čuo da se nalazimo u energetski vrlo bliskim događanjima koji su bili i na Atlantidi koji su na kraju doveli do katastrofe. Zato je ovo pravi trenutak za ovu meditaciju i putovanje. Događaj će biti 25.07 na majanski dan van vremena, odnosno dan prije majanske nove godine.

Druženje će biti 25.07 u 20:00 u live prijenosu u posebnoj privatnoj grupi. Cijena sudjelovanja je 28€. Po kupnji ulaznice dobiti ćete email s poveznicom koja vas direktno vodi u tajnu grupu te zatražite ulaz.

Obzirom da slavim pokretanje svog internet dućana s meditacijama možete dobiti 15% popusta za ovaj događaj tako da se prijavite na newsletter preko ovog linka: https://dodiriscjeljenja.com/newsletter-prijava/

Uz to dobiti ćete još kupon sa 35% popusta na dvije video meditacije po vašem izboru. Kupone ćete dobiti na email kojeg prijavite na newsletter.

ULAZNICU MOŽETE KUPITI – OVDJE