Današnji užurbani način života često nas dovodi u situacije u kojima smo pretrpani obvezama, događajima i aktivnostima te se premalo posvećujemo sebi i svojem zdravlju. Ako uz sve to još dosta i putujete, vremena za opuštanje,  „filtriranje“ misli i otpuštanje je vrlo malo.Za uspjeh u poslu potreban nam je čist um i opuštenost kako bismo se nosili sa svakodnevnim izazovima. U svijetu se već dugi niz govori o meditaciji kao učinkovitom metodom u borbi protiv stresa i užurbanosti. Dovoljno je jednom dnevno zastati, disati, smiriti misli, opustiti tijelo i krenuti dalje. Odnedavno meditirati možete i na poslovnim putovanjima- uz Air France!

Putovanje zrakoplovom je izvrsna prilika da posvetimo malo vremena sebi. Osim čitanja knjiga, gledanja filmova možemo i meditirati. Air France svojim putnicima omogućuje otkriti prednosti meditacije uz vođeni program meditacije, koji je također dostupan u aplikaciji Air France Play. Na dugim putovanjima, putnici mogu birati između raznih vođenih meditacija koje se temelje na principu znatiželje – Što znači biti “ovdje i sada” ?, Budite svjesni i prihvatite sadašnji trenutak,  posebna vođena meditacija Radoznalost namijenjena djeci.

Zdravi obrok i u zrakoplovu

Za dobar osjećaj je, osim meditacije, potrebno hraniti se zdravo i vježbati. S obzirom da se u zrakoplovu ne možete kretati, barem se možete pobrinuti da jedete zdravo.  Od 1. travnja ove godine, Air France svojim putnicima u prekooceanskim letovima nudi mogućnost izbora zdravog, uravnoteženog jelovnika sastavljenog od predjela, glavnih jela, sira i slastica. Jelovnik se mijenja dva puta godišnje – zamjenjuje jesen-zimu u proljeće i ljeto jesen.

atma.hr – 45

Putovanje nikako ne može biti izgovor da ne brinete o svom zdravlju i dobrobiti. No, istina je da putovanje može biti  ugodno, korisno i opuštajuće iskustvo u bilo kojem kuku svijeta. Putujte što je više moguće i ne zaboravite na zdravlje i dobrobit tijekom putovanja.


Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2018.g. svojim su putnicima ponudili 314 destinacija u 116 zemalja svijeta. S flotom od 548 zrakoplova i 101,4 milijuna putnika prevezenih u 2018.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2300 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 15 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 275 letova dnevno.

Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 19 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 14.500 letova dnevno na 1.150 odredišta u 179 zemalja.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr  i www.airfrance.hr

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here