Meksička bola je ogrlica za trudnice koju su izvorno nosile žene u Meksiku kako bi stimulirale neonatalni razvoj bebe za vrijeme trudnoće.

Prilikom pomjeranja stvara lagani i umirujući zvuk koji će postati blizak bebi. Vjeruje se da ih može utješiti i opustiti.

Beba u trbuhu može prepoznati zvukove od 20-og tjedna trudnoće pa bi je već tada bilo idelano staviti. Osim što nježan i nimalo iritantan zvuk zvončića smiruje i opušta, bebi pomaže da već u trbuhu može razlikovati dan od noći što puno pomaže nakon rođenja.

Osim sto smiruje i bebu i mamu, pomaže da se beba stavi u poziciju za porod slijedeći zvuk, zbog toga se kako trudnoća odmiče lančić na kojoj se nalazi kuglica produžuje i spušta do ispod pupka kako bi se beba okrenula sljedeći poznati zvuk.

Nakon poroda bilo bi dobro da se kuglica nastavi nositi kako bi beba osjetila već poznati zvuk koji je smiruje.

Kako kaže jedna meksička legenda, tko nosi kuglicu “koja doziva anđele”, nosi sreću sa sobom, bas kao anđeo čuvar što slijedi svaki trenutak trudnoće i svojim zvukom mazi i smiruje bebu u maminom trbuhu.

Predivan poklon za trudnice koju će voljeti i mame i bebe u trbuhu pa i nakon porođaja!

Meksička bola s resama – ogrlica za trudnice

Materijal: bakar; bez olova i nikla!

Veličina privjeska: 13.4 cm x 2.8 cm

Dužina lančića: 79 cm

Cijena: 129 kn

 

Prethodna objavaJoga u svakodnevnom životu Zagreb – Jesenski upisi 2017.
Slijedeća objavaDrvo sreće od predivnog zelenog Epidota – Snažan čistač aure
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.