Meksička bola je ogrlica za trudnice koju su izvorno nosile žene u Meksiku kako bi stimulirale neonatalni razvoj bebe za vrijeme trudnoće.

Unutar meksičke bole je kuglica izrađena od plastike, koja proizvodi nježno umirujuće “zvoncanje” prilikom nošenja. Prilikom pomjeranja stvara lagani i umirujući zvuk koji će postati blizak bebi. Vjeruje se da ih može utješiti i opustiti.

Može se prilično lagano otvoriti malom kopčom pa tako i zamijeniti ako imate neki vlastiti predmet koji biste željeli nositi na lančiću.

Beba u trbuhu može prepoznati zvukove od 20-og tjedna trudnoće pa bi je već tada bilo idelano staviti. Osim što nježan i nimalo iritantan zvuk zvončića smiruje i opušta, bebi pomaže da već u trbuhu može razlikovati dan od noći što puno pomaže nakon rođenja.

Osim sto smiruje i bebu i mamu, pomaže da se beba stavi u poziciju za porod slijedeći zvuk, zbog toga se kako trudnoća odmiče lančić na kojoj se nalazi kuglica produžuje i spušta do ispod pupka kako bi se beba okrenula sljedeći poznati zvuk.

Nakon poroda bilo bi dobro da se kuglica nastavi nositi kako bi beba osjetila već poznati zvuk koji je smiruje. Kako kaže jedna meksička legenda, tko nosi kuglicu “koja doziva anđele”, nosi sreću sa sobom, baš kao anđeo čuvar što slijedi svaki trenutak trudnoće i svojim zvukom mazi i smiruje bebu u maminom trbuhu.

Predivan poklon za trudnice koju će voljeti i mame i bebe u trbuhu pa i nakon porođaja!

Meksička bola za trudnice u obliku srca s kuglicom koja nježno zvoni

Materijal: bakar; bez olova i nikla!

Veličina privjeska: 3.9 x 3.2 cm

Duljina lančića: 79 cm

Cijena: 129 kn

 

Prethodna objavaDrvo sreće Dimni kvarc – Za zdravlje, blagostanje i sreću
Slijedeća objavaNe želim varati muža, ali nemam snage izbaciti iz duše taj osjećaj prema drugom muškarcu…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.