Nedavno objavljeni dokumenti Maya, odnosno predmeti koji datiraju najmanje 1300 godina otkrivaju ljudska vrsta nije sama i da ima vrlo naprednu tehnologiju, uključujući svemirska putovanja koja su vjerojatno postala jedno vrijeme. Ne samo što je ova dokumentacija izdana od strane meksičke vlade koja prikazuje postojanje istraživačke vrste, nego može također otkriti i korijene čovječanstva.

Autor: Ivan Abramović
4dportal.com

Neki smatraju da je vladino predstavljanje ovih informacija veliki korak naprijed za čovječanstvo kao istina koja se konačno polako pušta u javnost. Nadam se da će to potaknuti i druge vlade diljem svijeta da izađu s ovakvim informacijama, da maknu veo sa tajnama NLO-a i vanzemaljske istraživačke zajednice za dobrobit svih.

[1] Dva kruga u blizini centra artefakta izgleda da je Zemlja. [2] Čini se kao neka letjelica. [3] Izgleda kao masivni komet ili asteroid koji je krenuo prema Zemlji. [4] Izgleda kao posebno dizajnirana letjelica sposobna za skretanje velikog kometa ili meteora, kao što je NASA-in "Deep Impact". [5] Izgleda kao astronaut koji kontrolira letjelicu. [6] Izgleda kao inteligentno kontrolirana letjelica.
[1] Dva kruga u blizini centra artefakta izgleda da je Zemlja. [2] Čini se kao neka letjelica. [3] Izgleda kao masivni komet ili asteroid koji je krenuo prema Zemlji. [4] Izgleda kao posebno dizajnirana letjelica sposobna za skretanje velikog kometa ili meteora, kao što je NASA-in “Deep Impact”. [5] Izgleda kao astronaut koji kontrolira letjelicu. [6] Izgleda kao inteligentno kontrolirana letjelica.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 04.01.2014.
Slijedeća objava10 nevjerovatnih razloga za redovno ispijanje zelenog čaja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here