Foto: pixabay.com

U petak, 3.6. Merkur se pokreće prema naprijed. Počinjemo realizirati planirano, kao i sve ono za što nam je nedostajalo motivacije. Sve do 19.6. primijetit ćete kako se neki dogovori ili događaji koje smo utanačili od 10. svibnja/maja do 2. lipnja/juna mijenjaju i pokazuju nam svoje pravo ‘lice’, isto kao i osobe koje su u njima sudjelovale. Kao da smo pronašli neki izgubljeni predmet, komadić nečega koji nam je nedostajao da bismo nešto zaokružili, upotpunili, imali cjelinu.

atma.hr – 52
U petak, 3. lipnja/juna Merkur se pokreće prema naprijed s 26′ Bika. Sve ono što je bilo u zastoju, blokadi, u neizvjesnosti sada se polako odmotava da bi od 19. lipnja napokon zaokružili ono što se odvijalo od 10. svibnja.

Magla se podiže. Horizonti su jasniji. Dolazi do pomaka u svijesti.

Vidimo jasnije, čujemo s više razumijevanja. Dobivamo hrabrost izgovoriti.

Počinjemo realizirati planirano, kao i sve ono za što nam je nedostajalo motivacije.

Usmjeravamo pažnju i držimo fokus na bitnom. Dolaze informacije i odgovori koje trebamo. Privodimo kraju jedan posao, započinjemo novi.

Obratite pozornost i na zbivanja koja su se odvijala u posljednja dva dana travnja/aprila.

atma.hr – 52
U danima do 8. lipnja/juna mogu se pokazati kao bitna.

I sve do 19. lipnja/juna primijetit ćete kako se neki dogovori ili događaji koje smo utanačili od 10. svibnja/maja do 2. lipnja/juna mijenjaju i pokazuju nam svoje pravo ‘lice’, isto kao i osobe koje su u njima sudjelovale.

Kao da smo pronašli neki izgubljeni predmet, komadić nečega koji nam je nedostajao da bismo nešto zaokružili, upotpunili, imali cjelinu.

Julijana Oremović

ASTRO NATALNA KARTA BANNER