Designed by Freepik

Ovo će biti sudbonosni dani koji će vam pomoći da krenete novim putem do sreće. Ovaj čarobni Merkur doista će vas razveseliti. Oni koji su bili depresivni, postat će pozitivniji. Merkur u Blizancima odbacuje strahove i nesigurnosti, te je otvoren za lijepe trenutke, sreću i napredak. Iskoristite to!

atma.hr – 52
Merkur se vratio Blizancima 13. lipnja i u ovom znaku osjeća se prava kreativna snaga planeta komunikacije. Saznajte što vam horoskop predviđa i što možete očekivati:

Merkur je donedavno bio u retrogradnoj fazi, a sada je konačno u dobrom smjeru, a dodatnu prednost donosi prijelaz iz Bika u Blizance. Ponovno počinje vrlo povoljno vrijeme u kojem nas sve očekuju zanimljive i važne promjene u životu. Vrijeme je da se nešto otpusti i da se krene dalje.

Jaki Merkur u Blizancima najviše će se svidjeti onima koji vole avanture i ne žele mirno sjediti. Krenete li na put, svakako idite s punim povjerenjem da ćete imati sreće. Vjerujte svojim osjećajima kada birate mjesto gdje se želite opustiti. Nemojte se bojati mijenjati okolinu, posjećivati ​​nova mjesta, voziti se negdje daleko autom i tako dalje. Cijeli svijet je otvoren za istraživanje pa svakako pogledajte i one njegove dijelove koje još niste imali prilike vidjeti.

Također, ovo je izuzetno dobro razdoblje za društveni život. S ljudima oko sebe imate odličan odnos, znate ih savjetovati, smiriti, podržati i pomoći im. Sve vezano uz komunikaciju donosi vam uspjeh i napredak, kako na poslu tako i u međuljudskim odnosima. Stoga će oni koji trguju imati posebnu prednost i znat će uvjeriti i pridobiti kupca.

Svatko tko traži srodnu dušu će značajno napredovati u tom smjeru. Također, oni koji su imali sukobe s voljenom osobom, sada ih mogu riješiti zahvaljujući dobroj komunikaciji. Rješavanje ovih problema u sljedećih nekoliko tjedana bit će puno lakše.

atma.hr – 52
Merkur će vam omogućiti da pronađete novu motivaciju. Najvjerojatnije će se mnogi s novom snagom zaljubiti u svoj posao ili će se, naprotiv, konačno uvjeriti da im sadašnji posao nikako ne odgovara. Ovo će biti sudbonosni dani koji će vam pomoći da krenete novim putem do sreće.

Ovaj čarobni planet doista će vas razveseliti. Oni koji su bili depresivni, postat će pozitivniji. Merkur u Blizancima odbacuje strahove i nesigurnosti, te je otvoren za lijepe trenutke, sreću i napredak. Iskoristite to!

sensa.mondo

banner za knjige NUMEROLOGIJA