Od 5. travnja do 12. lipnja Merkur je u Biku: U ovom periodu vodite više računa o tome što pričate i o odnosu s kolegama i nadređenima. Ukoliko ste impulzivni – usporite, ali ako odmjeravate svaku situaciju – ubrzajte se

Hitri, okretni Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 5. travnja, ulazi u mirnog, tromog i staloženog Bika, znak u kojem slabi njegov utjecaj i gdje će se zadržati do 12. lipnja. Od 29. travnja do 23. svibnja bit će u retrogradnom hodu, što će ga još više usporiti. Zbog toga može patiti vaš živčani sustav, naročito ako ste Blizanac, Djevica ili Škorpion ili vam je Merkur u tim znacima. Ako ste skloni brzom donošenju odluka, usporite i razmislite još malo, a ukoliko ste od onih koji se premišljaju i odmjeravaju svaku situaciju, “ubrzajte” se da ne propustite neke poslovne šanse.

Ovaj tjedan, Merkur je pod povoljnim utjecajima Venere iz Ovna, Jupitera iz Djevice i Neptuna iz Riba, što vam može odgovarati ukoliko surađujete ili kontaktirate sa strancima. Ali, novac koji zaradite preko poslova s ​​inozemstvom, kratko će se zadržati na računu, vjerojatno će vam otići na neku neplaniranu kupnju vezanu za kuću ili djecu.

Neharmonični aspekti Merkura s Mjesecom u Biku i Marsom u Strijelcu upozoravaju da povedete više računa o svojim izjavama kao i da obratite više pažnje na odnos s kolegama i nadređenima. Također, dobro razmislite, ukoliko vam netko traži novac na zajam.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Za vrijeme mladog Mjeseca izbjegavajte situacije u kojima biste se morali raspravljati s nadređenima i partnerom. Blizanac vam šalje SMS, a Strijelac misli na vas.

BIK (21.4. – 21.5.)

Vladar polja ljubavi, Mars, simbol strasti i Merkur u vašem znaku čine vas slabim na šarm mlađe osobe koju ćete upoznati na nekom javnom skupu. Izbjegavajte kupoprodaju nekretnina.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Oslabljena pozicija vašeg vladara Merkura, upozorava da se čuvate intriga i mlađih kolega. Za vrijeme mladog Mjeseca možete postići dogovor sa osobom koja zbog posla često putuje.

RAK (22.6. – 22.7.)

Početkom razdoblja, u vrijeme konjunkcije Merkura i Mjeseca u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja i prepreka, trebali bi povesti više računa o tome što pričate, naročito u društvu mlađih kolega ili suradnika.
LAV (23.7. – 22.8.)

Pozicija Merkura, vladara astrološke kuće posla, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove. Početkom razdoblja, na kraćem putu u inozemstvu ili nekom predavanju možete upoznati zanimljivu osobu.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Vaš vladar Merkur, simbol biznisa, u konjukciji sa Mjesecom i inkonjunkciji s Marsom, ne utječe povoljno na vaše rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Klonite se rasprava s partnerom, naročito ako se radi o Biku.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Aspekti Merkura, planete komunikacija, koja upravlja vašim poljima inozemstva i podsvijesti, donose vam poslove sa strancima o kojima odavno maštate. Blizanac i Vodenjak misle na vas.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Vaš vladar Mars u neharmoničnim aspektima s Merkurom, planetom biznisa, upozorava da povedete više računa prilikom sklapanja ugovora sa strancima kao i o odnosu s nadređenima i mlađim suradnicima.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Zbog pozicije Merkura, vladara vaše astrološke kuće ljubavi, raste vaš utjecaj na dugogodišnjeg ili bračnog partnera. Susret s nekim vatrenim znakom, na nekoj proslavi, može označiti početak dugoročne suradnje sa strancima.
JARAC (22.12. – 20.1.)

Aspekti vašeg vladara Saturna i Merkura u Biku mogu vam odložiti planove vezane za odnose s inozemstvom, naročito ako ste mladi ili studirate. Jedna Riba misli na vas, dok Rak pokušava privući vašu pažnju.

VODENJAK (21.1. – 19.2.)

Merkur, planet biznisa, pod utjecajem jednog od vaših vladara, Saturna, planete ambicije, a u konjukciji s Mjesecom, upozorava da dobro razmislite prije donošenja neke poslovne odluke. Ako dobijete ponudu za neki novi posao, prihvatite je.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Aspekti Merkura, vladara vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, donose vam mogućnost poznanstva s mlađom osobom na nekom javnom mjestu. Početkom tjedna možete se naći pred donošenjem važnih odluka.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaReinkarnacija – Kako siješ, tako ćeš i žeti
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.04.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.