pixabay.com

Jeste li spremni za putovanje i ljubav? Zvijezde vas zovu …

U ovom periodu doći će do promjene u komunikaciji, koja biva drugačija. U Lavu je ona poletna, vedra, posebno jer će Merkur biti u konjukciji s Venerom u Lavu, koja sve uljepšava, a ovoga puta to su razgovori, komunikacija koja je obojena osjećanjem ljubavi, divljenja… I svakodnevni govor bit će ispunjen srećom, šalom, smijehom! Ljubavne izjave i udvaranja u ovom periodu su nezaboravna, jer su sada riječi kao pozlaćene. Upravo to su izjave koje plijene. Izgovaraju se ili pjevaju najljepši ljubavni stihovi koji potiču ljubavni zanos i utječu da se voli drugačije, ljepše.

Merkur u Lavu bit će u konjukciji s Venerom do 27. srpnja. To donosi mogućnost da se zaljubite slušajući i gledajući nekoga ili ćete doživjeti nešto vrlo lijepo na putovanju. Ako ne dođe do ljubavi, može doći do lijepog druženja i zabave na ljetovanju. Ovo je povoljno vrijeme za ljetovanje, posebno poslije 3. srpnja kada će biti mlad Mjesec u Lavu. Putovanja su luksuznija nego što je uobičajeno kada su Venera i Merkur i Sunce u Lavu, a upravo to se događa od 22. srpnja. Želja za uživanjem i zabavom je velika. Kupnje su također luksuzne, jer se teži kvalitetnim i vrijednim stvarima.

Od 17. do 21. srpnja Merkur u Lavu će biti i u konjukciji s Venerom i u trigonu sa Saturnom u Strijelcu. To je vrijeme kada se mogu se sklopiti dugoročni dogovori, ugovori i sporazumi. Povoljno je i da tada date neko obećanje, zavjet koji je najbolje dati u razdoblju od 17. do 21. srpnja. To je povoljno vrijeme i za zaruke i vjenčanja, davanje zavjeta na vjernost u ljubavi. Ovi tranziti dovode i do dobre komunikacije između roditelja i djece. Dok je Merkur u Lavu u konjukciji s Venerom od 14. do 25. srpnja, izgovaraju se riječi koje otvaraju vrata do svakog srca.

Na koji znak će najviše utjecati Merkur u Lavu

Na vjenčanjima je veselje veće dok je Merkur u Lavu, zajedno sa Venerom. Zdravice su izrečene iz srca, one slave ljubav i život. Divne su i proslave rođenja djeteta, izgovaraju se riječi koje izražavaju ljubav prema životu. Upravo to su riječi iskrene, pohvale i iskazi koji donose dobro raspoloženje. Također, očekujte riječi koje imaju značaj, kao i dramatizaciju, ali i poruku koja se ponavlja.

Zato u ovom periodu obratite pažnju što govorite, jer vaše riječi mogu vas povezati, zbližiti s drugima. One u sebi nose i više pozitivne energije, mogu veličati, ili naglašavati važnost nečega, bez obzira na to jesu li izrečene u svakodnevnom životu, ili se izgovore na nekoj proslavi, ili s neke pozornice.
Ovo je vrijeme raznih svečanosti, festivala i javnih nastupa na kojima se odvija mnogo toga što potiče dobro raspoloženje, ljubav ili sreću. Riječi koje izgovaramo i u svakodnevnici će sada prije naići na odobravanje i prihvaćanje, jer nose pozitivne stavove i razmišljanja. Lakše ćete oraspoložiti druge.

Merkur u Lavu olakšat će i organizaciju ljetnog odmora, pripremu proslava, prijema, vjenčanja, luksuznih ljetnih zabava, karnevala i festivala.
Posebno je povoljno vrijeme za nova poznanstva, zanimljive i neočekivane susrete, a najviše 25. i 28. srpnja kada Merkur bude u trigonu sa Uranom u Ovnu. Tada vam iznenada može iskrsnuti prilika da nešto novo doživite, ili o nečemu govorite što može donijeti oduševljenje drugih. Povoljno je vrijeme i za iznenadna putovanja. Može vas oduševiti i neki iznenadni dogovor, na izgled neočekivan i slučajan.

Merkur u Lavu će povoljno djelovati na osobe koje imaju podznak, ili znak u Lavu, Ovnu i Strijelcu, ali i na one koji imaju natalni Merkur u ovim znakovima, a zatim u nešto manjoj mjeri i onima koji imaju Merkur, ili sunčani znak u Blizancima i Vagi. Merkur će djelovati pozitivno i na one koji imaju podznak u Blizancima i Djevici. Na mnoge će djelovati da lakše komuniciraju i povezuju se s drugima, jer pravi pretežno dobre tranzite dok prolazi kroz kraljevski znak Lava i donosi puno radosti, ali i veličanstvena iskustva kroz komunikaciju, druženje ili ljubav.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objava6 znakova da je VRIJEME da se usredotočite na SEBE: Šesti stvara ustajalost duha!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 17.07.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.