Foto: pixabay.com

Iako Merkur tranzitira samo dva tjedna kroz Lava, on mnogim osobama može donijeti razne promjene. Najviše će utjecati na Lavove, Vodenjake, Bikove i Škorpione, kada su mentalne promjene u pitanju i druge stvari koje pripadaju Merkuru.

atma.hr – 78
Merkur je napustio sentimentalnog, osjetljivog, emotivnog i vodenog Raka i uskočio pravo u vatrenog i strastvenog Lava. Njemu vrlo odgovara tranzit kroz Lava pa može gledati da bude u centru pažnje kroz humor, igru, teatralnost, dramu itd.

Ovaj Merkur razmišlja na dramatičan način dok mu je unutrašnjost rafinirana i dostojanstven je, želi ostaviti povoljan dojam. Bit će naglašena ambicioznost i dobro završavanje poslova. Merkur će biti u kvadratu s Uranom iz Bika, što nam može dati ekscentričnost, arogantnost, nervozu gdje je um stalno u pripravnosti kao napeta puška.

Uslijed raznih nezadovoljstava vi se možete diviti sami sebi i sebe izdizati, što donosi za rezultat da ste vi u centru, sve ste napravili samo vi tj. ja ovo, ja ono, sve moram ja itd. Sada će um biti jak i kreativan, komunikativan, gdje strasti samo pršte.

Merkur će praviti trigon s Marsom i konjunkciju sa Suncem što su odlični aspekti. Merkur i Mars daju hitrinu uma, brzinu, hrabrost pouzdanost i odličnu moć zapažanja pa možete ovo iskoristiti za pregovore, uvjeravanja, kreativnost i još mnoge stvari što vaš osobni horoskop pokazuje.

Merkur i Sunce u konjunkciji, iako se nikad ne udaljava od 28 stupnja, daje nam impulzivnost, snažan um, ambicioznost, kreativnost pa ako je negativno aspektiran od neke planete onda može dati pretjerivanje, tvrdoglavost, pristranost itd.

Iako Merkur tranzitira samo dva tjedna kroz Lava on mnogim osobama može donijeti razne promjene i da svoje mišljenje preokrenete iz korijena. Najviše će utjecati na Lavove, Vodenjake, Bikove i Škorpione, kada su mentalne promjene u pitanju i druge stvari koje pripadaju Merkuru.

atma.hr – 39

Kako na vaš znak i podznak može utjecati Merkur?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi s ovim tranzitom Merkura možete imati lijepe prilike, samo se ne preporučuje da budete bučni i teatralni. Kako je u pitanju vaša peta kuća onda se odnosi na ljubav, djecu, kreativan rad i još mnoge pozitivne stvari vam se mogu događati.

Kako će Uran praviti kvadrat sa Suncem i Merkurom, onda trebate pripaziti na troškove i da ne kupujete neke stvari bez svrhe.

BIK

Dragi Bikovi, vi s ovim tranzitom Merkura se možete lako izboriti s nekim komplikacijama. Pojedini Bikovi mogu dobiti posao iznenada ili unaprjeđenje iako se niste potrudili do kraja. Pojedine osobe mogu dobiti novac putem igara na sreću ili da ih nešto iznenadi.

Ako ste radili honorarno onda vam može biti isplaćeno. Uglavnom nema potrebe da brinete za novac. Čak se možete opustiti i zadovoljiti vaš hedonizam da se počastite.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vaš je vladar Merkur pa kako on mijenja tri znaka, a sada izlazi iz emotivnog Raka i ulazi u Vatrenog Lava, gdje će brzo raširiti i osušiti svoja krila, možete uspješno planirati, dogovarati, a kada od 20.08. uđe u Djevicu, onda vam može dati prave rezultate i uozbiljiti vas.

Za sada imate dovoljno karizme i šarma pa možete očekivati iznenadni uspjeh. Zbog jakog utjecaja Neptuna, ipak cijeli 8. mjesec trebate paziti da vas ne prevare.

atma.hr – 75RAK

Dragi Rakovi, vama se ovaj tranzit Merkura odražava na polje financija pa tu povedite računa. Kako je Mars u negativnom aspektu s vašim znakom, jako je potrebno da budete strpljivi i da pazite što pričate, jer neka ishitrenost i nepromišljenost može vam naškoditi.

Pojedini Rakovi će imati neke pokušaje da im se netko miješa u život pa ne dozvolite već sami birajte svoj put.

LAV

Dragi Lavovi, kako je ovo vaš mjesec, onda ovaj Merkur vam donosi odlične govorne i pregovaračke sposobnosti i kako Mars iz Ovna vam daje strastvenu energiju za akcijom vi možete sada sve što poželite.

Ranije sve što ste vidjeli kao nemogućnost, sada je upravo na dohvat ruke. Imate energiju, karizmu, naklonost zvijezda i ništa vas ne može spriječiti da ne uspijete do zacrtanog cilja.

DJEVICA

Drage Djevice, vaš planet Merkur tranzitira čak kroz tri znaka u 8. mjesecu što vam može donijeti razna razmišljanja i promjene. Vi čeznete da unesete promjene u svoj život pa je moguće da se one baš dogode u vašem emotivnom životu.

Sada pojedine Djevice mogu manje raditi, a više se družiti i odlazite na razne zabave. Pripazite što jedete ili pijete zbog stomaka.

atma.hr – 78
VAGA

Drage Vage, vi s ovim tranzitom Merkura razmišljate o nekim novim projektima i kako da harmonizirate i poboljšate odnose. Mnoge Vage će promijeniti odnos prema novcu i nekim životnim stavovima.

Pojedine Vage mogu i započeti neki novi posao, dok neke mogu dobiti želju da urede svoj ambijent, ured ili dom. Kako je Mars u Ovnu aktivan onda mnoge Vage kreću u akciju i ne mogu podnijeti rutinu. Sve se mijenja s Marsom u vašem emotivnom životu sve pokrećete na akciju i strast.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama ovaj tranzit Merkura može donijeti da glasno i jasno iznesete svoje mišljenje i uopće vam neće biti važno ničije mišljenje. Kako je Mars u kvadratu s Plutonom onda će ova energija aspekta probuditi vašu ratničku energiju.

Pojedini Škorpioni mogu poželjeti probati neki sport koji je ekstreman ili neki neobičan hobi, što svakako vas pokreće, jer vi volite izazove.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama ovaj tranzit Merkura pokreće snažnu energiju za putovanjem, strancima, što vas može ispuniti i donijeti uspjeh. Idealno je da u ovom periodu otputujete s voljenom osobom na odmor i zadovoljite vaš veliki libido, što vam pruža Mars iz Ovna.

Kako god da ste odlučili, ako ste slobodni, pažnju vam privlači osoba povezana s inozemstvom. Ovo je jedan od sretnijih mjeseci za vas pa ga trebate iskoristiti poslovno i emotivno.

atma.hr – 39

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj tranzit Merkura kroz vaše osmo polje pa komunikacija i govori postaju dinamičniji i smjeliji. Sada vam nitko ne može stati na put do cilja.

Pojedini Jarci će uživati u druženju, pričanju pa čak i nekoj izmišljenoj priči, tek toliko da se vidi kako će drugi reagirati. Ako ste vozač, budite pažljivi za volanom, jer su mogući i kvarovi automobila ili nekog drugog uređaja.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas ovaj tranzit Merkura ide kroz vaše polje partnera pa se savjetuje da budete oprezni kako komunicirate s njim. Mars iz Ovna vam otvara vrata za srodnu dušu pa ako ste slobodni trebate to sebi dozvoliti.

Uran, vaš planet, kreće retrogradno od 15. pa bi se vi mogli pobuniti za sve što vam se ne sviđa. Ipak pazite u odnosima i s partnerom.

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj tranzit Merkura pokreće prilagođavanje, kako poslovno tako i privatno. Ako ste u zaostatku s poslom onda završite sve te stvari, posebno one neophodne.

Usmjerite svoje misli na svakodnevni život i posao. Ako tražite posao sada ga možete pronaći. Ako imate porive za kupovinu sada nije trenutak, ipak vam te stvari nisu neophodne.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

110 HEMP ŠEŠIRI

HIMALAYAN ŠEŠIR OD KONOPLJE

Cool, čvrsti i ekološki šeširi, ručno izrađeni u Nepalu od eko konoplje.

Dostupno u različitim bojama i dezenima.

Kroz rub oboda šešira provučena je mekana metalna žica tako da oblik šešira možete namjestiti po želji.

Opseg dijela koji ide na glavu je oko 52 cm. Ukupan promjer vanjskog ruba oboda je 30 cm.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here