Foto: pixabay.com

Ovaj nas Merkur može povezati s nekim dragim ljudima, unijeti u vašu svakodnevicu više opuštenosti i ležernosti, više zabave i uživanja. Mogu se pojaviti i neki novi emocionalni interesi. Stvarajte i djelujte srcem i iz srca.

atma.hr – 78
Od 05.08. do 20.08. Merkur će prošetati znakom Lava i usmjeriti našu pozornost na zabavu, ljubav, komunikaciju s osobama koje volimo, kao i na odnos s djecom i prijateljima.

Riječ je o ponosnom Merkuru koji ne trp odbijanje i poniženje. U komunikaciji ego može biti vrlo jak, a kritika ubija bilo kakav interes za daljnju razmjenu.

Ovaj nas Merkur može povezati s nekim dragim ljudima, unijeti u vašu svakodnevicu više opuštenosti i ležernosti, više zabave i uživanja. Radimo ono što volimo i činimo to srcem.

Mogu se pojaviti i neki novi emocionalni interesi, sve počinje kao prijateljstvo, a potom se razvija i u nešto više.

Ljutimo se kad nismo u centru pažnje i kad ne dobivamo ono što nam treba.

Pravi je trenutak da se povežemo sa svojim unutarnjim djetetom. Plešite, igrajte se, smijte se.

atma.hr – 39

Negativni aspekti ovog tranzita su potreba za dominacijom nad drugima, sebičnost i egocentričnost – ego koji je nedokaziv i koji nas tjera da povređujemo tuđe osjećaje, a pritom i vlastite.

U ljubavi tražimo strast, obožavanje, neko posebno iskustvo s kojim bismo se mogli pohvaliti drugima.

Ne podnosimo ignoriranje, pravimo dramu oko sitnica i činimo sve kako bismo privukli pažnju osobe koja nam se sviđa i koja nam je bitna.

Vodite više računa o srcu, tlaku, kralješnici.

Stvarajte i djelujte srcem i iz srca.

Julijana Oremović

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here