Foto: pixabay.com

Dok Merkur bude u Škorpionu bit će ispoljena ogromna intuicija, dubina misli, sagledavanje stvari i oštroumnost. Ovaj Merkur je dosta hrabar, snalažljiv, pronicljiv i može učiniti neke stvari koje drugim ljudima djeluje nemoguće. Od 28.10. do 10.11. Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom pa se može javiti nesigurnost, sumnjičavost, sklonost depresiji problemi u komunikaciji sa starijima, autoritetima, dok je povoljno za velika planiranja poslova i politiku. Dosta intenzivan Merkur traži od nas da se pozabavimo teškim pitanjima i stvarnim surovim istinama.

atma.hr – 78
Ogromna intuicija, dubina misli, sagledavanje stvari i oštroumnost će biti ispoljena dok bude Merkur u Škorpionu. Ovaj položaj Merkura nema dlaku na jeziku već kaže sve što misli. Riječi nisu blage, posebno kada je kritika u pitanju.

Kako ovaj Merkur ima i tajnovitost onda se mogu spremati tajni projekti ili se tajna može upotrijebiti samo ako ima svrsishodnost. Dubina i koncentracija misli daju vrlo utjecajan položaj. Ako je nepovoljno aspektiran onda možemo očekivati svadljivost, ironiju, sarkazam, zle misli i otrovan jezik.

Mnoge osobe sada se mogu interesirati za onostrano, okultne znanosti i sklonost tajnim izučavanjima. Kako će Merkur biti u opoziciji s Uranom onda se kod pojedinih osoba javiti nervoza, ekscentričnost i um vam je uvijek u pripravnosti kao napeta puška.

Što god da vam se napravi vi niste zadovoljni, buntovnik s razlogom. Svakako treba izbjegavati oštrinu i kritiku. Pojedine osobe mogu biti tajnovite, sumnjičave do te mjere da nikome i u ništa ne vjeruju. Svakako, ovaj Merkur je dosta hrabar, snalažljiv, pronicljiv i može učiniti neke stvari koje drugim ljudima djeluje nemoguće.

atma.hr – 39

Ako vam je negativno aspektiran u osobnom horoskopu onda očekujte opsjednutost, ljubomoru, kriminal, podmetanja, spletkarenja i još drugih negativnosti.

Od 28.10. do 10.11. Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom pa se može javiti nesigurnost, sumnjičavost, sklonost depresiji problemi u komunikaciji sa starijima, autoritetima, dok je povoljno za velika planiranja poslova i politiku. Dosta intenzivan Merkur traži od nas da se pozabavimo teškim pitanjima i stvarnim surovim istinama.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, ovaj tranzit Merkura ide kroz vašu sedmu i osmu kuću što će utjecati na partnerske odnose, kako poslovne tako i u ljubavi. Zatim pokreće vaše financije na bolje,unutrašnju regeneraciju i preispitivanje svog seksualnog a i društvenog života.

Moguće su i neke nove poslovne ideje. Moguće je da vaš partner sumnja u vas, a vi ako se budete pravdali još će doći i do svađe. Ne iscrpljujte se psihički ni fizički već čuvajte energiju trebat će vam.

atma.hr – 75BIK

Dragi Bikovi, ovaj tranzit Merkura vama tranzitira kroz šesto i sedmo polje pa mnogi Bikovi mogu ući u vezu ili brak, dok pojedini mogu imati i duple veze. Dobro bi bilo da sve poslove završite do 14.10., dok Merkur ne krene retrogradno.

Strogo pazite što pričate da nekog ne povrijedite, jer vam taj netko neće oprostiti, a još teže zaboraviti. Vi sigurno ne možete ostati sami bez partnera, jer je moć vašeg zavođenja na vrhuncu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama Merkur tranzitira kroz peto i šesto polje pa možete očekivati odlične poslove dok Merkur ide direktno do 13., a onda su moguća kašnjenja . Postoji još oko 7 opozicija Merkur – Uran što vama stvara napetost i čudnu energiju.

Možda je najbolje da se prepustite i popratite vibracije koje su jake. Mnogi Blizanci će preispitivati ciljeve pa ne dozvolite da vam se izgubi samopouzdanje. Pokažite svoje znanje i vještine i uspjeh je tu.

atma.hr – 78
RAK

Dragi Rakovi, vama ovaj Merkur tranzitira kroz četvrto i peto polje što će vam pomoći da mnoge nejasne situacije razriješite. Mnoge promjene su ispred vas dok vam Uran dosta pomaže sa svojim vizijama da uspijete u svojim ciljevima.

Ako ste slobodni sigurno je da će vaše osvajačke sposobnosti biti odlične. Pojedini Rakovi koji su u vezi mogu imati konflikt s prijateljem koji se miješa u vašu vezu ili brak. Mars mnoge Rakove gura pa se ni sami ne prepoznaju što su sve u stanju učiniti.

LAV

Dragi Lavovi, vama Merkur tranzitira kroz vaše treće i četvrto polje pa se mogu očekivati mnoge stvari vezane za kuću nekretnine i neka  razrješenja u tom području. Bilo bi dobro da sve poslove i važne financijske transakcije završite do 14., jer Merkur ide retrogradno i kako je u vašoj kući onda možete imati neplanirane troškove i kvarove.

Pojedini Lavovi mogu osjetiti pravu paranoju i da im se događaju neke nevolje. Ne smijete se živcirati, jer svaki problem ima i svoje rješenje. Moguća su i neka nova iskustva.

atma.hr – 39

DJEVICA

Drage Djevice, vama Merkur tranzitira kroz drugo i treće polje što može biti povezano s putovanjem i financijama . Mnoge Djevice će izoštriti svoju komunikaciju i misli pa kada 14. krene retrogradno, onda vam može malo pomutiti logiku pa bi trebali malo više da se oslonite na intuiciju.

Neke nove perspektive vas mogu odvesti pravo u suradnju s nekim osobama koje su moćne. Krajnje je vrijeme da vjerujete sebi i svojoj intuiciju. Polje novca je dosta lijepo aspektirano tako da ne brinete.

VAGA

Drage Vage, vama Merkur tranzitira kroz vaše prvo i drugo polje pa možete očekivati dobar priljev financija i promjene na osobnom planu. Ne požurujte ni sebe niti partnera već pokušajte da se prilagodite situaciji i partneru.

Kada od 14. Merkur krene retrogradno možete se osjećati zbunjeno. Mnoge Vage će imati puno priča i prosuđivanja što je tko rekao, napravio i tko je kriv da se to sve odvaže. Ako ste vi krivi za nešto onda će vam biti teško to priznati.

atma.hr – 75ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama Merkur tranzitira kroz dvanaesto i prvo polje što vam pokreće snalažljivost, prodornost i uspjeh. Kada Merkur krene retrogradno, onda ako imate neke neugodnosti ili ste nešto pričali, samo vas može intuicija izvući.

Kada Uran oko 7. napravi opoziciju s Merkurom, onda se mogu vaše greške pokazati, mada vi ste teški da ih priznate. Najbolje bi bilo da ne gubite vrijeme niti strpljenje i priznate što se dogodilo. S ovim Merkurom moć je u vašim rukama, veliko samopouzdanje može vas odvesti i u rizične stvari pa pazite i ne dokazujte se nikome.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama ovaj Merkur tranzitira kroz jedanaesto i dvanaesto polje pa bi se mogla javiti neka nova ideja ili da neki proizvod plasirate. Pojedini Strijelci mogu sumnjati u iskrenost pojedinih prijatelja dok se neki povlače u samoću i tajni svijet koji vam može dati neke nove uvide.

Vrlo snažne energije utječu na vas pa može biti uspona i padova, dok je jedanaesto polje jako i donosi vam sretne okolnosti i druženja. Ipak ako se pojave neka iskušenja zadržite svoju moralnost i ne ulazite u iskušenja.

atma.hr – 78
JARAC

Dragi Jarci, vama ovaj Merkur tranzitira kroz vaše deseto i jedanaesto polje što se odnosi na karijeru, neovisnost i prijateljstva . Svi Jarci imaju odličan uspjeh u karijeri i bilo bi dobro da neke stvari koje su vezane za karijeru završe dok je Merkur direktan do 14..

Sada vam je intuicija na visokoj razini pa je i poslušajte, posebno kada je jedna osoba u pitanju, prijatelj ili poslovni partner. Više se odmarajte bez obzira na to što se osjećate jakim.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama Merkur tranzitira kroz deveto i deseto polje što je vezano za karijeru koja je sada dosta jaka i kada Merkur krene retrogradno, onda možete osjećati nervozu zbunjenost i frustracije pa se ne preporučuje da iz takvog stanja donosite neke odluke.

Ipak, ako vam se nudi neka laka zarada ne upuštajte se u takve poslovne poduhvate. Mnogi Vodenjaci, koji su studenti ili posluju sa strancima mogu imati uspjeha. Moguće je nadograđivanje nekog znanja ili da naučite neku novu vještinu.

atma.hr – 39

RIBE

Drage Ribe, ovaj tranzit Merkura je u vašem osmom i devetom polju gdje će potencirati putovanja i transformacije. Ako ste napravili neku grešku sada je ispravite uz pomoć jake intuicije. Slobodno se oslonite na nju.

Uslijed jačine vaše osme kuće vi se bacate u duboke samospoznaje pa možete razriješiti neke stvari iz prošlosti. Ovaj Merkur izbacuje sve stvari gurnute ispod tepiha. Samo da razriješite prošlost i vi se možete osjećati preporođeno.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here