Foto: Jonny Lindner/pixabay.com
Merkur u Vagi donosi u narednom razdoblju više razgovora i žive komunikacije. Također, kroz razgovor će se više upotrebljavati “lijepe” riječi ili izjave koje će unijeti sklad u odnose. Tijekom ovog razdoblja pomirivat će vas i povezivati riječi, a lako ćete naći kompromis i dogovoriti se s ljudima.

Merkur u Vagi povoljno će utjecati na sve one koji se bave posredovanjem, savjetovanjem ili pravom, posebno na odvjetnike, ali i na političare, jer je u kući javnosti.

Od 13. do 15. listopada Merkur će biti i u sekstilu sa Saturnom u Strijelcu, pa će težnja ka pravednosti i poštenju utjecati na to da do dogovara dođe, zahvaljujući nekom iskusnom i mudrom posredniku ili zakonskim normama.

Merkur će od 14. do 16. listopada biti i u kvadratu sa Plutonom i tada će se više inzistirati na diplomatičnosti i sposobnosti uvjeravanja, pa će tada teško doći do usklađivanja. Netko će nastojati nametnuti svoje mišljenje ili će biti opsjednut nekom idejom, stavom ili razmišljanjem.

Od 18. listopada Venera ulazi u Strijelca i komunikacija će teći bolje, a bit će i onih koji će komunicirati s nekim iz daleka ili upoznati nekog u inozemstvu.

U ovom razdoblju do 24. listopada je idealna prilika za važne dogovore i odluke, posebno ako do njih dođe kada je Merkur u konjukciji sa Jupiterom.

Također, u ovom periodu možete saznati nešto izuzetno vrijedno ili važno, doći do istine ili sresti osobu koja će vam promijeniti život.
Iskoristite ove dane i za putovanje, ako vam se ukaže prilika, jer i za to je odličan period. Ukoliko vam je konjukcija u šestoj kući i tada potpisujte poslovni ugovor, onda ste na velikom dobitku.

U noći između 19. i 20. listopada bit će Mjesec u Blizancima u trigonu s Merkurom i utjecat će izvanredno dobro na komunikaciju, koja će biti skladna. Poznastva i sastanci bit će sjajni, a protok informacija odličan.

Merkur u Vagi donosi i ugodne, lijepe razgovore, kao i uživanje u društvu voljenih ili dragih osoba.

Uživanje u umjetnosti, književnim večerima, kazališnim predstavama u ovo vrijeme je pravi doživljaj.
Također, ljubavni sastanci i poznanstva se često događaju u ovom razdoblju i znaju biti lijepa, jer želja za komunikacijom i usklađivanjem je veća.

Ljubavne izjave su takve da će vas povezati lako, posebno kada ima jake privlačnosti i ljubavne želje koju donosi Venera u Škorpionu do 18. listopada.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objavaKako spriječiti padanje vibracije i negativan trend misli?
Slijedeća objavaKratki jesenski horoskop: „Što je bilo, bilo je. Ne zamarajte se više time.“
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.