Foto: Solomon Barroa/pixabay.com

Zbog oslabljene pozicije planeta ljubavi, žene mogu praviti ljubomorne scene i biti posesivne

MERKUR, planet komunikacija, biznisa i flerta, ušla je znak Vage, najavljujući nove kontakte, susrete i poznanstva i na emotivnom i na profesionalnom planu. U drugoj polovici perioda obrazuje konjunkciju s Jupiterom koja odgovara studentima, kao i onima koji surađuju sa strancima ili često putuju zbog posla. Napeti aspekti s Mjesecom upozoravaju da se klonite rasprava i izbjegavate provokacije, naročito sa ženama. Također, Merkur obrazuje izazovan aspekt s planetom akcije, zato budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa sudskim procesima.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpiona, može biti razlog ljubomornih scena ali i partneričine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utječe i na muškarce jer njena pozicija u horoskopu pokazuje mjesto gdje tražimo srodnu dušu.

MERKUR pokazuje način na koji razmišljamo, komuniciramo i rješavamo probleme. Osobe sa ovom planetom u Vagi imaju smisla za diplomaciju, jako vode računa o svom izgledu, šarmantne su, komunikativne, ljubazne. Rado polemiziraju i iznose svoje mišljenje, ali lako “padaju” na provokacije. Odgovara im timski rad, važno im je što drugi misle o njima, naročito nadređeni na poslu.

Merkur u Vagi i Venera u Škorpionu, utječu na sve znakove, a najviše na Vage, Ovnove, Djevice, Škorpiona i Bikove.

OVAN (20.3. – 18.4.)

Napet aspekt između Merkura i vašeg vladara Marsa, upozorava da izbjegavate rasprave sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Izbjegavajte rizične financijske transakcije i podizanje kredita.

BIK (19.4. – 20.5.)

Aspekti Merkura donose vam šanse za uspostavljanje novih dogovora sa strancima. Zbog pozicije vašeg vladara Venere, moguć je ulazak u vezu s umjetnikom, sportašem, modnim dizajnerom.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Vaš vladar Merkur u astrološkoj kući ljubavi vam donosi vam nove kontakte i na ljubavnom i na poslovnom planu, naročito ako ste umjetnik ili sportaš. Izbjegavajte nepotrebne troškove.
RAK (20.6. – 22.7.)

Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti donosi uspjeh i novac umjetnicima i sportašima. Može vas zainteresirati netko s kim namjeravate započeti poslovnu suradnju, moguće Riba.

LAV (22.7. – 22.8.)

Konjunkcija Jupitera i Merkura, vladara astrološkog polja posla i ljubavi, nagovještava susret s mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbjegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Sa vladarom Merkurom u astrološkom polju ljubavi i posla, popularni ste i omiljeni, osobito kod suprotnog spola. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj tvrtki.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Oslabljena pozicija vašeg vladara Venere i Merkur u vašem znaku, nagovještavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPION (23.10. – 21.11.)

Aspekti Venere u vašem znaku i Merkura u 12. polju, nagovještavaju mogućnost ulaska u paralelnu vezu s mlađom osobom. Suradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda.

STRIJELAC (21.11. – 20.12.)

“Spoj” vašeg vladara Jupitera i Merkura, vladara astrološke kuće ljubavi, donosi vam susret s osobom koja često putuje, zbog posla. Izbjegavajte rizične financijske transakcije.

JARAC (20.12. – 20.1.)

Osoba s kojom ste nekada bili bliski može ponovno ući u vaš život, naročito ako je u pitanju umjetnik, liječnik ili netko tko često putuje zbog posla. Klonite se rasprava sa ženama.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Pozicija Merkura povoljno utječe na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ako se radi o nekom zračnom znaku. Izbjegavajte rizične financijske transakcije sa strancima.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Sa Merkurom u astrološkoj kući strasti i novca, može vam se svidjeti osoba koju poznajete preko posla ili netko tko nosi uniformu na radu. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaBučnica – savijača od buče
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 10.10.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.