160×600 text-47 lijevo

Merkur je u znak Vodenjaka zakoračio 7. veljače i time okončao dug period boravka u Jarcu, u kome se dogodila i retrogradnost. Time je izašao iz sjene, pa praktično tek sada možemo reći da Merkur ide punom brzinom, direktnim hodom.

Ovo će se najprije odraziti na polje komunikacije i međuljudskih odnosa. Brojni nesporazumi i zakočeni poslovi će se pokrenuti s mrtve točke. U ovom periodu se može očekivati ​​obnova komunikacije s onima s kojima je prekinuta krajem prošle godine. Vraćamo se u kolosijek, puni ideja za vrijeme koje dolazi.

Merkur će sve vrijeme svog boravka u Vodenjaku imati podršku svojih dispozitora Saturna i Urana. To će pridonijeti poboljšanju i stabilizaciji komunikacije s osobama koje su starije ili na neki način poziciono iznad nas. Stat ćemo na svoje noge i osjetiti da smo na čvrstom tlu.

Dogovori koje budemo postigli u ovom razdoblju će biti stabilni. Ipak, Saturn se nalazi na mjestu Merkurovog izgona, što donosi mješovitu recepciju koja će se u praksi odraziti na inovativnost. Korigirat će svoje stavove, kako bi se oni uklopili u kulturološko-filozofske šablone okoline. Postojat će jasan poredak.

Venera se 5. veljače preselila u znak Ovna, pa će se formirati aspekt sekstila između ove dvije planete. One će donijeti inovacije u području emotivnih odnosa. Sa riječi se konačno prelazi na djela, i to ne bilo kakva!

Riječ je o Merkuru u zračnom i Veneri u vatrenom znaku. Vatra i zrak su kompatibilni elementi, pa nas očekuju brza i luda udvaranja, iznenađujući potezi koji će u potpunosti preokrenuti tijek naših sudbina. Spajaju se oni čiji mentalni sklop vapi za povezivanjem.

Ovaj dvojac će donijeti ljepotu izraza, komunikaciju koja proizvodi emocije, mnoštvo riječi koje podižu adrenalin. Ovo je slika ljubavi “online”, u daljini, s osobama drugačijih shvaćanja, s onima koji nam u redovitim okolnostima ni pijanima ne bi pali na pamet. Ovo je iznenadna vijest koja pokreće lavinu …

Pored aspekta s Venerom, Merkur gradi sekstil sa Marsom u Ovnu. U ovom razdoblju, novac dolazi od inovacija, pa koliko smo otvoreni za nešto novo, neistraženo, toliko ćemo i koristi vidjeti. Brze odluke donose profit. Platni promet se ubrzava.

Sljedeći aspekt je aspekt sekstila Merkura i Urana, koji će se događati od 18. do 26. veljače. Brza misao, iznenadna vijest i promjena mišljenja koja donosi boljitak. Osmjelite se krenuti tamo gdje staza još nema, gdje ćemo ih sami napraviti. Pojedincima stiže odlična ponuda za novi posao.
Razdoblje Merkura u Vodenjaku donosi slobodu misli, a vrijeme u kome će Merkur graditi sekstil s Venerom (od 8. do 18. veljače) valjalo bi iskoristiti za pronalaženje točke spajanja s voljenim bićem, za onu podsvjesnu nit koja se jednom uspostavi i traje cijeli život. Osluhnite međusobne želje, pa preduhitrite one koji su osvojili vaša srca. Podignite svoj odnos na višu razinu, koristeći intuiciju. Nema čekanja i taktika, sa žarom u očima!

Sretno!

Jovana Milekić

astroportal.in

Prethodna objavaČešće grlite ženu!
Slijedeća objavaMojoj najboljoj prijateljici, ne zaboravi da si jedna od milijun
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here