Foto: pixabay.com

Merkur u Škorpionu često uzrokuje nesigurnost, strahove i negativne emocije. Zato je važno da se u idućem periodu posvetite sebi i stanju svoje duše. Sada treba sve isplivati na površinu, vrijeme je za istinu!

atma.hr – 78
Merkur se polako kreće ka moćnom vodenom znaku – Škorpionu, a strast koju donosi potpuno će preokrenuti puteve sudbine.

Kada Merkur uđe u zonu Škorpiona, postavit ćemo sebi važna pitanja i bit ćemo na prekretnici velikih odluka.

Glavno pitanje je: U kojem pravcu želim da se moj život sada razvija?

U idućem periodu očekuje nas duboka i intimna unutrašnja komunikacija. Da bismo bili sretni, prvo moramo sami sebi postati najbolji prijatelji.

Glavne teme koje morate sa sobom razmotriti u narednom periodu jesu one koje se odnose na financije i odnose.

Škorpion voli tajne, ali kao vodeni znak često ne može kontrolirati svoje pojačane osjećaje, ali ih vješto skriva. To znači da će se u narednom periodu nešto događati iza vela tajni.

atma.hr – 39

Istražite i saznajte što je to tako vješto skriveno, a tako moćno utječe na vaš život. Ovo se može odnositi i na ljubav i na posao.

Merkur u Škorpionu često uzrokuje nesigurnost, strahove i negativne emocije. Zato je važno da se u idućem periodu posvetite sebi i stanju svoje duše. Sada treba sve isplivati na površinu, vrijeme je za ISTINU!

Međutim, potraga za istinom će ovoga puta biti naporna, jer smo vrlo skeptični, kako prema sebi, tako i prema drugima. Ali važno je da odbacite negativne misli i negativna uvjerenja.

Počnite promatrati život iz pozitivnije perspektive. Samo optimizam i spremnost da riskirate pomaže da se zaštitite od negativnog utjecaja Merkura.

Odbacite sve što vas opterećuje. Zaboravite na ljude koji vam donose negativnost i u vama bude pesimizam i strahove. Budite jaki, svjesni i pozitivni – budite jači od Merkurove mračne sjene!

lovesensa

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here