METODA ISCJELJENJA : SJEDINJENJE U IZVOR DUHOVNOSTI
HEALING METHOD UNION IN THE ”SOURCE OF SPIRITUALITY”
Union in the S.O.S.

Sama metoda se sastoji od tri djela; za obnavljanje sebe Aktivacija se može prolaziti po potrebi i osjećaju koliko god puta želi bez da se osoba treba baviti duhovnim radom. Za samostalni rad na sebi i drugima potrebno je proći i Prihvaćanje, obuku za iscjelitelja. A za samostalnu predaju prva dva stupnja potrebno je završiti i 3.stupanj. Cijela metoda može se koristiti u skladu sa drugim metodama.

AKTIVACIJA / ACTIVATION
1. Stupanj: Tretman
Aktivacija sjedinjenja u Izvor, tretman kroz meditaciju i poruka te razgovor u grupi do max 3 ljudi, trajanje cca 2 sata. Iako je to prvi dio metode provodi se samostalno koliko god put osoba osjeti i bez potrebe daljnjeg ‘obrazovanja’ – dakle mogućnost višekratnog prolaska. Sama aktivacija po sebi donosi uvide, energetski tretman, odgovore te izazove na kojima osoba poslije sama radi. Potvrda se dobiva na prvom putu (nije u pisanom obliku).
Također mogućnost višekratnih prolaska kao podsjetnici, dodatni aktivatori samih sebe ili kao tretman s porukom.

PRIHVAĆANJE / ACCEPTANCE
2. Stupanj: Obuka za Iscjelitelja
Uvjet je prolazak barem jedne aktivacije. Odvijanje u 3 navrata – po 1x mjesečno. Osoba nakon prolaska može raditi iscjeljivanje sa sobom i sa drugima na blizinu i daljinu. Prolazi se 10 sati teorije i 20 sati prakse, potvrda i skripta je uključena. Sama grupa može sadržavati max 6 osoba.
Osvještavanje samog iscjeljenja na dubljoj razini. Unutar obuke se više puta dodatno prolazi Spajanje u samoga sebe – kao dodatno osvještavanje svojih potencijala u ovoj kreaciji (individualnom djelu cjeline). Ovdje se uči kako iscjeljivati – pomoću aktivacija drugih kako bi probudili njihov potencijal, tretmana kako bi i materijalizirali samu aktivaciju osobe, aktivacija samoga sebe. Također radimo na osnovnim postavkama iscjeljivanja, srži odakle dolazi te na samoj Vjeri i Duhovnosti obzirom da je to osnova za duhovni rad. Nadalje uči se o prihvaćanju cjeline, kao i samoga sebe u svim segmentima. Otvara se put istini i sami središnji centar – srce. Prihvaćaju se dijelovi sebe/nas u potpunosti te je i dodatan naglasak na radu sa sobom kako bi uvijek napredovali kao iscjelitelji. Koliko će tko napredovati ovisi o samoj vjeri ‘pojedinca’ i prepuštanju vodstvu Sebe/Jednote.

CJELOVITOST / UNITY
3. Stupanj:
Nakon prolaska ovog djela osoba može samostalno raditi predaju prva dva stupnja.
Kreće se po spremnosti.

* također su organizirane i VJEŽBAONICE cca 1x u mjesec dana
* lokacije su Zagreb, Pula.. te svi drugi gradovi gdje se skupi grupa

Kratki info o cijelom procesu/metodi na http://www.najnaj.hr/source.php
Prijava obavezna,
mail: [email protected]
www.najnaj.hr

Voditeljica: Maya
Duhovna Učiteljica, Iscjeliteljica te Spisateljica

Prethodna objavaMogu li drugi ljudi negativno djelovati na nas?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.04.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.