U svojim iznimno otvorenim i iskrenim memoarima pod nazivom „Moja priča“ Michelle Obama toplo i pronicljivo opisuje svoje pobjede i razočaranja, i javna i privatna, iznoseći cijelu svoju priču onako kako ju je živjela – svojim riječima i pod svojim uvjetima.

atma.hr – 61
Michelle Obama poziva čitatelje u svoj svijet, govoreći o iskustvima koja su je oblikovala: od djetinjstva u South Sideu u Chicagu, do godina kada je radila kao menadžerica noseći se sa zahtjevima i majčinstva i posla, sve do vremena provedenog u Bijeloj kući i povratka u život privatne građanke.

Uloga prve dame izložena je javnosti, ali počesto i podcijenjena, ali Michelle Obama se potrudila da to iskoristi za svoje projekte kojima se obraćala ljudima izravno, toplo i učinkovito.

U knjizi piše o luksuznom životu u Bijeloj kući koji nije bez žrtve, kao i odnosima sa svojim prijateljima i obitelji koji su je, i još je oblikuju na njezinom impresivnom putu.

O autorici:

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama, jedna je od najutjecajnijih žena. Kao prva dama – prva Afroamerikanka u toj ulozi – pomogla je u stvaranju najsrdačnije i najotvorenije Bijele kuće u povijesti, a pritom se etablirala kao moćna zagovornica žena i djevojaka u Sjedinjenim Državama, ali i cijelom svijetu.

atma.hr – 61
Svojim je projektima i djelovanjem dramatično zaokrenula način života u obiteljima i školama prema zdravijem i aktivnijem življenju, stojeći pritom uza svojega supruga dok je vodio Ameriku kroz neke od njezinih najtežih trenutaka.

Michelle Obama: Moja priča

U svojim iznimno otvorenim i iskrenim memoarima pod nazivom „Moja priča“ Michelle Obama toplo i pronicljivo opisuje sve svoje pobjede i razočaranja.

U knjizi piše o luksuznom životu u Bijeloj kući koji nije bez žrtve, kao i odnosima sa svojim prijateljima i obitelji koji su je oblikovali i još je oblikuju na njezinom impresivnom putu.

Iznosi cijelu svoju priču onako kako ju je živjela – svojim riječima i pod svojim uvjetima.

488 stranica/ format: 16×24 cm

Cijena: 159/175 kn – Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here