Ovan je jedan od miljenika kozmosa ove godine! Prvih pola godine, ovaj znak će imati moć za sve što bude želio pokrenuti!

atma.hr – 52
Uran, stabilan i usmjeren ka promjenama koje donose poklone

Uran će u početnom djelu godine biti retrogradan u znaku Bika, a krajem godine izlazi iz retrogradnog smjera. Konstantno će biti u znaku Bika pa će na taj način većinu hraniti ambicijama koje sporo, ali stabilno vode ka promjeni koja će biti svima blagonaklona. Ideje o tome kako ubrzati stvari u našu korist će se gomilati početkom godine, a krajem dolaze u proces ostvarenja. Od svibnja/maja do rujna/septembra očekuju se promjene koje će biti turbulentne i povezane sa željom za stvaranjem boljeg, a već od rujna/septembra pa do prosinca/decembra dolaze promjene za koje nam je dugo intuicija govorila da je su neminovne jer smo se ipak puno trudili. Ove promjene će donijeti poboljšanje ljubavnih i financijskih odnosa i stanja.

Jupiter, vođa snažnog i dobrog autoriteta

Jupiter će do sredine godine biti u Ovnu, a kasnije ulazi u Bika i kreće se retrogradno. U studenom/novembru mjesecu će se osjetiti najjače njegovo djelovanje kao retrogradnog. Ovakav Jupiter donosi percepciju pravde za svakoga u individualnoj osnovi. On gradi snažne i intenzivne konekcije među osobama koje imaju vodeće pozicije pa samim time upućuje da bi političke prilike mogle donijeti izvjesno olakšanje za narod. Ulaskom u bika opet donosi mogućnosti pronalaska obilja u ljubavi i novcu, ali više u vidu ideja koje nam mogu pomoći da to ostvarimo. Prosinac/decembar je jako bitan za kretanje ovog planeta, a taj nam mjesec donosi mogućnost lakšeg sagledavanja onoga što nam stvara prepreke do ostvarenja poslovnog cilja.

Saturn prolongira konflikte za narednu godinu

Saturn je tijekom prvog djela godine u Vodenjaku, a u ožujku/martu ulazi u znak Riba. Kao takav nam nudi prvo viziju, a zatim senzibilitet za prevladavanje prepreka, ali i za postavljanje distanci tamo gdje je to i kome je potrebno. Ovakva pozicija Saturna pretkazuje da već od kraja ožujka/marta možemo očekivati da će se većina konfliktnih situacija polako smirivati, ali to ne znači da će se ove situacije razriješiti. One će samo utonuti u jednu fazu u kojoj će stagnirati. Tek u prosincu/decembru bi te vrste konflikata mogle početi dobivati neku formu rješivosti. Jako je bitno ne djelovati ishitreno ukoliko smo izazvani u početku ove godine.

atma.hr – 52
Znakovi miljenici u 2023.

Ovan je jedan od miljenika kozmosa ove godine. Prvih pola godine, ovaj znak će imati moć da bude snažan i izdržljiv za sve što bude želio pokrenuti. Pogotovo će ovu nagradu osjetiti Ovnovi koji se bore u pravosudnim procesima. Sve što se uspostavi početkom ove godine, a da je od strane osobe Ovna, u toku godine će sigurno donijeti prosperitet i dobitke. Ove godine, ovaj znak može iskusiti mnogo pohvala i iznenadnih pokazivanja naklonosti jer bi mogao zračiti neodoljivim šarmom.

Znak Vodenjaka bi početkom godine mogao svojim revolutivnim stavom doprinijeti razbijanju barijera i predrasuda. Snažna energija kojom bi ovaj znak zračio donosila bi ogromno poštovanje okoline za pripadnike ovog znaka. Oni će u ovoj godini biti obdareni dubokim osjećajem i razumijevanjem svega onoga što u ljudima izaziva revolt i potrebu da se reagira. Jako će pozitivno znati iznenaditi okolinu tim stavom pa će na taj način Vodenjaci privući nove ljude koji će im kasnije biti od posebnog značaja. Samo je bitno da shvate da se neke stvari ne mogu dogoditi preko noći pa bi se tako od kraja svibnja/maja trebali malo smiriti i sporije djelovati te više analizirati situacije od interesa.

Prema svemu se čini da će Bik ove godine biti onaj koji će imati prvo mjesto za blagoslove! Početak godine će proći s potrebom da Bikovi malo više ulože svoje vrijeme u neke aktivnosti za koje će smatrati da nemaju koristi. Kasnije će se jako pozitivno iznenaditi! Od svinja/maja kreću neke situacije koje bi im na prvu djelovale negativno, a kasnije bi se kroz ove situacije pokazali kao jako korisni, a neki od Bikova bi mogli dobiti čak i ogromno poštovanje ljudi za neka hrabra djela koja će spontano uraditi. Kroz posao bi mogli doći do ljubavi, a kroz ljubav do posla. Krajem godine su moguće novosti kada je ljubav u pitanju, a za bikove koji žele potomstvo bi ovo mogla biti dobra godina.

Iako će iz samog početka Ribe doživljavati ovu godinu kao jako turbulentnu, iznenaditi će se da će kroz sav taj napor i turbulenciju steći nove emocionalne relacije s ljudima koje će im donijeti novac i emocionalnu satisfakciju. Ribe bi od svibnja/maja pa do kraja studenog/novembra mogle pronaći sudbinske veze i velike ljubavi koje bi ih ispunile.

AnaDominik Rodić
Viber: +387 62 566 337

Miljenici sudbine u 2023 su ova četiri znaka…