Najavljujemo radionicu obiteljskih konstelacija pod vodstvom g. Vedrana Kraljete (jedinog certificiranog konstelatora u Hrvatskoj od strane osnivača konstelacija Berta Helingera)  kako slijedi:

atma.hr – 45

18.6.2019. ( UTORAK) , MINI RADIONICA + RAZGOVORI
U TRAJANJU OD 16-22h NA ADRESI RUDEŠKA 142

( prostor udruge Vestigium )
link s lokacijom: https://goo.gl/maps/AvNQbgtpiB82

Dobrodošli ste pridružiti nam se ukoliko želite postaviti svoju temu ili želite sudjelovati kao reprezentant u tuđim radovima.

Postavljanjem svoje teme radite na rješavanju problematike.

Problem može biti privatne ili poslovne prirode.

Primjer privatne teme je rad na otklanjanju uzroka bolesti ili rad s ciljem poboljšanja odnosa s nekom osobom i sl.
Cijena PRIVATNE teme iznosi 600kn.

Primjer poslovne teme je rad na temu nasljedstva, odnosa sa šefom i kolegama ili rad s vlasnikom tvrtke koji želi poraditi na ekspanziji vlastitog poslovanja.
Cijena POSLOVNE teme iznosi 900kn.

REPREZENTANT/SUDIONIK je osoba koja ne postavlja svoju temu već samo sudjeluje u tuđim radovima.
Cijena SUDIONIŠTVA iznosi 50kn.

Bitno je istaknuti da bez obzira na vrstu sudjelovanja energija polja utječe na sve pritom mijenjajući sve aspekte našeg života te živote naših bližnjih na bolje!

atma.hr – 45

Broj prijava je ograničen i
prijava je OBVEZNA – bez obzira na vrstu sudjelovanja.

Prilikom prijave molim Vas navedite datum radionice na kojoj biste sudjelovali, status sudjelovanja
( tema PRIVATNA, POSLOVNA ili SUDJELOVANJE )

Sve ostale važne informacije dobiti ćete nakon prijave!

Za sva dodatne informacije, stojim Vam na raspolaganju putem maila!
Dobrodošli ste pozvati svoje članove obitelji, prijatelje i sve zainteresirane!

Srdačno dobrodošli! 🙂

Prijavljujem * RAD/TEMU * za radionicu 18.06.2019.

Prijavljujem se kao
SUDIONIK SEMINARA I REPREZENTANT
U TUĐIM RADOVIMA za radionicu 18.06.2019.

Ives Sablić
Organizator obiteljskih konstelacija
Workshops organizer

atma.hr – 61
VEDRAN KRALJETA

Sin, brat, suprug i otac kćeri i sina. S obitelji živi u Zagrebu. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Dugogodišnji je poduzetnik. Posebno je motiviran i iskusan u radu s obiteljima i njihovim poduzećima. Prvi je uveo i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. Susreo se, živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru.

atma.hr – 45

Kroz radionice, javna predavanja, članke i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i razvija „Hellingerove“ konstelacije. Jedini je registrirani voditelj konstelacija i prvi član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske. O konstelacijama po njihovom “ocu” Bertu Hellingeru

Konstelacije pružaju iskustvene uvide u osobne i grupne skrivene dinamike koje oblikuju odnose i veze između ljudi, te zakona koji djeluju na sve njihove važne interakcije. Prvo, na odnose u obitelji, dakle i između muškarca i žene, roditelja i djece, i njihovog odgoja. Zatim na svijet rada, organizacija i institucija, te šire, na veće grupe, narode i kulture.
Istovremeno, konstelacije pomažu klijentima dobiti iskustvene uvide o poremećajima koji vode sukobima, isključivanju, neuspjesima i nesrećama u njihovim odnosima. Konstelacije pomažu otkriti “rješenja”, promjene za povratak poštovanju narušenog reda koje ti zakoni (“poretci ljubavi”) traže i kao i poremećaji, odražavaju se i na tijelo. Imaju važnu ulogu u bolestima, u zdravlju tijela, duše i uma.

Konstelacije pomažu odgovoriti na pitanja: kako živjeti istinske vrijednosti, poštovanje, zahvalnost, dobrotu, nježnost, suosjećajnost, čestitost, hrabrost i skromnost, kako praštati, osloboditi se stida, krivice i straha, živjeti istinu o sebi, rasti i graditi odnose zrele ljubavi koji njeguju život, uspjeh, zdravlje, snagu i mir?

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here