BALANSIRANJE ŽIVOTA
SEMINAR “TIHIH KONSTELACIJA I MEDITACIJA” VODI
VEDRAN KRALJETA

atma.hr – 45

za pojedince i parove, roditelje i djecu…
o sukobima, o uspjehu, mirenju i sreći,
o bolesti, ljubavi, iscjeljivanju i rastu

GDJE I KADA

Lopatinečka 17. , ZAGREB (Vrbani)
NEDJELJA, 30.06.2019.
9.00 do 19.00 sati , s pauzom za ručak
Prijave na: [email protected]

Donacije – Sudjelovanje na seminaru-radionici sa i bez vlastitog rada-konstelacije: na upit
Popusti !!! – 50% za studente u tekućem programu edukacije za konstelatora, Sikon mreže
(Zagreb) i njegovog partnera Instituta za sistemske postavitve (Ljubljana)
Jezik Hrvatski + (po potrebi konzekutivno prevođenje na engleski)

Rijedak i jedinstven seminar-radionica u Zagrebu s (tihim) obiteljskim konstelacijama prema Bertu & Sophie Hellinger
Voditelj: VEDRAN KRALJETA, konstelator, trener, član Hellinger®Sciencia

Obiteljske konstelacije, koje je razvio Bert Hellinger, su praktična metoda otkrivanja skrivenih dinamika odnosa u ljudskim zajednicama. Omogućuju nam da otkrijemo nasljeđa iz obiteljske prošlosti, često nesvijesno izražena kroz naša osjećanja, želje, ponašanja, odnose i bolesti. Ove nevidljive veze ljubavi i njihovi zapetljaji utječu na naše živote i mogu se pretvoriti u prepreke i ograničenja, ili kronične neugode, nesreće, bolesti, pa čak i u smrt.

Kad se jednom prepoznaju i prihvate, mogu prerasti u nove snage u službi i vlastitog punog života i zrelije ljubavi. Tijekom ovog visoko interaktivnog iskustvenog seminara, uz pomoć konstelacija i dubokih meditacija ćemo otkrivati korijene uzroka vlastitih problema, i sistemska rješenja za osobne pomake prema SVOM punom životu, iscjeljivanju i uspjehu.

Tihe konstelacije su namijenjene vama koji osjećate da vam nešto nedostaje, ili je pogrešno u vašem životu, koji ste otkrili u sebi ograničavajuće osjećajne ili karakterne crte, vama koji patite od strahova, blokada i fobija. Koji osjećate da ste suočeni s ponavljajućim preprekama – kako u ljubavi, partnerstvu i braku, tako i u obitelji, s roditeljima, djecom, u odnosima i vezama, u rastancima, u uspjesima, ovisnostima, zdravlju, novcu i poslu.
Tihe konstelacije pomažu otkriti korijene mnogih problema, na nježan način – otvaranjem prostora da važno i do tada skriveno a što je oblikovalo vaš život, odnose i veze, bude iskazano i jasno viđeno. Da bi zatim u dubokoj tišini slijedeći kretnju više sile, i vođeni s ljubavlju uključili što je prije bilo isključeno – u našem srcu, našoj duši i tijelu. Iscjeljujemo sebe i svoju zajednicu, povezujući zaboravljeno, sukobljeno i rastavljeno.
Koračamo mirenju i vlastitom mjestu u životu, okrenuti prema cjelovitosti, i doživljaju unutarnjeg osobnog mira, snage i ljubavi.

atma.hr – 45

Neke od važnih – tema koje ćemo istraživati su:

  • Što nam pomaže otkriti rješenja koja njeguju zdravlje i radost u životu, veću jasnoću u našim odnosima?
  • Koje kretnje i dinamike djeluju između muškarca i žene, pomažu/odmažu njihovo vezivanje i partnerstvo?
  • Je li moguće prihvatiti druge, baš takve kakvi jesu, i sebe i svoj život kakav on jest?
  • U kakvom su odnosu bolest i ljubav? Što se krije iza moje bolesti, i koju skrivenu poruku bolest nosi?
  • Kako roditelji mogu podržati djecu da žive dobro? Kako mogu pogledati u dušu djeteta, vidjeti njegovu ljubav, i što ono zaista treba?

O konstelacijama

Konstelacije, utemeljitelja Berta Hellingera su se tijekom zadnjih 30-40 godina, nastavile razvijati u raznim smjerovima. Među mnogim novim pristupima Berta & Sophie Hellinger, manifestiranje ’polja znanja’, u tišini i bez riječi će sudionicima radionice predstaviti VEDRAN KRALJETA, uz meditacije i vježbe za produbljivanje korisnih efekata ovog procesa i njegovo dublje razumijevanje.

Organizator za SIKON MREŽU (Hrvatska)
Prijave, IVES SABLIĆ
[email protected]

Intervjui Vedrana Kraljete o konstelacijama se mogu pogledati na slijedećim internet link-ovima:


https://radio.hrt.hr/radio-split/clanak/hellingerove-metode-konstelacijeunutarnjeg-sklada/190524/ (audio snimka iz 2019)http://konstelacije.com/konstelacije/?page_id=86  (video s Bertom Hellingerom)

atma.hr – 61
O VODITELJU RADIONICE VEDRANU KRALJETI:

Sin, brat, suprug i otac. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, i terapijskom radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Posebno je motiviran i radi s pojedincima, parovima, obiteljima i obiteljskim poduzećima u zemlji i inozemstvu. Dugogodišnji je poduzetnik, coach i konzultant.

Uveo je i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ sistemskih konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. Živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Egiptu, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera i autor članaka o sistemskim
konstelacijama. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru. Kroz radionice, javna predavanja, napise, medijske nastupe i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i njeguje razvoj „Hellingerovih“ konstelacija. Jedini je registrirani voditelj konstelacija i prvi član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske.OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here