DOĐI I POBOLJŠAJ KVALITETU ŽIVLJENJA! BALANSIRANJE ŽIVOTA – SEMINAR “TIHIH KONSTELACIJA I MEDITACIJA” VODI VEDRAN KRALJETA

atma.hr – 45

za pojedince i parove, roditelje i djecu…
o sukobima, o uspjehu, mirenju i sreći,
o bolesti, ljubavi, iscjeljivanju i rastu

GDJE I KADA

MINI RADIONICA + RAZGOVORI
U TRAJANJU OD 16-22h NA ADRESI RUDEŠKA 142, (prostor Udruge Vestigium)
https://goo.gl/maps/dRbifGJ4TtKFTho69

09.07.2019. (UTORAK)
11.07.2019. (ČETVRTAK) – ostalo samo 2 mjesta

Prijave na: [email protected]

Dobrodošli ste pridružiti nam se u zabavnom popodnevnom druženju.

Naravno, sve ovo biti će isprepleteno radovima – stoga ukoliko želite postaviti svoju temu ili želite sudjelovati kao reprezentant u tuđim radovima budite slobodni prijaviti se. 🙂

Postavljanjem svoje teme radite na rješavanju problematike!

Problem može biti privatne ili poslovne prirode.

Primjer privatne teme je rad na otklanjanju uzroka bolesti ili rad s ciljem poboljšanja odnosa s nekom osobom i sl.
Cijena postavljanja PRIVATNE teme iznosi 600kn.

Primjer poslovne teme je rad na temu nasljedstva, odnosa sa šefom i kolegama ili rad s vlasnikom tvrtke koji želi poraditi na ekspanziji vlastitog poslovanja.
Cijena postavljanja POSLOVNE teme iznosi 900kn.

REPREZENTANT/SUDIONIK j e osoba koja ne postavlja svoju temu već samo sudjeluje u tuđim radovima i prisustvuje seminaru.
Cijena SUDIONIŠTVA iznosi 50kn.

Bitno je istaknuti da bez obzira na vrstu sudjelovanja energija polja utječe na sve pritom mijenjajući sve aspekte našeg života te živote naših bližnjih na bolje!
Broj prijava je ograničen i

prijava je OBVEZNA – bez obzira na vrstu sudjelovanja.
Prilikom prijave Vas molimo da navedete status sudjelovanja
( tema PRIVATNA, POSLOVNA ili SUDJELOVANJE )

Sve ostale važne informacije
( uključujući mjesto održavanja )
dobiti ćete nakon prijave!

Za sva dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju putem maila!
Dobrodošli ste pozvati svoje članove obitelji, prijatelje i sve zainteresirane!

DOĐITE I UNESITE POZITIVNE PROMJENE U SVOJ ŽIVOT! 🙂
SIKON TIM JE TU ZA VAS! 🙂

atma.hr – 45

Obiteljske konstelacije, koje je razvio Bert Hellinger, su praktična metoda otkrivanja skrivenih dinamika odnosa u ljudskim zajednicama. Omogućuju nam da otkrijemo nasljeđa iz obiteljske prošlosti, često nesvijesno izražena kroz naša osjećanja, želje, ponašanja, odnose i bolesti. Ove nevidljive veze ljubavi i njihovi zapetljaji utječu na naše živote i mogu se pretvoriti u prepreke i ograničenja, ili kronične neugode, nesreće, bolesti, pa čak i u smrt.
Kad se jednom prepoznaju i prihvate, mogu prerasti u nove snage u službi i vlastitog punog života i zrelije ljubavi. Tijekom ovog visoko interaktivnog iskustvenog seminara, uz pomoć konstelacija i dubokih meditacija ćemo otkrivati korijene uzroka vlastitih problema, i sistemska rješenja za osobne pomake prema SVOM punom životu, iscjeljivanju i uspjehu.

Tihe konstelacije su namijenjene vama koji osjećate da vam nešto nedostaje, ili je pogrešno u vašem životu, koji ste otkrili u sebi ograničavajuće osjećajne ili karakterne crte, vama koji patite od strahova, blokada i fobija. Koji osjećate da ste suočeni s ponavljajućim preprekama – kako u ljubavi, partnerstvu i braku, tako i u obitelji, s roditeljima, djecom, u odnosima i vezama, u rastancima, u uspjesima, ovisnostima, zdravlju, novcu i poslu.
Tihe konstelacije pomažu otkriti korijene mnogih problema, na nježan način – otvaranjem prostora da važno i do tada skriveno a što je oblikovalo vaš život, odnose i veze, bude iskazano i jasno viđeno. Da bi zatim u dubokoj tišini slijedeći kretnju više sile, i vođeni s ljubavlju uključili što je prije bilo isključeno – u našem srcu, našoj duši i tijelu. Iscjeljujemo sebe i svoju zajednicu, povezujući zaboravljeno, sukobljeno i rastavljeno.
Koračamo mirenju i vlastitom mjestu u životu, okrenuti prema cjelovitosti, i doživljaju unutarnjeg osobnog mira, snage i ljubavi.

Neke od važnih – tema koje ćemo istraživati su:
• Što nam pomaže otkriti rješenja koja njeguju zdravlje i radost u životu, veću jasnoću u našim odnosima?
• Koje kretnje i dinamike djeluju između muškarca i žene, pomažu/odmažu njihovo vezivanje i partnerstvo?
• Je li moguće prihvatiti druge, baš takve kakvi jesu, i sebe i svoj život kakav on jest?
• U kakvom su odnosu bolest i ljubav? Što se krije iza moje bolesti, i koju skrivenu poruku bolest nosi?
• Kako roditelji mogu podržati djecu da žive dobro? Kako mogu pogledati u dušu djeteta, vidjeti njegovu ljubav, i što ono zaista treba?

O konstelacijama

Konstelacije, utemeljitelja Berta Hellingera su se tijekom zadnjih 30-40 godina, nastavile razvijati u raznim smjerovima. Među mnogim novim pristupima Berta & Sophie Hellinger, manifestiranje ’polja znanja’, u tišini i bez riječi će sudionicima radionice predstaviti VEDRAN KRALJETA, uz meditacije i vježbe za produbljivanje korisnih efekata ovog procesa i njegovo dublje razumijevanje.

Organizator za SIKON MREŽU (Hrvatska)
Prijave, IVES SABLIĆ
[email protected]

atma.hr – 61
Intervjui Vedrana Kraljete o konstelacijama se mogu pogledati na slijedećim internet link-ovima:


https://radio.hrt.hr/radio-split/clanak/hellingerove-metode-konstelacijeunutarnjeg-sklada/190524/ (audio snimka iz 2019)http://konstelacije.com/konstelacije/?page_id=86  (video s Bertom Hellingerom)

 


 

Prijavljujem * RAD/TEMU * za radionicu 11.7.2019.
Prijavljujem se kao SUDIONIK SEMINARA I REPREZENTANT U TUĐIM RADOVIMA za radionicu 11.7.2019.

Sin, brat, suprug i otac. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, i terapijskom radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Posebno je motiviran i radi s pojedincima, parovima, obiteljima i obiteljskim poduzećima u zemlji i inozemstvu. Dugogodišnji je poduzetnik, coach i konzultant.

O VODITELJU RADIONICE VEDRANU KRALJETI:

Uveo je i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ sistemskih konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. Živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Egiptu, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera i autor članaka o sistemskim
konstelacijama. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru. Kroz radionice, javna predavanja, napise, medijske nastupe i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i njeguje razvoj „Hellingerovih“ konstelacija. Jedini je registrirani voditelj konstelacija i prvi član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske.
Možete ga kontaktirati e-poštom na @: