Odlučila je napraviti eksperiment piletinom u pecivu koju je sama pripremila i sendvičem koji je kupila i jednom od lanaca brze hrane. Rezultat? Kupljeni sendvič je i nakon četiri mjeseca ostao nepromjenjen, za razliku od domaćeg koji je prošao normalan proces truljenja i raspadanja.

Konzervans u većini hrane nešto je na što smo već navikli, ali u pecivu i svježe pohanoj piletini?

Da moćne prehrambene industrije podvaljuju na sve moguće načine, dokazala je Melanie Warner, autorica knjige ‘Pandora’s Lunchbox: How Processed Foods Took Over the American Meal’.

Odlučila je napraviti eksperiment piletinom u pecivu koju je sama pripremila i sendvičem koji je kupila i jednom od lanaca brze hrane.

Rezultat? Kupljeni sendvič je i nakon četiri mjeseca ostao nepromjenjen, za razliku od domaćeg koji je prošao normalan proces truljenja i raspadanja.

http://www.dnevno.hr/magazin/lifestyle/79996-video-mislite-da-znate-sto-jedete-pogledajte-kako-nam-podvaljuju-svjezu-hranu.html

Prethodna objavaPotraga za duhovnošću
Slijedeća objavaCmok!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here