Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

47

Kao što se priroda u travnju budi i buja, tako se i u nama pokreću energija i stvaralačka sila koje potiču dinamički tok. Napomena za ovaj mjesec – stvarajte red od nereda, stvari postavljajte u odgovarajuće kategorije, koristite razum i držite se plana.

Ako planirate bilo kakve promjene u poslu, ovo je dobar period za postavljane čvrstih temelja. Napravite raspored aktivnosti koje još morate sprovesti u skladu sa ciljem razvoja poslovanja. Držite se tog cilja i uspjeh neće izostati.

Ako ste u ljubavnoj vezi, trebale bi biti stabilne pa zato ovaj period iskoristite za jačanje povjerenja. Ako ste pak slobodni, ovo je trenutak da spoznate i riješite sami sa sobom što ne želite od veze. Ukoliko sada, u travnju, pronađete svoju srodnu dušu, to će biti dugotrajna i kvalitetna veza.

Po pitanju financija, period je promjenjiv. Mogući su sitniji dobici na početku mjeseca pa stagnacija od desetak dana, a nakon toga se ponovno pokreću aspekti priljeva novca. Zarada je moguća od nekog priljeva novca od nekog posla sa strane i to neočekivano.

Po pitanju zdravlja, mogući su problemi s očima i zubima, te s glavoboljama. Ali biti ćete dovoljno snažni da se izborite s mogućim zdravstvenim problemima.

Mjesec travanj je u globalu u broju pet, što daje mogućnosti otvaranja, velikog utjecaja iz inozemstva i dinamiku koju ne možemo izbjeći. Sve će se sada buditi pa tako i skriveni dijelovi naše prirode.

Bioritam označava svakodnevno funkcioniranje osobe. Mijenja se svaka dva sata, ovisno od okretanja zemlje oko svoje osi. Broj bioritma dobiva se zbrajanjem dana i mjeseca rođenja, te njihovog svođenja na prosti broj.

Na primjer:  23. 11. = 2 + 3 + 1 + 1 = 7

Aspekti za bioritam u mjesecu travnju dobiju se tako da zbrojimo broj našeg bioritma s brojem na globalu tekućeg mjeseca. Travanj je četvrti mjesec i s brojem 2017. godine (koja je na globalu u broju 1), zajedno čine mjesec na globalu u broju 5.

Bioritam (7) + travanj (5) = 12 = 3

Na ovom primjeru bioritma u broju 7, aspekti za bioritam u travnju su u broju 3.

Izračunajte svoj broj aspekata bioritma za ovaj mjesec i pogledajte što vas očekuje u travnju:

39

Bioritam 1 – vama su aspektirana događanja u obitelji. Može doći do zaruka, vjenčanja, prinova. Nažalost, aspekti su i prekidi veza ili braka. Na vama je da sređujete svoj život na najbolji način za vas, bez obzira na posljedice po druge. Nekome ćete oprostiti, a nekome pružiti pomoć.

Bioritam 2 – čuvajte živce u ovom mjesecu. Aspekti govore i o mogućnosti neke prevare, stoga obratite pažnju na poslovna partnerstva i ugovore. Razmislite o tome što vam je važno i krećite se u tom pravcu. Ne ulazite u dugove i ne posuđujte novac nikome. Vodite računa i o komunikacijama i svojim ishitrenim izjavama.

Bioritam 3 – pratit će vas mala sreća kroz anđela čuvara. Kako su vam emocije jake, malo će vas broj osam smiriti, te ćete ostvariti neku korist. Previše ste bili napeti, zato sada predahnite.

47

Bioritam 4 – upornost koju vam daje devetka, urodit će plodom, završit ćete neke odavno započete stvari. Stavite, također, točku na nešto što vas je mučilo, te odustanite od blokiranja sebe pa ćete se podići kao feniks iz pepela.

Bioritam 5 – vama će jedinica dati dozu ozbiljnosti, nove početke i novu energiju. Uglavnom ćete sve postaviti na svoje mjesto. Radite sve odmjereno, ne premišljajte se previše i ne trošite dragocjeno vrijeme na kolebanja. Aspekti novog početka su vam otvoreni.

Bioritam 6 – treba čuvati novac, jer će vam kliziti iz ruku na nepotrebne stvari. Generalno, budite strpljivi i ne poduzimajte ništa drastično. Sudbinska dvojka će vam pokazati, u doglednom vremenu tijekom mjeseca, što je to što vam dolazi.

Bioritam 7 – Bit ćete vrlo emotivni i impulzivni. Ali kako ste vi rođeni medij, znat ćete što u kojem trenutku trebate učiniti. Samo ćete voditi računa o onome što izgovarate. Nekima će se dogoditi i ljubav.

Bioritam 8 – očekujte značajne promjene na poslovnom planu. Sredite dokumentaciju. Vodite računa o zdravlju i obavite neke sistematske preglede, te spriječite moguće neugodnosti.

Bioritam 9 – u ovom mjesecu dobre su vam vibracije. Postići ćete neku vrstu oslobađanja od tereta. Predstoje vam i putovanja. Iskoristite ovu dobru energiju. Sredite neke stvari i odmorite od težine ožujka. Neki od vas imat će priliku da srede stambeni problem, kupovinom ili renoviranjem.

Nevena Đukić

astroportal.in

Energetska čakra narukvica od kristala SRCE

Sastav: opsidijan (crne perle), 7 kristala u 7 boja – ametist (ljubičasto), lapis lazuli (modro), tirkiz (plavo), zeleni aventurin (zeleno), tigrovo oko (smeđe), citrin (žuto), crveni jaspis (crveno), metalni ukrasi antik stila u srebrnoj boji

Promjer perlica: 8 mm

Duljina: oko 19 cm (rastezljivo)

Cijena: 120 kn

Prethodna objavaOM privjesak na lančiću
Slijedeća objavaRadionice tajlandske masaže na Mrežnici
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.