Foto: pixabay.com

Mjesec je u Ovnu do Marsa i to je energija koja ne zna ni sama gdje udara. Posebna etapa ludila za ove dane. Ubrzanja. Napetosti. Mjesec je dispozitor Venere pa upravo ovih dana možete dobiti neke poruke udvaranja složene tako da vam zastane srce.

atma.hr – 78
Mjesec je u Ovnu do Marsa. Merkur je napokon ušao u Lava. Venera je u Raku. Jer ludila se ne broje, ako vas nisu sažvakala, razbacala i razbila, zar ne?

Od psihotičnog Merkura u Raku još se oporavljamo. Zadnjih mjesec dana agonije činilo se kao da nikad neće proći. Svađe. Sukobi. Histeričnosti.

Ljudi koji se ponašaju kao podvojene ličnosti. Emocionalna napetost se rezala u zraku. Kao i dovršavanja nekih priča s ljudima kojima jednostavno treba liječenje.

I ništa manje. A, možda i mnogo više.

Trebalo je imati takta za sve to. Razumijevanja. I poneki Normabel. Meditaciju. I čvrstu vjeru da će proći.

I oni koji nisu vjernici, zazivali su Boga … jer… nije se moglo. Jednostavno je.

atma.hr – 39

I sada smo u eri Merkura u Lavu srčanog i dičnog. I glasnog. I jasnog. Pomalo teatralnog.

Ali, tu smo. Mjesec je u Ovnu do Marsa i to je energija koja ne zna ni sama gdje udara. Posebna etapa ludila za ove dane. Ubrzanja. Napetosti. Seksualni vrhunci. I pretrčavanja u cilj.

Jer može se. Kako se ne bi moglo?

Mjesec je dispozitor Venere pa upravo ovih dana možete dobiti neke poruke udvaranja složene tako da vam zastane srce, ali doslovno.

“Infarkt” do “infarkta”. Bujica neobjašnjivih riječi koje čekaju da ih shvatite. Onako, od oka. Jer ni ne može drugačije. Bitno je zadržati ovih dana, ne zdrav razum, nego sarkazam. Lakše je.

Probajte.

Sanja Paraminski

atma.hr – 78
Prethodna objavaVrijeme NAKON prekida burne veze
Slijedeća objavaKako se riješiti modrica u kratkom roku
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here