Foto: pixabay.com

Mnogi će u ovom periodu upoznati svoju idealnu ljubav, ali važno je pročistiti emocije i shvatiti što zaista želite. Rujan/septembar i jačanje Mjeseca predstavlja važan period, odnosno period u kojem jasno možemo reći svoje želje i očekivati njihovo ispunjenje. Evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najljepši mogući period!

atma.hr – 78
Očekuju nas ljepši dani u rujnu/septembru koji će donijeti sve ono o čemu smo maštali tokom prethodnih mjeseci. Mnogima će se ostvariti želje, a čitava jesen bit će puna obilja i radosti.

Period do 12.09. donosi uzbuđenje i svaki dan će biti poseban i potpuno različit od drugih. U ovom periodu snaga Mjeseca raste, odnosno Mjesec se puni sve dok 14.09. ne zasija u “punom” sjaju. Ipak, važno je znati da jačanje Mjeseca mnogima donosi nedostatak samopouzdanja. Pojavit će se strahovi i nesigurnost, ali to ima pozitivnu konotaciju – OJAČATI ĆETE!

Početkom mjeseca ćete razmišljati o ulaganju novca, željet ćete započeti novi posao i poboljšati odnose s onima s kojima ste u svađi. Odbacujete sve ono što vas muči i sputava i hrabro se prepuštate novim počecima.

atma.hr – 39

U periodu između 9. i 12.09. treba se zagledate u dušu i razmisliti o svojim osjećajima. Mnogi će u ovom periodu upoznati svoju idealnu ljubav, ali važno je pročistiti emocije i shvatiti što zaista želite.

Rujan/septembar i jačanje Mjeseca predstavlja važan period, odnosno period u kojem jasno možemo reći svoje želje i tražiti njihovo ispunjenje.

Evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najljepše ispunjenje želja:

OVAN

Ovan napokon odbacuje pesimistične misli. Svakim danom se osjećate sve bolje i bolje, a do sredine mjeseca potpuno ćete zaboraviti na prethodne nevolje. Očekuje vas ispunjenje želja u ljubavnom odnosu, a sve najljepše dolazi kroz iskren razgovor s partnerom.

atma.hr – 75VODENJAK

Na polju karijere očekuje vas veliki napredak. Pravilno ste odredili prioritete i prestali ste se zamarati sitnicama. Ispunit će vam se velika želja na poslovnom planu i ovaj uspjeh će vas vinuti u zvijezde.

RIBE

Početak mjeseca je vrlo produktivan period za vaš horoskopski znak. Uradit ćete neke važne stvari za svoju budućnost. Aktivirajte se i radite na ispunjenu svojih snova. Ako se potrudite, svemir će vas nagraditi. Ovaj period polako u vaš život donosi skoro pa savršenstvo.

Izvor: Lovesensa

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here