Designed by Freepik

Vikend pred nama, ispunjen je sitnim promjenama naših svakodnevnih ruta i prinudit će nas da zaobiđemo uobičajene ulice i otkrijemo nove putove.

Tranzitni Mjesec će biti u Blizancima. Energija mladosti, života, adrenalina i potreba da se iskusi zrak iza granice udobnosti, okružit će nas poput magije.

Mjesec u Blizancima imaju svi oni koji započinju razgovore na najneuobičajenijim mjestima, s potpunim strancima, u redu za kasom, s taksistom dok pokušavaju stići na posljednji autobus ili s ugodnim konobarom u njihovom omiljenom kafiću.

Da, Mjesec u Blizancima voli kafiće. Voli tu atmosferu, domaću energiju, drvene stolice i stara mjesta s dušom. Vidjet ćete ga i u najnovijim kafićima, svakako. Ali tamo odlazi samo zbog onih koje voli i kave kojoj, ipak, ne može odoljeti.

Zato, ovog vikenda, pronađite neko mjesto na kojem nikada niste bili, povedite prijatelje koje smatrate svojom obitelji, sjednite za stol u kutu, u jednom starom lokalu, popijte nešto i uživajte u razgovoru.

Mjesec u Blizancima uživa u tome.

Ovaj Mjesec imaju i svi oni koji lako osvajaju tuđa srca, spontani su, nisu vezani nepotrebnim formalnostima i upravo je to jedan od razloga zašto ih drugi toliko cijene. Oni su svoji. I pred najvećim autoritetima i pred onima koji su slabiji od njih.

Posjeduju urođene manire i nikada neće zaboraviti na lijepo ponašanje. Ono je dio njih. Spoj spontanosti, srčanosti, komunikativnosti i lijepih manira, nikada ih ne prestaje izdvajati iz gomile. Oni su uvijek mladi. Godine ih ne mijenjaju.

Prvog dana vikenda, Venera će biti na početnim stupnjevima Ovna. Završila je svoj retrogradni hod, kroz Ovna i Ribe i ponovno se vratila tamo gdje je ratnica ljubavi. Vrijeme je da se izborimo za ono u što vjerujemo i za ono što osjećamo kao najveću istinu.

Ljubav zahtijeva da budemo spremni na borbu, da uložimo sve i vjerujemo u pobjedu. Ljubav nas želi osvojiti, da osvojimo.

Hrabri su oni koji vole. Hrabri su i oni koji su voljeni. Jer su spoznali da je ljubav srž. Jer žive ljubav.

Merkur je i dalje retrogradan u Ovnu, stoga obratite pažnju na neke vijesti koje ćete čuti, možda nije sve onako kako izgleda. Retrogradni Merkur bit će u konjunkciji s retrogradnim Uranom, eto nekoliko prilika za vijesti koje putuju do nas, a ništa nisu drugo osim krupnih neistina.

Budite pažljivi o čemu, s kim i koliko pričate. Jer pričat će se ovog vikenda. Samo je potreban oprez.

Retrogradni Saturn u Strijelcu stvorit će aspekt trigona s retrogradnim Merkurom i Uranom u Ovnu. Nije sve što ćemo saznati laž, provući će se i poneka istina. Jedna od onih koja nam je bila potrebna kako bismo nastavili dalje. Jedna od onih, koja mijenja naše živote i usmjerava nas ka novim ciljevima.

Mjesec u Blizancima, ovog vikenda, činit će aspekt trigona s retrogradnim Jupiterom u Vagi. Malo ćemo pretjerati. Malo ćemo zanemariti neke obveze. Odvojit ćemo vrijeme za uživanje, iako možda nemamo slobodnog vremena. Ali ćemo sve postići.

Spoj Mjeseca i Jupitera donosi nam sretne okolnosti, donosi nam momente kada nam se učini da smo zaštićeni, obavijeni magijom i nedodirljivi za bilo što što nije čist užitak.

Ali ne treba pretjerivati, jer Mjesec u Blizancima, također, činit će aspekt kvadrata s Neptunom u Ribama.

Može nam se učiniti kako je svijet postao maglovit, nedefiniran i kako je radni tjedan daleko od nas. Pripazite samo da ne odete previše od sadašnjosti, jer neke obveze zaista moraju biti dovršene na vrijeme. Ovo se posebno odnosi na studente.

Zaljubljeni mogu biti svjedoci nekih nepredviđenih situacija, nastalih uslijed međusobnog nerazumijevanja. Pričekajte, pokušajte razgovarati o tome, jer je vrlo vjerojatno da je nesporazum nastao upravo zbog ovog Mjesečevog aspekta i uslijed retrogradnog Merkura.

Tranzitni Mars je, također, u Blizancima. Doprinijet će tome da ovog vikenda svi budemo u drugoj ili trećoj brzini, shodno afinitetima, da stižemo i ono nemoguće, da pronađemo slobodno vrijeme između onoga što moramo i onoga što bismo željeli. I da željeno manifestiramo.

Uživajte u vikendu, prihvatite poziv i otiđite tamo gdje nikada niste bili, ne odbacujte ljubav i borite se za emociju. Samo te bitke su dozvoljene i samo one se uvijek završe u vašu korist. Sretno!

Rajna Cvetković

astroportal

Svijeća sreće

SVIJEĆA SREĆE IZ SVETE ZEMLJE – BOŽJI BLAGOSLOV, SREĆA, ZDRAVLJE I USPJEH

Svijeća sreće ili Biblijska svijeća je jedinstvena u svijetu. Prvi Kršćani su vjerovali da im ova svijeća donosi blagoslov, vjeru, sreću, zdravlje i boljitak u životu. Također smirna, tamjan i sol Mrtvog mora imaju velike dobrobiti za zdravlje čovjeka.

Sastojci: tamjan, smirna, jeruzalemska zemlja, galilejsko jordanska školjka, jerihonska ruža, sinajski pijesak, sol Mrtvog mora i kamenje Crvenog mora

Cijena: 79,00

Prethodna objavaOdbacite očekivanja i smijte se svaki dan! 4 najvažnije lekcije kojima nas uče DJECA
Slijedeća objavaArapski horoskop: Svaki znak ima svoje oružje – pogledajte koje je vaše i što to govori o vama
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.