Foto: pixabay.com

Mjesec je ušao u Ribe. Kvadriran Venerom u Blizancima. Zbunjenost oko onoga što trebaš biti i što trebaš odabrati.Biti samo pojava u fizičkom smislu nije mnogo. Gotovo da nije ništa. Način na koji ostavljaš sebe u svemu gdje jesi, čini te.

atma.hr – 78
Kako biti baš nezamjenjiva žena? Moraš znati izvući najbolje iz sebe.

Moraš imati što dati sebi od sebe. Biti mnogo više od fizionomije.

Mnogo dublja od površine. U ekstazama unutar sebe.

Površina tvog bića treba skrivati samo ono što već jesi. Inteligencija. Govor.

Način na koji otvaraš sebe. Interesi koje izučavaš. Planovi kojima težiš. Snovi koje ostvaruješ.

atma.hr – 75Seksipil koji je neodvojiv od načina tebe na koji ustaješ. U kojem se smiješ. U kojem dišeš. Senzualnost koja je enigmatična.

Moraš imati tu potrebu da upoznaješ samu sebe svakog dana.

Tako ćeš probuditi potrebu da te i drugi upoznaju.

Biti samo pojava u fizičkom smislu nije mnogo. Gotovo da nije ništa.

Način na koji ostavljaš sebe u svemu gdje jesi, čini te.

Postoji nešto mnogo više od izgleda. Cijela jedna negledljiva ljepota.

Sanja Paraminski 

atma.hr – 78
Prethodna objavaSunce/Neptun – Zalutali u magli
Slijedeća objavaPojačan izazovni aspekt Sunca i Neptuna – Jesmo li u ulozi žrtve ili osvještavamo osobnu moć?
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here