Foto: pixabay.com

Venera u Ovnu stoji nasuprot Mjeseca u Vagi. U mnogim pričama ovih dana niste jedini akteri i to je u redu – ali pristajati na to nije. U tome je razlika. Vaša reakcija je bitna, ono što vam drugi nude – nije.

atma.hr – 78
Mjesec je u Vagi, opozitan Veneri u Ovnu. Borba za nekim nije isto što i pristati na natjecanje. Lekcija koju morate savladati ovih dana. Ako ne i danas.

Jedno je kad ulažete sebe u nešto, drugo je kad pristanete biti natjecatelj nečijeg života.

Jedna osoba u nizu. Jedna karika na lancu. Jedna od mnogih. Kad pristanete na neku priču u kojoj će pobijediti bolji. Kad pristanete na neko uspoređivanje. Kad pristanete biti drugi. Sporedni. Zamjenjivi.

Često pogrešno shvaćate. Kad oko nekoga koga želite postoji više opcija, onda se vi ne borite, vi se natječete. Vi ne birate nego čekate da budete odabrani. Ako. Možda. Ikad. Ili nikad.

Vi predajete svoju moć, slobodu, snagu, nekome. Nečemu.

atma.hr – 39

U imaginarnoj utrci svog života čak i da postignete cilj i osvojite osvojivo, vi niste napravili ništa važno za sebe.

Vi ste se izborili u nečijem tuđem maratonu, a jedino gdje trebate trčati je u stazama svog života. Eliminirati nekog suparnika nije pobjeda. Bar ne u emociji.

Ako niste prepoznati kao vrijedni nečijeg trona, taj tron nikad ne trebate ni osvajati.

Venera u Ovnu stoji nasuprot Mjeseca u Vagi. U mnogim pričama ovih dana niste jedini akteri. I to je u redu. Ali pristajati na to nije. U tome je razlika. Vaša reakcija je bitna. Ono što vam drugi nude – nije.

Uzalud trčite jer svatko tko vas želi imati u svom životu, tamo će vas i postaviti.

Sve drugo pustite… imate valjda pametnijeg posla.

Sanja Paraminski Aisha

atma.hr – 78
Prethodna objavaKim Kardashian i njenih 4 djece više ne jedu meso: “Djecu odgajamo na biljnoj prehrani!”
Slijedeća objavaMačke svoje vlasnike vide kao roditelje i divovske mačke-majke!
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here