Designed by Freepik

Život se ovih dana čini kao lunapark. A ti si dijete izgubljeno u svemiru. Dok te nervoze izguruju iz dana, dok se iznenađenja množe, dok ti dinamika zaželi “dobro jutro”, možda je vrijeme da učiniš ono što ti se hoće. Ili neće. Nekad je sasvim u redu da se promijeniš tisuću puta u 5 minuta. I ti. I sve oko tebe. U redu je da se ne javiš na zvonjavu telefona. Tuđe zahtjeve. U redu je da ne slušaš priče koje si već čula. U redu je da zatvoriš vrata drami. Sukobima. I otvoriš se Sebi. Mjesec do Urana stavlja nas u utrku života. Stresa. Uzbuđenja. Strasti. I koliko god poželjela pobjeći od toga, već si se naježila, zar ne?

atma.hr – 78
Mjesec je u zagrljaju Urana, kvadriran od Saturna, Marsa i Venere. “Ne vjerujem da stres skraćuje život jer bi po svim znanstvenim proračunima trebala biti mrtva od 2013.”

Znaš one trenutke od kojih poželiš pobjeći, a izlaza nema? One dane kada više prestaješ akumulirati u sebe sve tuđe loše minute, raspade raspoloženja, čekanja, riječi, nervoze. One dane kada ti pukne šalica kave, kada iskočiš iz sebe.

Kada promjene dolaze naglo iako ih već odavno čekaš. S jedne strane nostalgija, s druge strane potreba da se “iščupaš” od sebe, njih, njega. Od odnosa koji se vuku i koje vučeš.

Od ljudi koje ne slušaš i koje ti se ne sluša. Od pravaca u kojima šećeš jednolično. Od monotonije koja te nagriza.

U trenutku si vatrena stihija koja bi poharala svijet, u drugom trenu bi se samo pravila mrtva. Promatraš nijemo to sudaranje svojih osobnosti.

Rastrgana si. U pravcima. Smjerovima. Pričama. Odnosima. U vremenu.

atma.hr – 52
A dani su napeti. S puno događanja. Pozivi. Poruke. Ljubavne drame. Zavođenja. Svađe. Titraji. I malo si diva, a malo si kamen.

I od toliko ponuđenih opcija ne znaš što bi. Pružiti stare prilike, dotaći se novih. Iskoristiti neiskorišteno ili sve zaobići.

Život se ovih dana čini kao lunapark. A ti si dijete izgubljeno u svemiru. U grču.

U potrebi da se izraziš. Da iskočiš iz tog vlaka. Da odjekneš negdje. S nečim. Toliko snažno da se pamtiš.

Dok te nervoze izguruju iz dana, dok se iznenađenja množe, dok ti dinamika zaželi “dobro jutro”, možda je vrijeme da učiniš ono što ti se hoće. Ili neće. A ipak hoće.

Jer nekad je sasvim u redu da se promijeniš tisuću puta u 5 minuta. I ti. I sve oko tebe. U redu je da se ne javiš na zvonjavu telefona. Tuđe zahtjeve. U redu je da ne slušaš priče koje si već čula.

banner za knjige nulta frekvencija

U redu je da zatvoriš vrata drami. Sukobima. I otvoriš se sebi.

Mjesec do Urana stavlja nas u utrku života. Stresa. Uzbuđenja. Strasti.

I koliko god poželjela pobjeći od toga, već si se naježila, zar ne?

Sanja Paraminski

Prethodna objavaKremasti sladoled Plombir – Savršeno, a gotovo za 5 minuta! (VIDEO)
Slijedeća objavaSVE se događa s razlogom – UVIJEK!
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.