Lav donosi nježni zrak sunca pod kojim ćete zablistati …
Bez straha ćemo pustiti da iz nas zasija snažan i istinski sjaj naše osobnosti. Lavovi, Ovnovi i Strijelci pronalaze u sebi snagu i ponos, nove izazove koji su vrijedni njihovog talenta i vremena …

Blizanci, Vodenjaci i Vage shvaćaju da izgovori prikrivaju strah od neuspjeha. Mlađak ih potiče da vjeruju u sebe. Rakovi, Škorpioni i Ribe će s dječjom iskrenošću pokazati što osjećaju prema drugima i na kakve su stvaralačke avanture spremni. Jarčevi, Bikovi i Djevice će biti spremni da se puste kontrole … mnoge će iznenaditi spontanošću, a svojim unutarnjim sjajem osvajat će srca!

Prva četvrt, 22. kolovoza, ponovno je, nakon prošlomjesečne, u Škorpionu. Ona nam poručuje da nešto staro učinimo ponovno novim! To može biti obnovljena ljubavna veza ili povratak dobrim navikama koje ste zapostavili – posebno ako je riječ o zdravlju i prehrani. Možda ćete obnoviti neki stari predmet ili prekrojiti haljinu koju ste zaboravili u ormaru. U otkrivanju skrivenog blaga vlastite prošlosti najaktivniji su Škorpioni, Bikovi, Vodenjaci i Lavovi, a najkreativniji Rakovi i Ribe.
Uštap u Ribama, 29. kolovoza, podsjetit će nas da možda predugo ignoriramo neželjenu situaciju i odbacujemo glas intuicije. Ribe, Blizanci, Strijelci i Djevice bi mogli doživjeti mnogo “slučajnosti”, “deja vu” iskustava, živopisnih snova … to su poruke vašeg nesvjesnog koje vam pokazuju rješenja i mogućnost promjene.

Posebno skloni kontroli – Jarac, Škorpion, Bik, Lav i Vodenjak – naučit će da umjesto osuđivanja drugih, a ponekad i sebe, suosjećajnost čudesno rješava probleme. Ovan, Rak i Vaga duboko se osnažuju u kreativnim aktivnostima poput plesa, fotografiranja ili slušanja glazbe.

Druga četvrt u Blizancima, 5. rujna, potiče nas na komunikaciju. Sve što smo uz pomoć uštapa u Ribama prepoznali i pokušali pustiti, sada postaje tema razgovora. Zdravo je pričati o svojim iskustvima.
Poželjet ćemo više čitati kako bismo usporedili svoja iskustva s tuđim, pronašli nova zrnca mudrosti i nadahnuće. Najsnažniji energetski poticaj da podijele svoja razmišljanja dobivaju Blizanci, Strijelac, Djevica i Ribe. Vaga i Vodenjak će svojim idejama i intimnim razmišljanjima nadahnuti druge na promjene.

Senka Ljubić za lovesensa.rs

Prethodna objavaNovi kvadrat Venere i Saturna do 10.10.: Vrhunac sudbinskih veza i paralelnih svjetova
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.08.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.