Foto: pixabay.com

Do 22. lipnja razdoblje je kad bi na emotivno stanje većine ljudi mogle utjecati misli koje mogu određivati ​​njihovu budućnost i daljnji progres.

Ukoliko planirate za sebe nešto jako bitno u narednom razdoblju, tome se posvetite posebno od 15. do 20. lipnja. U ovom istom razdoblju možete doživjeti lijepe stvari na ljubavnom polju, ali i neočekivane novčane dobitke. Ukoliko planirate raditi na vašem odnosu s partnerom, najbolje bi bilo da se tome posvetite od 10. do 20. lipnja.

Merkur je relativno dobro pozicioniran tijekom ovog mjeseca. Ukoliko imate potrebu za mentalnim, komunikacijskim i logičkim poslovima, tome se posvetite do 5. lipnja, jer nakon toga su mogući padovi koncentracije i preopterećenje radom.

Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćemo imati potrebu da se dokazujemo partneru ili da forsiramo partnera da se dokaže nama. Niti jedna niti druga situacija nisu dobre za normalan odnos s voljenim bićem.

Radi jako naglašene muške kozmičke energije, savjetujemo da razmislite tko od vas dvoje u vezi ima jače naglašenu mušku stranu i onda toj osobi u ovom razdoblju dajte više prostora.

Upravo takav stav će kasnije dati jako dobre rezultate. Tijekom ovog mjeseca, možete očekivati ​​da ćete mnogo raditi, ali i da ćete dobiti mnogo nagrada za vaš rad. Ovo je dobar period i za strasti.

Tijekom ovog razdoblja neće biti lako poštovati autoritete, kako u poslu tako i u osobnom životu. Osobe u vašoj okolini će tražiti mnogo više od vas. Motivacija nagrade, koju biste mogli dobiti za svoje zalaganje u ovom razdoblju, neće vam biti dovoljna pa je zbog toga moguće da se osjećate frustrirano.

Savjet: Jako je bitno slušati svoju žensku stranu, koja zna prepoznati mehanizam kojim se vaša muška strana može istaći u borbi koja vam predstoji. Moguće je da ćete, kako svoju žensku stranu tako i žensku stranu vašeg partnera, staviti u drugi plan kako biste se izborili s autoritetom ili se njime dokazali.

No, to je pogrešno, jer ženska strana nas nam je arhetipski dana, kako bi nas savjetovala i preko intuicije upozorila kako da okrenemo životne situacije u našu korist.

Sugestija prirodne terapije: Buduće razdoblje će obilovati stresom i umorom. Od minerala vam zato može pomoći tigrovo oko, kako bi u narednom periodu regenerirao vašu mentalnu energiju. Smaragd na srčanoj čakri može nam dati snagu da shvatimo autoritet, koji nam stvara pritisak, te da se prepustimo ženskoj strani, koja će nas uputiti ka blagostanju i miru.

Čak bi bilo dobro da u poslovnim razdobljima dana nosite nakit koji sadrži smaragde. Uslijed promjenljivosti osjećaja i mjesečev kamen pod jastukom može nam odlično pomoći.

Ukoliko imate fiziološki normalno stanje tlaka u organizmu, nastojte unositi što više kalija, magnezija i kalcija. Kupke s aromatičnim solima dodatno pomažu zdravstvenom stanju, kao i isparavanje eteričnog ulja od lavande.

Sugestija iz Runa: Gebo

Ova runa nam potvrđuje darove i divne stvari koje trebamo dobiti u narednom periodu dok Jupiter u Vagi sada utječe na većinu ljudi. Daje nam osjećaj da će partnerstvo koje gradimo već godinama, dati svoje plodove. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete se ovaj mjesec zaljubiti i biti jako sretni s tom osobom.

Ukoliko ste u složenoj i kompliciranoj vezi, u ovom razdoblju bi moglo doći do stavljanja veze u bolje stanje nego ikada prije. U ovom razdoblju ćete osjetiti da trebate dati podršku nekome. Ukoliko dođete u fazu da se preispitujete biste li trebali pomoći nekome, samo se opustite, jer činite pravu stvar!

AnaDominik Rodić

astroportal

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objavaKako Vam aromaterapija i masaža mogu promijeniti život?
Slijedeća objavaZapočnite živjeti istinski život – Oslobodite iz sebe rijeku ljubavi
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.