Ovaj mjesec nam donosi dvije retrogradnosti, pa ćemo u jednom trenutku s obzirom na retrogradnog Jupitera i Veneru imati četiri retrogradne planete. Od četiri retrogradnosti, najvažnija je ona Saturnova koja će se najviše osjetiti jer jako utječe na naše živote. Saturn će svojom retrogradnošću  utjecati na centre moći koji će ponovno pokazivati nestabilnost. Možemo zaključiti da će sada stvari iz prošlosti koje nisu bile riješene imati veći utjecaj nego inače.

336×280 lijevo text-54

Saturn u Vagi je testirao naše obveze u odnosima dok je Saturn u Škorpionu testirao dinamiku u odnosima. Ispituje one najdublje i skrivene motive nas samih.

Sada je Saturn u Jupiterovom znaku. Saturn u Strijelcu traži da se preuzme odgovornost za život u skladu s našim osobnim istinama i principima koji su izgrađeni na temelju naših iskustava. Slijedeće tri godine predstavljaju vrijeme za okretanjem kritičkog pogleda na naše stavove i onoga što smatramo da jesmo.

Saturn priziva žudnju za kvalitetom svega onoga što dotakne, tako da će u Strijelcu težiti za kvalitetnom mudrošću i znanjem. Svojom retrogradnošću sada čisti ono što nije dobro očišćeno po pitanju znanja. U tom pogledu ono što nije bilo riješeno, recimo vaše obrazovanje ili se radi o određenom problemu sa sudom, te nekretninama, u slijedećem razdoblju će se ti aspekti rješavati.

Pretjerivanja i neodgovornost u ovom razdoblju će mnogi pojedinci platiti  velikom cijenom. Ne moramo govoriti što se momentalno događa na poslovnom planu u Hrvatskoj i kako je Saturn neodgovornost naplatio, tim više jer se Hrvatska nalazi u Sadhe Sattiju.

336×280 lijevo text-54

Saturn u Strijelcu nas može naučiti kako ne postoji sloboda i bez neke razine samoodricanja.

Također, ovaj položaj će testirati našu moralnu snagu. To se pogotovo odnosi na političare i poznate osobe koji postavljaju visoke kriterije, ali ih ne žive.

Retrogradna Venera i Jupiter donose buđenje starih odnosa ili ponavljanje istih obrazaca u prošlim vezama. Također, ovaj aspekt donosi jak aspekt za zaljubljivanje, pa po tome ovo je dobro vrijeme za odnose. Venera završava retrogradnost 14.4.

Merkur od 9.4. kreće u retrogradnost, pa nije dobar za potpisivanje ugovora. Također, može stvarati problem u prijenosu poruka, mailova, rada osobnih računala. Od 9.4. do 15.4. će biti prisutne četiri retrogradne planete što će nositi veliki naglasak na prošlosti i svemu onome što se nije riješilo prije. Od 17.4. Sunce ulazi u Ovna što pridonosi zajedno sa Marsom jake poslovne uspjehe pogotovo kod onih ljudi koji imaju puno vatrenih planeta.

U svakom slučaju zanimljiv mjesec koji će biti obilježen mnogim promjenama koje će najveći naglasak staviti na prošlosti zbog spomenutih retrogradnih planeta.

Nikola Žuvela, vedski-jyotish.net

Responsive text-61
Prethodna objavaPromijenite svoju osobnu energetsku frekvenciju i promijenit ćete sebi život!
Slijedeća objavaOgrlica Zeleni Malahit – Ženstvenost
Nikola Žuvela
Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.