Foto: unsplash.com

Rakovi, sredinom mjeseca kolovoza/avgusta zvijezde obećavaju ugodna iznenađenja. To mogu biti stvari o kojima ste dugo sanjali, ponude koje ste čekali ili putovanje na mjesta na koja ste se već nadali. Iskoristite ovaj dar sudbine da stvorite zalihe pozitivnih emocija. Vodenjaci, kolovoz/avgust bit će vrlo bogat događajima. Napravit ćete mnogo i željet ćete napraviti više. U jednom trenutku će vam se učiniti da pokušavate prigrliti neizmjernost, ali plašite se promjene. Zakoračite u taj svijet, čeka vas puno avantura.

atma.hr – 52
Ovan

U kolovozu/avgustu Ovan će moći pronaći rješenje za mnoga pitanja koja su se činila nerješiva. Prije svega, to se tiče financijskih problema. U potrazi za pravim putem, slušajte svoju intuiciju, ali nemojte zanemariti savjete voljenih.

Oni će biti vrlo blagovremeni i spasiti vas od nepromišljenih koraka. Nemojte se plašiti reći što mislite. Ovo će uplašiti neke ljude, a pristalice će uvjeriti u vašu iskrenost i pouzdanost. Možete pronaći nove prijatelje tamo gdje niste očekivali.

Kraj mjeseca obećava uzbudljive romantične avanture. Uživat ćete u novim iskustvima i letjeti na krilima ljubavi. Neće biti dosadno ni obiteljskim Ovnovima. Zajednički odmor može povećati bliskost među partnerima.

Bik

Kolovoz/avgust će biti mjesec velikih planova za Bika. Možete ih početi graditi od prvih dana. Posebno su povoljni projekti vezani za hobije i sport. Razmislite o svemu i onda ostavite sve ono što vas ne ispunjava iza sebe.

Moguće je da pravo vrijeme za neke stvari još nije došlo, ali strpite se – sve se može preokrenuti. Sredinom mjeseca predstavnike znaka će privući razne avanture. Ne suzdržavajte se, ali budite oprezni.

U trećoj dekadi kolovoza/avgusta pazite na nepromišljene kupovine i rasipanje novca. Moguće su nelagodnosti s nadređenima, izbjegnite konflikt.

atma.hr – 52
Blizanci

Ovo je period savršenog učenja – to bi trebao biti vaš moto. Blizance u kolovozu/avgustu prati žudnja za znanjem i entuzijazam koji će vam pomoći da savladate i kombinirate naizgled nespojive stvari. A vaše životno iskustvo će vam reći kako da primijenite nova znanja za dobrobit i sebe i drugih.

Materijalne koristi neće vas natjerati da čekate. Što se tiče ljubavi, sve će biti tiho i mirno. Zvijezde ne obećavaju izljeve emocija na koje ste navikli. Ali vaše misli će biti usmjerene na nešto drugo.

U kolovozu/avgustu postoji rizik od umora i prenaprezanja. Odvojite vremena za odmor kako bi se vaše tijelo i um obnovili.

Mlad Mjesec krajem mjeseca potaknuti će Blizance na promjene. Selidba, promjena posla i bračni status će proći dobro. Ako vam generalno sve odgovara, promijenite raspored namještaja ili promijenite imidž.

Rak

Rakovi će se u kolovozu/avgustu morati posvetiti poslu. Bit će mnogo teže donositi odluke. Izbor može biti bilo koji, ali će odrediti vaš život za narednu godinu. Imajte ovo na umu kada kažete da ili ne.

Sredinom mjeseca zvijezde obećavaju ugodna iznenađenja. To mogu biti stvari o kojima ste dugo sanjali, ponude koje ste čekali ili putovanje na mjesta na koja ste se već nadali.

Iskoristite ovaj dar sudbine da stvorite zalihe pozitivnih emocija. Dobro će doći kada se suočite s preprekama i izazovima.

Kraj kolovoza/avgusta donijet će novi zaokret u odnosima s voljenima i prijateljima. Izbjegavajte svađe i sporove. Najbolji lijek za sve probleme je kompromis.

atma.hr – 52
Lav

Lavove će početkom mjeseca zavrtjeti vrtlog događaja. Pokušajte ostati u sadašnjem trenutku i vjerujte sebi. Morat ćete iz nekih negativnih situacija sami izaći. Na povratku možete mnogo izgubiti.

Budite ozbiljni, posebno u pitanjima koja se odnose na financije i imovinu. Nemojte žuriti da ulažete u velike kupovine. Čuvajte se prevara u prometu nekretnina. Ostavljate snažan dojam na druge ljude.

Mnogi predstavnici suprotnog spola poželjet će upoznati hrabrog Lava ili šarmantnu Lavicu. Ljubav na prvi pogled može prerasti u dugu i jaku vezu.

Djevica

Početkom kolovoza/avgusta Djevice ne trebaju brinuti o sitnicama. Sve će se stalno mijenjati i uglavnom na bolje. Ponekad će vam se činiti da to nije tako, ali vrijeme će sve staviti na svoje mjesto. Druga polovina kolovoza/avgusta je savršena za rješavanje važnih pitanja i izbor životnog puta.

Morat ćete napraviti izbor i nastavite se držati izabranog puta. Bit će teško izabrati i nećete se uspjeti isključiti. Zvijezde savjetuju da slijedite svoju intuiciju.

Krajem kolovoza/avgusta mogu isplivati stari problemi koje ste dugo i tvrdoglavo odbijali primijetiti. Oslobodite ih se jednim potezom. Ovo će vam pomoći da očistite svoj život od nepotrebnih ljudi i događaja i napravite mjesta za nova dostignuća.

banner za knjige NUMEROLOGIJA

Vaga

Kolovoz/avgust za Vagu bit će mjesec lakoće i harmonije. Lako ćete sklapati nova poznanstva – i isto tako lako prekinuti stare veze. Ako želite promijeniti posao ili mjesto stanovanja, također ćete imati sreće.

Utjecaj pozitivnih trendova bit će primjetan u svim područjima. Sredinom kolovoza/avgusta će vam se činiti da je sreća počela opadati. Sada, da biste postigli iste rezultate, morat ćete uložiti dvostruke napore. Problemi mogu doći od starih poznanika. Sačuvajte mir u sebi.

Posljednjeg tjedna u mjesecu bit ćete posebno uvjerljivi. Iskoristite ovo vrijeme da dobijete ono što želite od svojih pretpostavljenih. Ako imate kreativni projekt, sada je najbolje vrijeme da ga lansirate i napravite velike stvari.

atma.hr – 52
Škorpion

Zvijezde poručuju da će kolovoz/avgust za Škorpione biti mjesec napredovanja u karijeri. Poslovna pitanja će doći u prvi plan od samog početka mjeseca. S prvim uspjesima vaše ambicije će se višestruko povećati.

Ne budite arogantni: samopouzdanje je dobro, ali ne dozvolite da ego preuzme kontrolu. Osobni život će biti u drugom planu. Možda se vašoj srodnoj duši čini da ste zaboravili na nju. To će izazvati propuste i svađe.

Ako ne riješite probleme već ih samo gurate pod tepih, može doći do rastanka. Obratite pažnju na voljene, ali ne zaboravite na sebe. Uostalom, ako vas netko sprječava da idete naprijed, možda trebate dalje ići sami.

Strijelac

U kolovozu/avgustu će energija Strijelca dostići vrhunac. Imat ćete vremena učiniti sve što ste planirali pa čak i malo više. Samo pojačani idealizam će vas omesti na putu ka postignućima. Zbog toga nećete sasvim ispravno sagledati stvarnost.

Međutim, ideje koje se razlikuju od većine otvorit će vam nove perspektive. U osobnom životu moguće su poteškoće u komunikaciji.

Bit ćete loši u kompromisima. Kada branite svoju točku gledišta, zapamtite: ponekad je bolje biti sretan nego u pravu. Krajem kolovoza/avgusta treće lice može se umiješati u vaš odnos.

banner za knjige sretan novac

Jarac

Zvijezde ne obećavaju svijetle događaje, ali to je samo u vašu korist. Sada je pravo vrijeme da se odmorite od žestokih napada prošlosti i pripremite se za bitke za budućnost. Ne planirajte drastične promjene – samo idite svojim tokom.

Mnogi problemi će se riješiti sami. Na ljubavnom planu je također sve mirno. Samo prevelika nezavisnost vaše srodne duše može malo pokvariti raspoloženje.

Ali čak i ovdje je važno da komunicirate smireno, sagledate stvari iz drugog kuta pa onda donosite zaključke.

atma.hr – 52
Vodenjak

Kolovoz/avgust za Vodenjake bit će vrlo bogat događajima. Napravit ćete mnogo i željet ćete napraviti više. U jednom trenutku će vam se učiniti da pokušavate prigrliti neizmjernost, ali plašite se promjene.

Zakoračite u taj svijet, čeka vas puno avantura. Najnemirnije vrijeme bit će početak mjeseca. Vaše raspoloženje će se mijenjati otprilike svakih sat vremena, što može negativno utjecati na odnose. Razmislite o svojim postupcima. To sagledavanje može pomoći da vratite harmoniju.

Treća dekada kolovoza/avgusta je pogodna za putovanja. Bilo da se radi o odmoru ili o odlasku u posjetu ili samo o malom izlasku u prirodu – zvijezde kažu da će svaka opcija proći dobro i donijeti mnogo pozitivnih dojmova.

banner za stvari orgonski nakit

Ribe

Kolovoz/avgust je za Ribe savršen za rad i fokus. U kolovozu/avgustu će se sve morati napraviti temeljno i pošteno. Učinjene greške mogu izazvati nalet kritika, što će u velikoj mjeri utjecati na vaše blagostanje.

Obratite pažnju kakvim ljudima se okružujete. Sredinom mjeseca možete iskoristiti znanje i iskustvo, a vaše sposobnosti mogu vam donijeti povećanje profita.

U vezama ćete morati postati diplomatični. Vaša sposobnost da zaobiđete oštre kutove i izgladite konflikte na samom početku će vam dobro doći. Na kraju mjeseca, zvijezde ne isključuju romansu na poslu.

sensa.mondo