VAGA – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Ožujak 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podijelite osjećaje, misli, dojmove ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom.

U zadnjoj dekadi ožujka Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmjereni na partnera. Želja za još većim zbližavanjem bit će jača. Svjež povjetarac dolazi do vas, a možda čak i promjena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smještenog u kući parova Vage. Raspoloženje može postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. ožujka kada Mars ulazi u Jarca, gdje susreće Plutona i Saturna.

Posao i novac

Sa Suncem u kući posla Vage, kroz prve dvije dekade ožujka 2018. godine imat ćete priliku za isticanjem, jačanjem vašeg utjecaja, imat ćete više slobode u donošenju odluka oko stvari vezanih za vaš profesionalni život i više će vas cijeniti. Zaista bi mogli postići sjajne rezultate koji ne samo da vam mogu donijeti slavu, nego i novac, zahvaljujući trigonu kojeg prave Sunce i Jupiter, Velika Sreća, koji je smješten u novčanoj kući Vage.

Timski rad, suradnje i partnerstva donose vam ugodu i prednost. Možda ćete potpisati novi ugovor, sklopiti novu suradnju ili obnoviti staru na konstruktivniji način. U drugom dijelu mjeseca više pažnje morat ćete posvetiti domu.

Moral i zdravlje

Na sredini ste, što se tiče vašeg općenitog stanja, ali nivo stresa može porasti u drugom dijelu mjeseca. Prve dvije dekade ožujka 2018. godine pokazuju veći interes za zdrav život nego neke poteškoće. Ali, ako morate nešto obaviti (pretrage, kontrole i slično), napravite to kroz prve dvije dekade mjeseca, jer tada ćete najviše sreće imati pri kontaktima i komunikaciji s liječnicima ili terapeutima.

Savjet

Pokušajte spriječiti potencijalne incidente kada se radi o obiteljskom životu ili gubitku vezano za dom!

ŠKORPION – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Ožujak 2018. godine je romantičan mjesec. Kroz prve dvije dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i povećava strasti i žudnje. Planetarni sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu. Prvi tjedan je sjajan, jer je Venera još uvijek u kući ljubavi Škorpiona.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. ožujka Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u radnog kolegu ili kolegicu ili u nadređenu osobu, na primjer.

Posao i novac

Tijekom ožujka 2018. godine, kroz kuću karijere Škorpiona prolaze Venera i Merkur, a u zadnjoj dekadi pridružuje im se i Sunce. Možete očekivati ugodnu radnu atmosferu u kojoj će vam se sviđati raditi, rezultati će biti dobri, a vaša postignuća će biti primijećena i vaš rad će se cijeniti. Povoljan je period za istraživanje vaših umjetničkih i kreativnih talenata, vaših intelektualnih i organizacijskih vještina i sposobnosti vođe.

Kroz prve dvije dekade Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, je u povoljnom polju i donosi vam mogućnost da se istaknete i da pokažete sav svoj sjaj. Povrh toga, Sunce pravi trigon s Jupiterom (Velikom Srećom i vladarem kuće novca Škorpiona), a to je aspekt koji donosi sreću i izobilje.

Zdravlje i moral

S Jupiterom u Škorpionu samopouzdani ste i vitalni. Tijekom ožujka 2018. godine Sunce još više povećava vašu energiju. Prve dvije dekade mjeseca povoljne su za sport, ples, seks i druge aktivnosti koje zahtijevaju hrabrost i entuzijazam. S druge strane, ožujak je povoljan i za poboljšanje fizičkog izgleda, forme, za dijete, tretmane ljepote i slično.

Savjet

U drugom dijelu mjeseca budite oprezniji pri putovanjima ili pri rukovanju s opasnim predmetima!

tarot-horoskop.com

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSri Yantra – Sveta geometrija za tvoj dom
Slijedeća objavaKako se putovanjem u prošle živote osloboditi teških karmičkih odnosa i strahova
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.