Image by haritanita on Freepik

Za Bika, ožujak/mart obećava da će biti neviđeno produktivan i zanimljiv mjesec. Pozitivne promjene će se dogoditi u gotovo svim područjima života. A sve što uradite u ožujku/martu bit će odličan temelj za buduća dostignuća, iako ćete to osjetiti mnogo kasnije. Lavove čeka vrlo nemiran i kontroverzan period. S jedne strane, imat ćete mnogo prilika. S druge strane, možete pronaći nevjerojatan broj ograničenja između kojih neće biti lako balansirati.

atma.hr – 52
Ovan

Ožujak/mart će biti relativno miran i odmjeren period u životu Ovna. Ne očekuju se veće promjene. Sve će ići po planu, a predstavnici znaka moći će svoditi račune i stvoriti rezervu za budućnost.

Neke predstavnike znaka privući će filozofija i razmišljanja o smislu života. Sredina mjeseca bit će idealno vrijeme za Ovnove koji planiraju velike kupovine ili sklapanje transakcija za velike iznose.

Ako ste umorni, pokušajte obnoviti energiju. U osobnom životu riskirate da budete previše zaneseni vanjskom stranom događaja i da ne primijetite onu važniju – unutrašnju.

Bik

Za Bika, ožujak/mart obećava da će biti neviđeno produktivan i zanimljiv mjesec. Pozitivne promjene će se dogoditi u gotovo svim područjima života. A sve što uradite u ožujku/martu bit će odličan temelj za buduća dostignuća, iako ćete to osjetiti mnogo kasnije.

Najpovoljnija će biti prva dekada u mjesecu. Bikovi mogu pokazati svoj profesionalizam i poslovni duh u pravim krugovima. Također tijekom ovog perioda, zvijezde obećavaju predstavnicima znaka tajne romantične veze koje će postati izvor inspiracije.

U drugoj dekadi mjeseca Bikovi bi trebali biti oprezniji s novcem. Kraj ožujka/marta je povoljan za pokretanje novog posla i promjenu imidža.

atma.hr – 52
Blizanci

U ožujku/martu, zahvaljujući povećanom energetskom potencijalu, Blizanci će moći ostvariti svoje snove. Prije svega, to se tiče profesionalnih dostignuća. Mnogi predstavnici znaka imat će priliku da se okušaju u novim projektima i s entuzijazmom preuzmu predložene zadatke.

Međutim, ne zaboravite na kompromis: vaša ljubav da se oduprete cijelom svijetu može stvoriti mnoge probleme. Pazite koje riječi koristite u komunikaciji kako ne biste nekoga povrijedili.

Kraj mjeseca obećava ugodne romantične avanture s ljudima iz prošlosti. Obiteljski Blizanci će, naprotiv, moći ojačati odnose i dovesti ih na novu, ozbiljniju razinu.

Rak

Ožujak/mart za Rakove bit će period buđenja i težnje ka novim visinama. Skoro cijeli mjesec sreća će biti na vašoj strani. Skromni Rakovi će neočekivano izaći iz svoje ljušture i isprobati nove aktivnosti.

Eksperimenti će biti uspješni: predstavnici znaka će steći pouzdane pokrovitelje.

Sredinom mjeseca trebali bi biti pažljiviji prema svom društvenom krugu. Pustite prošlost, sve najbolje je pred vama.

atma.hr – 52
Lav

Lavove čeka vrlo nemiran i kontroverzan period. S jedne strane, imat ćete mnogo prilika. S druge strane, možete pronaći nevjerojatan broj ograničenja između kojih neće biti lako balansirati.

Početkom ožujka/marta Lavovi će se morati fokusirati na materijalna pitanja. Rješavanje financijskih problema treba biti jedan od važnijih zadataka.

Samo svježa glava i trezven pogled na stvari će pomoći da se izborite s izazovima. Ne pokušavajte sve riješiti odjednom: oslobodite nekoliko dana i idite na odmor ili samo dajte sebi pauzu. Misli će doći na svoje mesto i stvari će se početi popravljati.

Djevica

Ožujak/mart će otvoriti briljantne šanse za Djevice. Bit će potrebna praksa da bi bili korisni – nemojte to zanemariti. Zvijezde obećavaju Djevici rast karijere, što bi moglo okrenuti glave nekim predstavnicima znaka.

Sredina ožujka/marta će vas natjerati da iznova pogledate ljubavne veze.

U ovom trenutku, Djevice mogu započeti strastvenu romansu, ali pazite kome poklanjate srce. Više se aktivirajte, vježbajte.

atma.hr – 52
Vaga

Za Vagu će ožujak/mart biti vrlo zanimljiv, ali ne i najlakši mjesec. Pozitivne promjene će se smjenjivati s poteškoćama, a za ispunjenje želja morat će se primijeniti sve raspoložive snage.

Početkom ožujka/marta, Vaga će strmoglavo uroniti u posao, kojeg će biti mnogo. Do kraja prve dekade vaša odlučnost će dati prve plodove.

U prvoj polovini mjeseca stižu i burne ljubavne avanture. Vage čekaju zanimljiva poznanstva i svijetle ljubavi. Uživat ćete u onome što već imate i bit ćete zahvalni. Posvetite se promociji novog projekta.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Škorpion

Škorpioni će u ožujku/martu biti na vrhuncu svog kreativnog uspona i moći će ostvariti mnoge svoje planove. Posebno uspješne bit će aktivnosti onih koji rade s ljudima i u području umjetnosti.

Međutim, ne zaboravite da ne postoji samo inspiracija, već i rutina. Zaziranjem od redovnog posla, riskirate da se posao nagomila.

U ožujku/martu će se mnogi Škorpioni moći okušati kao volonteri. To mogu biti i društvene aktivnosti i besplatna pomoć voljenima. Krajem ožujka/marta nastupit će povoljan period za promjene na ljubavnom planu.

atma.hr – 52
Strijelac

Za Strijelce, ožujak/mart će biti u znaku kuće i obitelji. Glavni događaji će se odvijati u ovom području.

Slobodni predstavnici znaka moći će se vezati obiteljskim vezama. Obiteljski Strijelac će provoditi dosta vremena s voljenima. Ovo će pomoći u jačanju odnosa i popravljanju davno izgubljenih obiteljskih veza.

Krajem ožujka/marta Strijelac će konačno osjetiti utjecaj pozitivnih proljetnih energija. Novi prijatelji i zanimljivi događaji će bukvalno upasti u vaš život. Ovo posljednje će biti uglavnom zabavno, ali dok se zabavljate nećete zaboraviti na posao i steći mnoga korisna poznanstva.

bakrene boce enlight

Jarac

Ožujak/mart će biti mjesec aktivnosti bez presedana za Jarce. Jarci će morati istovremeno postati lideri i izvođači i biti odgovorni za ono što je urađeno u potpunosti. Bit ćete u centru protoka informacija koji se stalno mijenja.

Jarci će u ožujku/martu ostvariti mnogo korisnih kontakata na najvišoj razini. U budućnosti, ovo će pozitivno uticati na vašu karijeru.

Slobodno koristite ideje drugih ljudi: ovo će u velikoj mjeri proširiti vaše mogućnosti. Sredinom mjeseca provjerite sve što čujete – informacije dobivene iz nepoznatih izvora mogu se pokazati lažnim.

Na ljubavnom planu ne očekuju se veće promjene. Međutim, ovo se odnosi samo na vanjsku stranu događaja. Interno, mnogi Jarci će moći drugačije gledati na stvari.

atma.hr – 52
Vodenjak

Ožujak/mart će donijeti stabilnost i spokoj Vodenjaku. Ali ovo je točno samo ako idete u skladu s tijekom života. One koji, po običaju, idu protiv vjetra, čekaju mnoga iznenađenja.

Kreativnost će pomoći da se popuni praznina. Međutim, ono što se dogodilo će vas prisiliti da preispitate svoj društveni krug i, eventualno, da se oslobodite negativnih ljudi.

Kraj ožujka/marta bit će dobro vrijeme za romansu. Vaša povećana privlačnost privući će pripadnike suprotnog spola. Na vama je hoćete li nastaviti. Zvijezde obećavaju da vam sigurno neće biti dosadno, a jedan od sastanaka može zaista biti divan.

banner za stvari orgonski nakit

Ribe

U ožujku/martu, Ribe će početi aktivno mijenjati svoj uobičajeni život. Da bi to učinili, predstavnici znaka će se uroniti u ponor događaja i pokušati biti u vremenu svuda. Bitno je da se angažirate, ali nemojte ići protiv sebe ako osjećate umor.

Bitno je da odredite prioritete i odmorite se kada je potrebno. Sredinom ožujka/marta nađite vremena da očistite ruševine i oslobodite se prošlosti. Ne radi se samo o nepotrebnim stvarima, već i o ljudima pa čak i o poslovima.

Krajem ožujka/marta objektivnost će postati vaša glavna kvaliteta. Sigurno ćete se rastati od iluzija i samoobmana i prijeći na novu razinu komunikacije s ljudima. U ovom trenutku vas očekuje nalet kreativnih snaga.

sensa.mondo