Pronađite svoj znak i provjerite što vama predviđa mjesečni horoskop za studeni!

Ovan

Posao: Što se tiče posla, vi ćete imati ovog mjeseca naplatu odrađenog iz prethodnog mjeseca, samo ako ste započeli suradnju ili potpisali ugovor. Ovo je razdoblje kada se bavite financijama i svjesno ste u toj priči. Možete očekivati ​​financijski priljev svakako s više strana, naročito prelaskom Venere preko sjevernog mjesečevog čvora gdje imate zagarantiran priliv novca. Ako ste poželjeli više, morat ćete zasukati rukave ali u društvu kolega. Oni vam donose novac u narednom razdoblju. Postavit ćete dosta dobar temelj koji se jednim dijelom razradio u prethodnom razdoblju, u poslu kojim se bavite, pa samim tim očekujte dobre poslovne prilike na duže staze.

Ljubav: Na ovom planu, savjet je da se ne otvarate previše jer može doći do neugodnih situacija. Nemojte očekivati ​​sjajnu sliku na početku mjeseca- više se bavite drugim temama. Slobodan duh je kod vas dosta prisutan i moguće da ćete biti skloni otvorenim vezama. Stabilizaciju na ovom polju očekujte u drugoj polovici mjeseca.

Zdravlje: Ojačano polje vaš psihe u narednom periodu donosi rasterećenje. Morat ćete se paziti iznenadnih napada panike i povišenog krvnog tlaka u prvoj polovici mjeseca. Naredni period bi trebao mirnije proteći.

Bik

Posao: Možete imati novu poslovnu mogućnost tijekom ovog razdoblja. Svakako je iskoristite početkom mjeseca studenog jer kasnije može doći do otežanja i odustajanja od započete ideje. Izlazite na “pozornicu” svakako i potpisivanje ugovora je dosta dominantno. Priljev novca od angažmana ćete sačekati u sljedećem razdoblju, jer još uvijek traje razrada samog plana.

Ljubav: Pojavit će se dosta mlađi partner na mjestu gdje najmanje očekujete. Oni koji su slobodni mogu iskoristiti razdoblje za druženje. Bit ćete pod testom svakako, jer ima i dosta utjecaja Saturna i otrježnjenja na kraju svake balade koju započnete.

Zdravlje: Možete se osjećati usamljeno i depresivno, ali Venera svojim tranzitom kroz Vagu vas dovodi u balans. Više se družite i izlazite da bi zaboravili na eventualne brige.

Blizanci

Posao: Imat ćete otežano razdoblje što se tiče naplate dugova. Dosta težak perod sa početka mjeseca će trajati do kraja studenog. Novac stiže, ali će kasniti, što je evidentno. Nezadovoljstvo može biti upečatljivo, jer neke stvari olako shvaćate u životu. Ne očajavajte jer će doći vaših pet minuta u trenutku kada se budete najmanje nadali.

Ljubav: Upoznat ćete karmičku ljubav. U ovom razdoblju vaša nezrelost dolazi do izražaja, što donosi dodatna otežanja na ovom polju. Neke stvari niste tek tako očekivali u svom životu. Transformacija energije će vam omogućiti povoljniji period, ali ćete usput polagati testove na tom segmentu.

Zdravlje: Kako vrijeme ide tako će i vaša zdravstvena slika biti sve bolja. Čuvajte se depresije polovicom mjeseca. Moguće brige oko stvari koje niste očekivali tolikim intenzitetom.
Rak

Posao: Bilo bi dobro da se bavite poduzetništvom jer imate dosta dobre aspekte za takvu vrstu pothvata. Početak i cijela prva polovica mjeseca su dosta povoljniji za takav izazov. Svakako će vam trebati i financijski savjetnik u nekim momentima da bude sve besprijekorno. Krajem mjeseca se malo pripazite na eventualne rashode na koje niste računali jer aspekt koji nagovještava tako nešto, neće vas osobno zaobići i morat ćete ipak nešto više platiti.

Ljubav: Više ste u materijalnom svijetu nego u emotivnom. Imat ćete svakako podršku partnera ako ga imate, a slobodni neće očajavati jer će biti zaokupirani drugim stvarima u životu. Dakle, ljubavi neće biti manje, nego ćete postaviti prioritete. Više ćete profitirati kroz partnerstvo.

Zdravlje: Prilivom novca možda krenete trošiti više na hranu koja će vam se “lijepiti” za trbuh. Moguće da ćete dobiti koji kilogram viška pa samim tim izbjegavajte mjesta gdje možete konzumirati brzu hranu jer ćete dosta intenzivnije živjeti.

Lav

Posao: Gorjet ćete da zaradite i to će se isplatiti. Uživat ćete u plodovima svog rada, ali nakon svih teškoća – vi to i zaslužujete. Nemojte očajavati ako u jednom trenutku pomislite da od naplate neće biti ništa, jer najuporniji će biti nagrađeni. Komunikacija sa suradnicima i ljudima u okruženju mogu dodatno pridonijeti priljevu novca. Na radnom mjestu ćete imati dosta aktivnosti, ali i priznanja krajem mjeseca.

Ljubav: Možete se zaljubiti u jednog Jarca, ali nemojte žuriti u tu avanturu jer ste više pod nekim testom kojeg treba položiti. Partner će vam se činiti dosta teškim na početku mjeseca i nećete tek tako moći naći zajednički jezik, koliko pred kraj ovog razdoblja, gdje ćete naći zajedničko rješenje za probleme koji vas muče.

Zdravlje: Moguća je napetost i malo više nervoze, ali to ne znači da se nećete moći opustiti uz ambijent ili glazbu koju volite. Neke tranzite ćete malo teže podnijeti početkom studenog, ali bez brige jer su kratkog daha. Moguće glavobolje.

Djevica

Posao: Imate više šanse ovog mjeseca da neke poslove dobijete bez pretjeranog angažiranja. Imate podršku cijelog tima. Ovaj period bi trebalo iskoristiti svakako, samo što se možete opustiti i uraditi rutinski ono što bi trebalo možda i detaljnije. Novac je u detaljima i vi to, kao ni jedan drugi znak zodijaka, znate najbolje. Početak naplate očekujte već u drugoj dekadi studenog. Niste sami u priči tako da uz ovakvu energiju nećete izgubiti bitku.

Ljubav: Iz vašeg odnosa sa okruženjem se procjenjuje vaš psihičko zdravlje. Komunikacija je ključna za uspjeh jer može vam otvoriti vrata na nekoliko segmenata, ne samo u ljubavi. Saturn u Strijelcu nije povoljan za vaš ljubavni život, ali Venera u drugoj polovici mjeseca može donijeti pozitivnije aspekte. Ako nemate partnera, potražite ga među Strijelčevima.

Zdravlje: Potreba za odmorom kod vas je evidentna, još zbog repova koje vučete iz prethodnog peroda. Uspjet ćete u drugoj polovici mjeseca da se opustite pa ne očajavajte ako ne uspije iz prvog pokušaja.

Kliknite na stranicu 2 za ostale znakove
1
2
Prethodna objava7 “sitnica” koje brzo podižu raspoloženje (svima, ali posebno blago depresivnima)
Slijedeća objavaIspovijest mlade žene: Kako me majčina smrt natjerala da živim punim plućima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.