Studeni/novembar neće biti baš povoljan mjesec za Strijelce koji traže srodnu dušu. Svaki pokušaj da se izgradi romantična veza neće uspjeti. Vrijedi steći iskustvo i ponovo pokušati pronaći svoju ljubav. Zauzete Ribe trebaju ponekad poslušati savjete drugih. Pokušajte pratiti svoje ponašanje – skloni ste impulzivnim emocijama.

atma.hr – 52
Ovan

Početkom mjeseca, Ovnovi će doživjeti nalet snage i spremnosti za novu fazu u vezama, ali zvijezde ne savjetuju žurbu. Prije toga, vaša veza mora biti testirana i proći kroz određene prepreke.

Nakon toga odlučujete jeste li spremni nastaviti vezu. U drugoj polovici mjeseca trebate posebno slušati svoje osjećaje.

Ovnovi koji su u vezi trebaju smanjiti ljubomoru, jer ona ništa dobro neće donijeti vašem odnosu.

Bik

Zvijezde savjetuju da slušate svoje osjećaje i uzmete u obzir iskustvo prošlosti. U mnogim situacijama vrijedi preuzeti inicijativu.

Slobodni Bikovi trebaju provesti što više vremena s društvom, upoznati nove ljude i izlaziti, jer tako se povećavaju šanse da pronađu srodnu dušu.

Bikovi koji su zauzeti željet će unaprijediti vezu i podići je na višu razinu.

atma.hr – 52
Blizanci

Obiteljski Blizanci su previše zbunjeni vezama, a slobodni Blizanci su uvijek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite o sebi i odmorite se. Kada prestanete pokušavati pronaći svoju ljubav, ona će vas sama sresti – i to tamo gdje je uopće ne očekujete.

Pokušajte se okružiti samo pravim i pouzdanim prijateljima. Obiteljski pripadnici ovog znaka mogu nastaviti s planiranim potezima.

Idite s partnerom na neki izlet u prirodu, jesenje boje i promjena pejzaža učinit će da se dodatno zbližite.

Rak

U ljubavnoj sferi Rakove očekuje uspješan mjesec. Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Kod bračnih parova početkom mjeseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica.

Uvijek pokušajte otvoreno komunicirati i pronaći rješenje. Druga polovica mjeseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu.

Slobodni Rakovi mogu upoznati svoju ljubav. Ne odustajte od zabave – možda ćete tamo upoznati osobu za sebe.

atma.hr – 52
Lav

Usamljene Lavove u studenom/novembru očekuju zanimljiva poznanstva. Iako nećete kod simpatije odmah vidjeti uzvraćene osjećaje, moguće je da je ovo dio igre.

Promjene u vašem osobnom životu i oslobađanje od prošlosti pomoći će vam da upoznate svoju ljubav.

Obiteljski odnosi Lava mogu izgubiti svoju iskru. Trebali bi pratiti svoje ponašanje, tražiti kompromise i ponovo steći povjerenje svoje srodne duše. Ovog mjeseca provedite više vremena s partnerom.

Djevica

Za slobodne Djevice, studeni/novembar će biti najuspješniji mjesec. Sudbina će vam dati mnogo šansi da upoznate svoju ljubav. Pokušajte da uvijek budete u centru događaja.

Budite suosjećajni prema drugim ljudima i nikoga nemojte osuđivati. Obiteljske Djevice će razmišljati o proširenju svoje zajednice. Zajednički poslovi kod kuće pomoći će vam da se zbližite s vašim partnerom.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

Vaga

Za usamljene Vage studeni/novembar će donijeti mnogo poznanstava. Čini se da se kupate u pažnji suprotnog spola, ali kada dođe vrijeme za izbor, trebali bi pažljivo pogledati sve solucije.

Budite oprezni pri izboru partnera i ne ulazite odmah u odnos povjerenja i intimnu vezu. Pokušajte izbjeći sumnjive situacije.

Krajem mjeseca možete se suočiti s manjim nevoljama, ali ćete se lako nositi s njima.

Škorpion

I obiteljskim i usamljenim Škorpionima predstoji naporan mjesec. Vaša ljubav prema intrigama i flertovanju može dovesti do zanimljivih poznanstava. Međutim, toliko ste fokusirani na pronalaženje srodne duše da zaboravljate na sve ostalo.

Škorpioni koji su u vezi ne bi trebali zloupotrebljavati povjerenje partnera. Vaša sposobnost da lako pronađete pozitivno će pomoći da se izglade svi sukobi.

Nakon što prebrodite mjesec, sudbina će vas nagraditi harmoničnim odnosima.

atma.hr – 52
Strijelac

Studeni/novembar neće biti baš povoljan mjesec za Strijelce koji traže srodnu dušu. Svaki pokušaj da se izgradi romantična veza neće uspjeti.

Vrijedi steći iskustvo i ponovo pokušati pronaći svoju ljubav. Tijekom ovog vremena upoznat ćete različite ljude.

Strijelac u vezi može se suočiti s hladnoćom. Dogovorite sastanak koji će vam pomoći da iskreno razgovarate o svom bolu.

Do kraja mjeseca problemi će biti riješeni.

banner TESLINA PLOCA 1

Jarac

Slobodnim Jarcima u drugoj polovici mjeseca sudbina može donijeti voljenu osobu, ali prvo morate proći kroz neke prepreke. Neodlučni Jarci mogu riskirati da izgube osobu koja im se sviđa.

Da bi se otvorili i pokazali svoje osjećaje, trebate biti uvjereni u ozbiljne namjere partnera. Obiteljske pripadnike znaka očekuje miran mjesec.

Zajedno s voljenom osobom idete ka svojim ciljevima.

Vodenjak

Slobodne Vodenjake očekuju problemi u potrazi za srodnom dušom. Svojim ponašanjem možete otuđiti potencijalnog partnera.

Ne trebate se uznemiravati – kraj mjeseca može donijeti pozitivne emocije i baš tu osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu.

Dopustite partneru da iskaže svoje osjećaje. Zauzeti Vodenjaci trebaju razmišljati o prelasku na novu fazu u vezi.

atma.hr – 52
Ribe

Studeni/novembar će omogućiti Ribama da upoznaju svoju srodnu dušu. Možda će to biti netko iz kruga bliskih prijatelja. Pokušajte biti pažljiviji prema svojoj voljenoj osobi – postoje rizici da je povrijedite svojim dvosmislenim ponašanjem.

Uvjerite se da su vaši osjećaji iskreni i tek tada stupite u vezu.

Zauzete Ribe trebaju ponekad poslušati savjete drugih. Pokušajte pratiti svoje ponašanje – skloni ste impulzivnim emocijama.

sensa.mondo