Foto: pexels.com

Mlad Mjesec u znaku Ovna 12.04. u 04:32 donosi nam osjećaj pojačane energije i revnosti u ostvarenju naših ciljeva. Iako sve znakove Zodijaka očekuje svježa energija i moćna motivacija, mlad Mjesec u Ovnu imat će najblagotvorniji utjecaj na 3 znaka Zodijaka.

atma.hr – 78
Prvi proljetni mlad Mjesec je pred nama! Mlad Mjesec u znaku Ovna 12.04. donosi nam osjećaj pojačane energije i revnosti u ostvarenju naših ciljeva. Snažne i motivacijske vibracije, kao i dobar osjećaj samopouzdanja učinit će da tijekom ovog lunarnog ciklusa budemo odvažniji i za korak bliži svojim snovima.

Vatreni plamen Ovna i pokretačka energija mladog Mjeseca donose nam hrabrost i poletnost, ali i svijest da je sada trenutak da osobne potrebe stavimo na vrh liste prioriteta.

Tijekom ovog mladog Mjeseca očekuju nas još četiri planete u znaku Ovna, od kojih se kao najdominantnije ističu Venera i Merkur. To znači da nas očekuje povoljan period na poljima ljubavi, komunikacije i novca.

Iako sve znakove Zodijaka očekuje svježa energija i moćna motivacija, mlad Mjesec u Ovnu imat će najblagotvorniji utjecaj na sljedeća 3 znaka Zodijaka…

atma.hr – 75Rak

Ova lunacija vam donosi pojačane liderske sposobnosti i profesionalne talente pa će se krivulja na vašem polju karijere značajno popeti na visine.

Odvažite se i pokažite zašto zaslužujete više. Trenutak je da pokažete svoju dominaciju, promovirate vlastite sposobnosti i nastavite napredovati.

Za nježnog Raka javni nastupi i predstavljanje ideja može biti jako izazovno, jer su Rakovi po prirodi vrlo stidljivi. Ali, mlad Mjesec vam sad daje priliku koju zaista trebate iskoristiti.

Ovan

Trenutno su Sunce i Mjesec u vašem znaku pa ne čudi što ste na listi najsretnijih znakova u ovom periodu. Očekuju vas velike promjene, ali vi ih prihvaćate i skidate sa sebe mrlje prošlosti.

Ovo je prilika da postanete autentična verzija sebe, imate vizije, talente i zasjat ćete najljepšim sjajem.

Oslobodite se emotivnog tereta i fokusirajte se na osobni rast. Izrazite svoju kreativnost i jurite za snovima koji su u skladu s vašom pravom prirodom.

atma.hr – 78
Vaga

Mlad Mjesec vam daje moćnu priliku da pritisnete gumb za resetiranje i napravite važne i pozitivne promjene, naročito u privatnom životu.

Skloni ste da ispunjavate potrebe drugih i da često prešutite u raspravama, ali sada se situacija mijenja.

Mlad Mjesec vas podsjeća koliko je važno da se posvetite svojim potrebama, ali i da od drugih tražite ono što želite i što vam pripada.

Imate veliku podršku lunarne energije.

lovesensa

115 KYLE GRAY: PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

11 vježbi uz pomoć kojih ćete poboljšati svoju duhovnu povezanost

Ova knjiga pruža čitatelju priliku da putem 11 vježbi posve preobrazi svoju energiju, da je podigne na višu razinu i da svakome tko ih prakticira proširi uvid u smisao života, njegove talente i misije koje svatko od nas ima ovdje na planetu Zemlji.

Knjiga “Podignite svoju vibraciju” Kylea Greya riznica je kvalitetnih vježbi, uvida i inspiracije koji nam svima trebaju. Ona nas iz dana u dan, korak po korak, na vrlo jednostavan način vodi kroz proces transformacije i konačno u potpunu slobodu da budemo zdravi, sretni i u dubokom miru.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here