Foto: unsplash.com

Generalno gledano, dosta preokreta i neočekivanih situacija se događa u drugoj polovici listopada/oktobra. Pluton više nije retrogradan i pokreću se transformacije, a da bi nešto novo krenulo nešto se treba ugasiti, nestati i prestati raditi po starim obrascima. Duboki i veliki preokreti slijede, neki novi početci su neminovni.

atma.hr – 52
Kako se pomrčina događa na drugom stupnju gdje će biti Sunce, Mjesec i Venera u kvadratu s Plutonom, onda će svima biti dosta teško kada su emocije u pitanju i doći će do nekih financijskih preokreta. Duboke strasti se otvaraju pa ako vam se stalno ponavljaju iste greške po pitanju partnera u ljubavi, poslu, itd., onda su vam promjene neminovne, jer više nećete moći raditi niti misliti i osjećati na isti način.

Drugi stupanj je stupanj Bika pa se najviše može raditi o materijalnim stvarima, racionalnim emocijama. Mnoge osobe mogu doživljavati neke sumnje, duboke strahove pa bi trebali dosta paziti kada je komunikacija u pitanju u odnosima, kako poslovnim tako i emotivnim.

Smjenjivanje pesimizma i optimizma može biti naglašeno, posebno kada Mjesec napravi opoziciju s Uranom, što daje psihičku napetost i neka iznenadna i neočekivana događanja.

Generalno gledano, dosta preokreta i neočekivanih situacija se događa u drugoj polovici listopada/oktobra. Pluton više nije retrogradan i pokreću se transformacije, a da bi nešto novo krenulo nešto se treba ugasiti, nestati i prestati raditi po starim obrascima.

Potrebno je obratiti pažnju na odnose, svoje tijelo i ozbiljno shvatiti neke zdravstvene ili druge probleme.

Pojedine osobe mogu kroz borbu postići svoj cilj, posebno osobe u javnosti, umjetnosti, medicini, itd. Za vrijeme ove pomrčine mogu biti naglašena imovinska pitanja, intima i emotivna prošlost pa i tu treba biti oprezan.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

atma.hr – 52
OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas ova pomrčina može donijeti krizu kada je novac u pitanju, nasljedstvo ili intimnost. Mnogi Ovnovi trebaju imati dosta pozitivan stav kada je u pitanju rodbina, susjedstvo.

Komunikacija je bitna i treba biti iskrena. Nešto što vas boli sada se treba mijenjati da bi rane iz prošlosti mogle zacijeliti.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ova pomrčina događa na vašem polju partnerstva, braka, poslovnih partnera što će vas pokrenuti i potaknuti da gledate drugu stranu i svoje potrebe koje trebate uskladiti.

Mnogi Bikovi mogu biti vrlo ranjivi u ovim preokretima pa ipak je potrebno da napravite krupne promjene u vašem životu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ova pomrčina Sunca dosta aktivna pa se možete se osjećati dosta ranjivo u timskom radu.

Kod vas će biti pokrenuta kuća zdravlja, svakodnevice i posla pa bi moglo doći do bitnih promjena u narednim mjesecima.

Sasvim je sigurno da se prave neke izmjene u gore navedenim aspektima.

atma.hr – 52
RAK

Dragi Rakovi, kod vas je ovo pomrčina Sunca usmjerena na vaš partnerski život pa ako ste imali teže situacije, sada one mogu donijeti promjenu i odrediti nekih narednih šest mjeseci u vašim partnerskim odnosima.

Možete pokrenuti neki kreativan rad ili vam se mogu vratiti neke osobe iz prošlosti pa dobro pazite i razmislite trebate li nastaviti s njima ili završiti nedovršene odnose.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašem domu, obitelji, intimi i nekretninama, što može biti aktivno kada je rješavanje problema u pitanju i da stavite stvari na pravo mjesto u narednih šest mjeseci od pomrčine.

Mnogi Lavovi trebaju odbaciti stare obrasce ponašanja s partnerima i u obitelji i okrenuti ploču.

banner za knjige sretan novac

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se događa pomrčina u na polju rodbine, komunikacije, trgovine, prometa, kratkih putovanja.

Sve odnose i komunikacije koja nije davala efekte, sada, u narednih šest mjeseci, treba dovesti u red. Kod pojedinih Djevica mogu se otvoriti stare rane u rodbinskim odnosima pa čak i kada je podjela imovine u pitanju ili neki novi način komunikacije.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem drugom polju imovinskih pitanja i želja kada je novac u pitanju. Mnoge Vage koje rješavaju imovinska pitanja sada stvari sasvim sigurno u narednih šest mjeseci mogu razriješiti.

Vaša očekivanja i želje mogu biti velike tako da bi trebali uskladiti financije i mogućnosti. Moguće je preispitivanje u partnerskim odnosima i neka vraćanja u prošlost da bi se raščistilo.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se događa pomrčina Sunca pa možete na drugi način sagledavati svoje partnerske odnose vaše odnose s obitelji.

Mnogi Škorpioni trebaju biti strpljivi, jer neke želje nisu sada ostvarive, ali uz shvaćanje novog puta i ostvarenje želja može se dogoditi u narednih šest mjeseci.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ova pomrčina događa u sferi svakodnevnog života, polju zdravlja, odmora pa i načina revitalizacije.

Mnogi Strijelci mogu u narednom periodu imati dosta povoljnu financijsku dobit. Mnoge navike vi mijenjate i pokrećete neki novi posao ili se već postojeći način poslovanja mijenja.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem jedanaestom polju pa možete preko poznanika ili prijatelja mijenjati ciljeve, posao u narednih šest mjeseci. Vi doživljavate neke nove uvide suradnje s timovima i grupne akcije.

Iako ste trenutno usporeni i neodlučni, sasvim sigurno trebate mijenjati način i pristup poslovanju i biti odlučniji.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca mogu uzrokovati da vam se ukrste putevi s dosta kompliciranim i opasnim šefovima ili nadređenim osobama.

Izbjegavajte ljude koji nisu pošteni i iskreni jer možete upasti u komplicirane situacije kada je karijera u pitanju i da onda narednih šest mjeseci nemate čistu sliku jeste li u kontaktu s prijateljem ili neprijateljem.

Pojedini Vodenjaci mogu promijeniti mjesto stanovanja.

atma.hr – 52
RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca u vašem devetom polju što je povezano s učenjem, novom filozofijom, suradnjom s inozemstvom, raznim prodajama i kupovinama, odnosima, itd.

Mnoge Ribe mogu učvrstiti svoje pozicije u narednih šest mjeseci dok sama pomrčina donosi preokrete.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević