Mlad Mjesec u vatrenom znaku Lavu će početi 2. kolovoza 2016. godine u 22. 44 i biti u trigonu s retrogradnim Saturnom u Lavu. Otpočinje novi ciklus promjena, koje mogu biti stabilne i trajne, bez obzira na to je li riječ o novoj ljubavi, o novom partnerstvu, ili nečem drugom, što će se vidjeti iz vašeg natala.

Velika energija, pozitivna, ali i veliki planovi su ostvarivi ako se založite i budete uporni. Lav je kraljevski znak, koji označava i autoritete, a u trigonu sa Saturnom u Strijelcu, moguć je napredak i zauzimanje neke stabilne pozicije, ili početak nečega što donosi postojanost i što može donijeti dobre rezultate u budućnosti. Retrogradni Saturn donosi mogućnost da nešto što smo ranije željeli ili pokušali promijeniti, sada možemo poduzeti i ostvariti.

Želje su snažne, energija moćna, a volja velika usmjerena prema ostvarenju cilja, posebno ukoliko budete uporni i odgovorni.

Drugi dan mladog Mjeseca – 3. kolovoza, idealan je za nove početke. Upravo tog dana ulazi i Mars u Strijelca, vatreni znak, gdje je akcija brza, okrenuta prema kretanju, poduzimanju nečega u što se može uložiti entuzijazam i vjera. Tako će promjene do kojih dođe pratiti i aktivnost koja omogućuje da se dosegne neki cilj.
U noći od 22:44 pa u narednih nekoliko sati, sve do 3. kolovoza u 04:55, bit će povoljno vrijeme da radite vizualizaciju, da zamišljate promjene koje želite ostvariti, a zatim da tijekom 3. kolovoza i započnete s novinama. Idealno vrijeme za taj početak je 3. kolovoza od 22:00 kada je Mjesec u trigonu s Uranom u Ovnu.

Tada obratite pažnju i na iznenadne i brze šanse koje vam dolaze. Moguće je da to bude i neka nova ideja koja vam može promijeniti život na bolje. One mogu vam donijeti poboljšanje, a praćene su oduševljenjem i ushićenjem.
Drugo povoljno vrijeme je u kasnim noćnim satima, od 03:00 do 08:00 sati. Tada će Mjesec biti u konjukciji s Venerom u Lavu. Ovo donosi mogućnost životne radosti, osjećaja sreće ili ljubavi koji će pratiti promjene. Neke će oduševiti neki neočekivani susret, poznanstvo ili neko promijenjeno ponašanje voljene osobe, koja će pokazati ljubav i pažnju. Topline i ljubavne strasti ima više. Vrele emocije i želje donosi Mjesec u konjukciji s Venerom u Lavu.

Mlad Mjesec u Lavu donijet će najveće promjene osobama koje su rođene u razdoblju od 29. srpnja do 6. kolovoza. Osobama rođenim u ovom razdoblju život se može promijeniti na bolje, posebno ako su spremne prihvatiti i neku novu odgovornost, ili budu ustrajni u ostvarenju neke svoje želje.

Od 13. kolovoza prestaje retrogradni hod Saturna što dovodi do lakšeg ostvarenja.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objavaZdrava ljetna pizza kakvu još niste ni vidjeli ni probali!
Slijedeća objavaPozitivna alternativa za 50 negativnih rečenica koje često govorimo djeci: Zbogom povrijeđenosti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.