Ovaj mlad Mjesec je povezan sa Neptunom, Plutonom i Saturnom što kod mnogih osoba izaziva duboke spoznaje, psihičke promjene. Svi koji meditiraju sada mogu dobiti dobre uvide dok pojedine osobe mogu dobiti poruke preko snova. Preporučuje se povezivanje s prirodom i osobama s kojima ste na istoj vibraciji. Intuicija je izražena.

Uvijek govori dobro o drugima…
Svi već znamo da mlad Mjesec donosi promjene i nove početke dok iza sebe ostavlja stvari koje nam više ne služe ili štete. Ovaj mlad Mjesec teži ostvariti harmoničan obiteljski život, poštuje tradicionalne vrijednosti, osigurava materijalnu sigurnost i ljubav koja ponekad može biti neuravnotežena, u smislu da pretjeruje ili da se povuče u samoću. Kod muškaraca stvara posesivnost, ljubomoru, dok kod žena utječe na materinstvo, vjernost, posvećenost obitelji i posesivnost, dok djecu tjera na zabavu.

Ovaj mlad Mjesec je povezan sa Neptunom, Plutonom i Saturnom što kod mnogih osoba izaziva duboke spoznaje, psihičke promjene, jako snažnu intuiciju, piše astrolog Željka Knežević. Svi koji meditiraju sada mogu dobiti dobre uvide dok pojedine osobe mogu dobiti poruke preko snova. Preporučuje se povezivanje s prirodom i osobama s kojima ste na istoj vibraciji. Intuicija je izražena pa je slušajte ovih dana mladog Mjeseca.

OVAN

Kod vas će ovaj mlad Mjesec razbuktati strast kada je financijska oblast u pitanju. Pojedine osobe mogu očekivati veće novčane dobitke. Sve što vam nije bilo po volji sada možete mijenjati i započeti neke skroz nove poslovne planove. Pojedini Ovnovi baš sada ostvaruju neke svoje ciljeve koje su dugo čekali. Za Ovna je sve dugo čekanje što se nije desilo SAD i ODMAH.

Ne vjeruj svemu što misliš…

BIK

Kod vas će ovaj mlad Mjesec pokrenuti sve iznenada, kako pozitivno, tako može biti nešto i manje pozitivno. Uran vam daje snagu, a i eksplozivnost pa dobro razmislite što trebate ostaviti već jednom iza sebe, a što pokrenuti i kakvi novi tokovi trebaju biti. Sve dobro isplanirajte. Uglavnom mijenjajte sve gdje ste nezadovoljni i ne trpite više ni u poslu ni u ljubavi.

BLIZANCI

Kod vas ovaj mlad Mjesec daje duboke misaone promjene, posebno ako ste na duhovnom putu – mogu se desiti velike promjene. Mnogi Blizanci sada mogu imati emotivnu stabilnost pa će zdravog razuma donositi neke odluke. Ipak, nema potrebe žuriti jer je Mars kod vas do 15. 5., a može vam dati brzopletost i nestrpljenje. Ne pretjerujte ni u čemu.

75RAK

Kod vas se pokreće nešto novo na osobnom razvoju i s bližim osobama. Veliko nadahnuće će kod vas sada biti pokrenuto, a kako vi idete jedan korak naprijed bojažljivo, onda dva koraka nazad ubrzano, pitanje je što vi zaista želite mijenjati i da li za to imate sada snage. Možda najbolje da vas Mars pokrene od 16. 5. i da vam da snagu za borbu da promijenite nešto.

LAV

Kod vas je već krajnje vrijeme da promijenite sve što vam ne odgovara u karijeri. Ako vas ovaj mlad Mjesec uznemiri emotivno, onda će vam biti potrebno vrijeme da to zaboravite. Vremenom će izblijediti, pazite da i vi nekoga emotivno ne povrijedite. Uglavnom je ovaj Mjesec dobar za promjene i uspjehe u karijeri, pa ako nešto ne štima u vašoj karijeri mijenjajte obavezno jer je sada vrijeme.

Uvijek govori dobro o drugima…
DJEVICA

Kod vas će se sve nekako dešavati prebrzo pa sada nije vrijeme da sumnjate i brinete već mijenjajte sve što nije pokazalo efekt. Ove brze promjene mogu biti sudbinske pa iskoristite priliku koja je nadohvat ruke, jer je ishod promjene pozitivan. Ovaj cijeli mjesec će biti pun raznih promjena pa se ne opirite da mijenjate stvari u životu što vam nije po volji i što vas blokira ka sreći.

VAGA

Kod vas se već duže vrijeme u mislima dešavaju planovi koji nikako da zažive. Sada je prilika da se dese promjene. Potrebno je da iskočite iz sigurne zone i da svima pokažete i dokažete kako su čuda moguća. Sada je ključ kod vas i možete utjecati čak i na tuđe živote. Sada je bitno da ne budete strogi prema sebi i da dozvolite promjene da vam se dese.

Ne vjeruj svemu što misliš…

ŠKORPION

Kod vas se dešavaju promjene u partnerskim odnosima pa ako imate novog partnera u ljubavi ili poslu, može vam se učiniti ozbiljnim. Svi vi koji već imate partnera sada se mogu produbiti emocije i još jače učvrstiti vaš odnos. Mogući su i ozbiljni važni razgovori s bliskim osobama. Sada bi trebalo da svi odnosi idu na bolje dok, nažalost, neki odnosi koji nemaju svrhu mogu se prekinuti. Bitne promjene su pred vama.

STRIJELAC

Kod vas se dešavaju promjene na poslovnom polju jer je već neko vrijeme u zatišju. Može se desiti i da budete impulzivni, a nije ni to tako loše s obzirom da je Uran u vašem polju posla, no ipak budite uravnoteženi. Neka nova tehnologija i vaše lične emocije mogu se mijenjati i biti povezane s ovim mladim Mjesecom. Vama promjene ne padaju teško već vas raduju.

Uvijek govori dobro o drugima…
JARAC

Kod vas se dešavaju promjene u vašem prirodnom polju ljubavi i djece što može biti pozitivno, a i manje pozitivno. Ovaj mlad Mjesec može nositi sudbinske razne promjene pa je na vama da ih mijenjate i vi najbolje znate što vam nije dobro i kakve promjene želite. Mnogi Jarčevi mogu uživati sa svojom djecom, u ljubavi, kreativnosti i lijepim druženjima.

VODENJAK

Kod vas se odvijaju promjene na raznim događajima. Također, možete imati mnoga iskušenja. Nikako se ne preporučuje neka rutina, mijenjajte stvari koje su vam dosadne i koje nemaju svrhu. Vaš vladar Uran je u Biku narednih sedam godina pa će biti dosta raznih promjena i iskušenja. Zaboravite stare stvari, dozvolite novim iskustvima da zažive.

Ne vjeruj svemu što misliš…

RIBE

Kod vas se dešavaju promjene kada su prijatelji, planovi, nade i želje u pitanju gdje možete imati tenziju i nervozu. Važno je da sada ne donosite nikakve odluke na brzinu. Moguće je da netko na vas i vrši neki pritisak ili se vi tako osjećate. Bitno je da ostanete smireni i da se držite pozitivne energije koja vam može biti spas za nove promjene.

Astrolog: Željka Knežević

49 HEMP RUKSACI

AKCIJA!!! - RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.