Foto: pixabay.com

47

Svaki puta kad se Mjesec i Sunce „poljube“ u aspektu konjukcije u nekom znaku, na nebu vidimo mlad Mjesec. To se događa otprilike svakih 28 dana, koliko Mjesecu treba da napravi krug. Od tog trenutka, Mjesec ulazi u fazu svog rasta, „penjući“ se prema opoziciji prema Suncu ili – punom Mjesecu što će se dogoditi za 14 dana od mladog Mjeseca.

I tih dva tjedna je vrijeme rasta, početaka, sađenja i sijanja. Doslovce – sijanja, jer sve što posijete i posadite u vrijeme rastućeg Mjeseca zasigurno će Vam rasti. Ako to još posadite u vrijeme dok je Mjesec u Biku, budite sigurni da neće samo rasti već će – bujati.

A to je bilo jučer – 26. i danas – 27. travnja!

Dakle, 26. travnja u 14 sati i 16 minuta Mjesec je bio u egzaktnoj konjukciji sa Suncem na 6 stupnjeva i 27 minuta Bika. Ovaj mladi Mjesec upravo je krenuo u novi ciklus rasta, pravo vrijeme za početke svih vrsta. I pravo vrijeme za vrtlarske i poljoprivredne radove. Bik kao znak zemlje fiksne kvalitete podržat će svaku nakanu vezanu uz plodnost i bujanje a to, dakako, stavljanjem sjemena ili mladice u zemlju, i želimo.

Nakon toga će on prijeći u Blizance, zračni znak, koji baš nema puno veze s poljoprivredom ali ima s – komunikacijom, putovanjima i prenošenjem informacija na svim razinama pa će vam 28./29. travnja i to – rasti. Ako, dakako, u to vrijeme krenete s nekim novim idejama i „posijete“ ih upravo tamo gdje i kome treba.

A onda će, 30. travnja Mjesec ući u znak Raka, još jedan plodan vodeni znak pa će to opet biti vrlo povoljna dva i pol dana  (dodajmo još cijeli 1. svibanj i prijepodne 2. svibnja) za sijanje i sadnju svega onoga što želimo da nam se – primi i da nam  – da plod. Za vrtlare ovo su odlična dva i pol dana. Popodne 2. svibnja pa potom 3. i veći dio 4. svibnja, Mjesec i dalje raste prolazeći kroz znak Lava, vatreni i „kraljevski“ znak što je vrlo povoljno za nove inicijative koje želite da Vam – dugo traju. Jer, Lav je znak fiksne kvalitete, on voli trajne i stabilna stvari.

Od popodneva 4. svibnja, potom 5. i prijepodnevne sate 6. svibnja, obilježava prolazak Mjeseca kroz znak Djevice, čiji je element zemlja, a kvaliteta promjenjiva. Za vrtove odlično vrijeme za sijanje, sadnju ili presađivanje, a za one koji nemaju tu priliku ili mogućnosti ti su dani povoljni za sve što je vezano uz navike, higijenu i razne terapijske postupke koji doprinose poboljšanju zdravlja. To je dobro vrijeme i za kućne ljubimce, u svakom smislu, osobito ukoliko već dulje vrijeme razmišljate o nekom – krznenom ili pernatom prijatelju. Ili onom s – perajama.

39

Od 6. svibnja popodne pa cijele dane 7. i 8. svibnja, Mjesec „plovi“ kroz znak Vage, njegujući početke vezane uz partnerstva i odnose. Tada je povoljno uspostavljati partnerstva, ne samo romantičnog tipa jer će vam i ti odnosi, s vremenom – rasti. Dani su dobri i za sudske postupke i situacije u kojima – tražite pravdu. Potom će, 9. i 10. svibnja, Mjesec ući u Škorpiona, završavajući polako fazu svog uspona, kulminacijom i – punim Mjesecom, 10. svibnja točno u 23 sata i 42 minute. Kad se Mjesec napokon napuni, napunit će se i emocije, napetosti i štošta toga što valja otpustiti, za što će vam dobro doći idućih 14 dana Mjesečevog ciklusa, vrijeme njegova opadanja, kada valja završavati, oslobađati se, otpuštati i rješavati se svega suvišnog. Poštovat ćemo prirodne cikluse i u to vrijeme nećemo saditi biljke, kako ne bi rasle u dubinu, u korijen, a ne u visinu, van, na Sunce.

Ionako će 25. svibnja Mjesec iznova „poljubiti“ Sunce u Blizancima i novi ciklus uspona i rasta iznova počinje!

Goga Kovačević, zvjezdarnik.com

61
AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Prethodna objavaOvo ćete htjeti zapamtiti: 5 vrsta afirmacija koje povećavaju samopouzdanje – na svim poljima!
Slijedeća objavaNezahvalni muškarci zapamtite: I vile su žene!
Goga Kovačević
Goga Kovačević je diplomirani astorolog, pri američkom koledžu za astrologiju (American college of Astrology, New York, 1998), te se astrologijom kroz praksu bavi više od 25 godina. Bila je dugogodišnja urednica i voditeljica radijske emisije "Astro-time", koja se od 1994. do 2012. godine emitirala na Slavonskom radiju, Osijek. Autorica je knjige "Zvjezdarnik, astrologija 12 znakova" (2006.), te uređuje i vodi blog www.zvjezdarnik.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.