Foto: pixabay.com

30. svibnja/maja u 13:32h događa se mlad Mjesec u Blizancima, koji nakon teških energija sezone pomrčina donosi olakšanje. Iskoristite ovaj period da dođete u dodir sa svojom istinom i da stvorite unutarnji glas pun ljubavi, ljubaznosti i mira. Upotrijebite ovu energiju da raščistite misli koje vam više ne služe, tako da možete stvoriti nove početke koje želite.

atma.hr – 52
30. svibnja/maja u 13:32h događa se mlad Mjesec u Blizancima, kojim se završava sezona pomrčina. Bez obzira na to gdje se nalazimo nakon ovih transformativnih pomrčina, ovaj mlad Mjesec donijet će nježnu energiju, koja će nas voditi novim putevima.

Prvi mladi Mjesec nakon sezone pomrčine uvijek je važan, jer donosi dozu svježe energije i svježe perspektive, omogućujući nam da integriramo sve što se dogodilo i osjećamo se sigurnije kada je u pitanju poduzimanje sljedećih koraka naprijed.

Iako će ova svježa energija biti dobrodošla, u ovom trenutku postoji i mentalno maglovita energija koja nas upozorava da se krećemo polako i budemo strpljivi. Iako možemo osjećati lakoću na novom putu, Svemir traži od nas da se smirimo.

Ova maglovita energija djelomično dolazi od Merkura, koji je vladajući planet Blizanaca, a trenutno je u retrogradnom stanju. Kao vladar Blizanaca, Merkur preuzima još veći utjecaj pod ovim mladim Mjesecom.

U danima oko mladog Mjeseca dopustite si da odvojite vrijeme i ne žurite s bilo kakvim odlukama. Svemir usporava stvari kako biste mogli odvojiti svoje vrijeme, kako biste mogli doći do daha i donijeti najbolju odluku za budućnost.

Ako ova mentalno maglovita energija počne stvarati veću nelagodu, usredotočite se na razbistravanje uma, uklanjanje opsesivnog ili ponavljajućeg razmišljanja i dovođenje svoje svjesnosti u sadašnjost. Pokušajte očistiti svoj um od nereda i bit će vam lakše upravljati dijelom ove maglovite energije.

atma.hr – 52
Merkur bi se trebao početi kretati direktno 3. lipnja/juna, iako će mu trebati neko vrijeme da se vrati na prijašnju snagu i brzinu, stvari bi se trebale osjećati jasnije u tjednima koji slijede. Nakon teških energija sezone pomrčina, mladi Mjesec u Blizancima bi trebao bi donijeti olakšanje.

Iako ovaj mladi Mjesec neće donijeti potpunu jasnoću, on nas podsjeća da budemo strpljivi, da se krećemo polako i da se usredotočimo na nježnije i suptilnije aspekte našeg iscjeliteljskog putovanja.

Ako je život i dalje užurban nakon transformacije pomrčine, znajte da ovaj mladi Mjesec donosi podsjetnik da je u redu odvojiti si vrijeme za razmišljanje i procesuiranje.

Nemojte se osjećati kao da trebate biti zahvaćeni nekakvom brzom energijom, umjesto toga povucite kočnice, napravite nekoliko koraka unatrag i dajte si dovoljno vremena i prostora.

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

Energija Blizanaca također vlada komunikacijom pa će vam bilježenje i zapisivanje vaših misli i osjećaja pomoći. Odvojite vrijeme da sjednete i izbacite sve svoje osjećaje na papir i vidite koja će se mudrost ili odgovori pojaviti. Vrijeme je za pristup dubljoj istini.

Iskoristite ovaj period da dođete u dodir sa svojom istinom i da stvorite unutarnji glas pun ljubavi, ljubaznosti i mira. Upotrijebite ovu energiju da raščistite misli koje vam više ne služe, tako da možete stvoriti nove početke koje želite.

Vrijeme je da počnete ispočetka, vrijeme je da ta uvjerenja o sebi preoblikujete s ljubavlju, potporom i nježnošću, a mlad Mjesec će vas voditi na svakom koraku.

Više boravite u prirodi, ona će vam pružiti dodatnu potporu i iscjeljenje na svim razinama.

atma.hr – 52
Donošenje harmonije u naše tijelo i dušu je energetska struja u kojoj nam ovaj mlad Mjesec može pomoći.

Blizanci također predstavljaju povezanost sa zemljom i povezanost s nebom. Most između ova dva stanja je ono što je život i možda ćemo se toga podsjetiti za vrijeme ovog mladog Mjeseca.

Vjerujte da će vam Svemir pomoći da izgradite most preko kojeg vaša fizička i duševna strana mogu hodati prema uspjehu, nagradama i sreći.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić