Foto: pexels.com

30. svibnja/maja događa se mlad Mjesec u Blizancima, za vrijeme konjunkcije Marsa i Jupitera. Kako će i Merkur biti retrogradan i u kvadratu sa Saturnom mogući su problemi u odnosima. Mnoge osobe u ovom periodu mogu plaćati svoje neke dugove iz prošlih života. Ako ste ranije nekog povrijedili sada se sve pokreće i izlazi na površinu. Potrebna je pojačana mudrost i oprez.

atma.hr – 52
Ovaj mlad Mjesec se događa na 9. stupnju, koji je stupanj Strijelca, za vrijeme konjunkcije Marsa i Jupitera pa mnoge osobe mogu osjetiti ogroman priljev energije, što se može iskoristiti u sportu, poslu, emotivnim strastima, borbi i ratu ili nekim natjecanjima.

Ako neke osobe imaju negativne aspekte, onda se ova energija može iskazati u nasilju, nesretnim događajima i unutrašnjim nezadovoljstvima.

Kako će i Merkur biti retrogradan i u kvadratu sa Saturnom onda mogu pasti ružne riječi, može doći do svađe, mračnih misli, smicalica, podlosti, laži i još drugih negativnosti. Pojedinci mogu tražiti osvetu za neka nedjela pa budite oprezni.

Moguće su obmane ili da netko započne borbu i natjecanje s vama. Pazite da vas ne obuzme agresija, već pokrenite neki novi projekt ili budite kreativni i potrošite tu svu nagomilanu energiju konstruktivno.

Mlad Mjesec pokreće ciklus za narednih 28 dana kada će biti naredni mlad Mjesec. Moguće su svađe i problemi u vezama sve zbog retrogradnog Merkura koji je u kvadratu sa Saturnom, također mogu se odlagati neki rokovi, poslovi mogu biti pod blokadom ili da ništa ne ide kako ste osmislili.

Mnoge osobe u ovom periodu mogu plaćati svoje neke dugove iz prošlih života. Ako ste ranije nekog povrijedili sada se sve pokreće i izlazi na površinu pa je pojačano potrebna mudrost i oprez.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi od mladog Mjeseca u Blizancima?

atma.hr – 52
OVAN

Dragi Ovnovi, vama se mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, kraćih putovanja pa i preseljenja.

Mnogi Ovnovi sada mogu započeti neki novi vid komunikacije pa kako je Merkur retrogradan, a velika energija je u pitanju, vi donosite neke odluke i stvarate neki novi početak.

Dobro sve odmjerite i ne brzajte.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju financija i imovine pa možete imati neke nove početke u tim područjima.

Moguća su neka ulaganja ili neka trgovina s imovinom.

Ipak sačekajte da Merkur krene direktno pa poslije 03. lipnja/juna sve pokrenite.

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

BLIZANCI

Kod vas se događa ovaj mlad Mjesec i kako je ovo vaša vladavina, vi planirate raditi na sebi i svom fizičkom izgledu.

Mnogi Blizanci sada mogu imati dosta plodne projekte koji donose veće zarade.

Lakoća i opuštenost će nastupiti kada vaš vladar krene direktno poslije 3. lipnja/juna.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju pa se možete osjećati uznemireno, stidljivo i da težite da se povučete i izolirate.

Pojedini Rakovi mogu imati i kontakt s inozemstvom ili mogu otputovati u inozemstvo.

Pojedine osobe mogu se i tajno zaljubiti.

atma.hr – 52
LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju, što vas može povezati dublje s prijateljima, a mogu se pojaviti i nova poznanstva.

Moguće je da pokrenete neke nove projekte ili suradnje.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem desetom polju karijere pa se u toj sferi mogu događati promjene.

Moguće je da vas postave na neko mjesto šefa ili da mijenjate kolegu.

Sasvim je moguće da vam ovaj period donese ugled.

banner za knjige sretan novac

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem devetom polju što vam daje posvećenost idealima, razboritost i neki novi vid filozofije i pogleda na život.

Mnoge Vage sada se mogu strasno zaljubiti pa da partner bude nestrpljiv i preskoči svu romantiku.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju intuitivnosti, strasti, seksualnosti i novčanih priljeva pa u toj sferi možete očekivati nove početke i promjene.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa kako je Merkur retrogradan možete biti prezauzeti i u tenziji s poslovnim ili emotivnim partnerom.

Moguć je izlazak u javnost i popularnost.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem šestom polju što iziskuje prilagođavanje novo nastaloj situaciju u svakodnevnom životu, zdravlju i poslu.

Mnogi Jarci bi trebali povesti računa o svom zdravlju i loše navike izbaciti iz svakodnevnog života.

banner GHERI COTTON

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju zabave djece, lutrije, sporta.

Potrebno je da pokrenete svoje planove i vizije bez nekih velikih teatralnih nastupa, jer svu energiju koju imate treba potrošiti kreativno.

Kako je Saturn u vašem znaku i pravi kvadrat s Merkurom, ipak vas može nešto kočiti i sprječavati da sve uradite što ste naumili. Budite strpljivi.

atma.hr – 52
RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u četvrtoj kući doma, obitelji pa se ispoljava u vašoj kući.

Pokreće se nešto novo, stoga pojedine Ribe mogu otići od kuće ili se vraćati uslijed ljubavi prema domovini.

Sretno svima u novim početcima i preokretima!

Željka Knežević