Foto: pixabay.com

Sve što započnete u ovom periodu pet dana prije i poslije mladog Mjeseca može dati odjek u narednih šest mjeseci. Obavezno iskoristite svoje šanse kada su poslovne i ljubavne ponude u pitanju pa čak i sudski sporovi se mogu iznenada riješiti. Usmjerite se na jednostavnost, unutrašnji mir i harmoniju, a sve ostalo je na Jupiteru koji vam može s energijom Mjeseca podariti sreću, dobrobiti i bogatstvo u svakom obliku.

atma.hr – 52
Svaki mlad Mjesec donosi novi početak i promjene pa tako i ovaj! Pokreće sve partnerske odnose, događanja u javnim životima pojedinih osoba, u pravosuđu i drugim aspektima života, što još ovisi u kojem vašem osobnom polju se događa.

Kako je još uvijek aktualna retrogradnost šest planeta, neki novi početci mogu i kasniti ili se odlagati za neki vremenski period.

Ne preporučuje se da prekidate vezu ili brak, partnerske odnose, bilo da su u pitanju ljubavni ili poslovni. Čak je moguće da se pomirite ili kontaktirate neke članove obitelji, stare prijatelje i započnete neka nova druženja i prijateljstva.

Svakako da ovaj mlad Mjesec jača odnose s ljudima u svim životnim aspektima. Ipak pazite s odlukama i dobro razmislite, posebno ako su neke odluke vaša životna prekretnica.

Vrlo je povoljno u ovom periodu stupati u nove poslovne, prijateljske i ljubavne veze. Jačanje postojećih odnosa i veza je također naglašeno.

Mnoge promjene se događaju u narednom periodu, a posebno u ljubavi. Mnoge osobe bi mogle biti ugodno iznenađene, posebno kada je raspoloženje i veselje u pitanju, a nisu isključeni ljepota i kupovina lijepih stvari.

Ipak ne pretjerujte, jer je Mjesec u opoziciji s Jupiterom što može pojačati hedonizam i nekontrolirane troškove.

Sve što započnete u ovom periodu pet dana prije i poslije mladog Mjeseca može dati odjek u narednih šest mjeseci.

Obavezno iskoristite svoje šanse kada su poslovne i ljubavne ponude u pitanju pa čak i sudski sporovi se mogu iznenada riješiti. Usmjerite se na jednostavnost, unutrašnji mir i harmoniju, a sve ostalo je na Jupiteru koji vam može s energijom Mjeseca podariti sreću, dobrobiti i bogatstvo u svakom obliku.

atma.hr – 52
Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju partnerskih odnosa, poslovnih i ljubavnih pa bi bilo dobro da sve dovedete u harmoniju i izbalansirate odnose s osobama s kojima niste u najboljim odnosima.

Moguće su i poslovne promjene.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je ovaj mlad Mjesec u polju zdravlja, posla, svakodnevnog života i kućnih ljubimaca pa će u tim sferama nastupiti promjene, novi preokreti i početci.

Potrebno je da uspostavite balans i harmoniju u svakodnevnom životu i da emocije ne utječu na poslodavce, kolege i partnere u poslu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju što pokreće materijalne i ljubavne želje koje mogu ovisiti o materijalnim potrebama.

Moguće je da obitelj utječe na vaš emotivni život dok pojedine osobe mogu imati dosta dobar period za trudnoću i harmoniju sa djecom.

atma.hr – 52
RAK

Dragi Rakovi, kod vas ovaj mlad Mjesec pokreće i pravi promjene u vašem četvrtom polju doma, obitelji, intime pa pojedine osobe mogu imati snažne osjećaje s jednim roditeljem obično majkom.

Pojedini Rakovi mogu mijenjati nekretnine, način prehrane ili se mogu zaposliti u ustanovama vezanim za ta područja.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju što naglašava komunikaciju, promet, trgovinu, rodbinu pa možete imati emocije istaknute za kraće putovanje i neke nove početke u karijeri.

Potrebno je da izbalansirate vašu komunikaciju i izbacite nebitne stvari.

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju financija i materijalnih dobara, što će pokretati jaku želju za materijalnom sigurnošću.

Emocije i zadovoljstva se također povezuju s materijalnim pa bi bilo dobro da napravite balans između materijalnog i emotivnog.

VAGA

Drage Vage, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što vam daje samosvijest, izražavanje povezano s emocijama.

Iako ste vi dobar diplomat, možda vas ovaj mlad Mjesec preplavi emocijama koje možete ispoljavati na malo čudan način za druge oko sebe i da ih uvučete u svoje osobne stvari.

Balansirajte svoje emocije.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što pokreće vaše najdublje i nesvjesne emocije.

Možete imati duboke psihičke i intuitivne uvide dok će vas ekstremna osjetljivost uz opoziciju Jupitera odvesti u nerealnost pa tu budite oprezni i izbalansirani.

Moguća je neurotičnost.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući pa se emocije usmjeravaju na nadanja, želje, potrebe za prijateljstvom i druženjem pa ako ste zapustili vaše druženje sada možete obnoviti komunikaciju.

Pokušajte uspostaviti harmoniju. Druženja će biti najviše sa ženama.

banner hemp ruksak 1

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju karijere što će kod vas izazvati emocije i potrebu za priznanjima i isticanjima.

U vašoj karijeri se ističu žene na položaju koje vam mogu pomoći.

Moguće je da postanete poznati i priznati posebno ako ste u politici i javnom profesijama.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju pa ćete težiti za duhovnim stremljenjima, moralnim vrijednostima, dalekim putovanjima, novim nekim filozofskim pogledima na život što može ispuniti vaše emocije.

Velika inspiracija i daleka putovanja su pred vama.

atma.hr – 52
RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem osmom polju transformacija, strasti, emocija, psihičke osjetljivosti i velike snage.

Neka događanja u financijskim sferama mogu vas uvesti u veće troškove ili u neke rizične investicije pa budite oprezni.

Emocije su vrlo čulne. Moguća su nasljedstva i novac preko partnera.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević