Image by starline on Freepik

Dragi Ovnovi, kako je Jupiter u vašem znaku, sada imate podršku u karijeri. Emotivno, ako nemate partnera, sada je moguće da ga upoznate u poslovnom okruženju ili na nekoj proslavi. Vage, trebate biti oprezne s emocijama kada se radi o obitelji. Ne vraćajte se u prošlost jer je moguće da dođe do sukoba.

atma.hr – 52
Ovo je posljednji mlad Mjesec u ovoj godini koji se događa na prvom stupnju i može imati dosta osobina Ovna koji pokazuje promjenjive emotivne impulse.

Pojedine osobe mogu djelovati impulzivno bez obzira na posljedice, dok druge shvaćaju ozbiljno život i emotivno se identificiraju više s materijalnim nego s duhovnim vrijednostima.

Ovaj mlad Mjesec najviše utječe na kardinalne znakove, na Ovna, Raka, Vagu i Jarca.

Kako se događa na prvom stupnju može utjecati na sve osobe koje imaju planete ili značajne položaje u svom osobnom horoskopu od prvog do petog stupnja bilo kojeg znaka.

Vrlo je bitno da od mladog Mjeseca i u narednim danima prije retrogradnog Merkura od 29.12.2022. pokrenete ambicije za narednu godinu i sve lijepo isplanirate.

Kako će mlad Mjesec praviti kvadrat s Jupiterom iz Ovna onda su mogući emotivni ispadi ili nerealni planovi i očekivanja, a svaka vrsta pretjerivanja može vam naškoditi.

Kod pojedinih osoba mogu se pojaviti neke emocije iz prošlosti ili se možete udružiti s osobom koja vam nije dorasla.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

atma.hr – 52
OVAN

Dragi Ovnovi, na vas snažno utječe ovaj mlad Mjesec, a kako je Jupiter u vašem znaku, imate podršku u karijeri.

Ne preporučuje se da prihvaćate prevelike obveze koje niste u mogućnosti ostvariti.

Emotivno, ako nemate partnera sada je moguće da ga upoznate u poslovnom okruženju ili preko nekih okupljanja i proslava.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju koje vas može odvesti na neko putovanje, u inozemstvo ili u svoj rodni kraj.

Mnogi Bikovi bi trebali napokon naći mir u svojoj dubini duše i više se okrenuti sebi i vjerovanju u sebe.

Emotivno bi moglo biti dobro ako ste slobodni i ako ne gledate neki interes od partnera.

banner za knjige sretan novac

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se mlad Mjesec događa u vašem osmom polju pa možete razmišljati o nekom kreditu ili materijalnim sigurnostima ili ulaganju u neke investicije.

Ipak, budite oprezni kada su investicije i krediti u pitanju. Pojedini Blizanci mogu dobiti nasljedstvo ili da se oko toga dogovara i pregovara.

Emotivno i psihički možete biti jako osjetljivi.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa možete biti usmjereni na poslovne, partnerske odnose.

Pojedini Rakovi sada mogu pronaći posao.

Emotivno je dosta aktivno s partnerom pa možete planirati što i kako dalje.

atma.hr – 52
LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju gdje vas usmjerava na svakodnevni život, posao i zdravlje.

Ako imate problem sa zdravljem onda bi bilo krajnje vrijeme da promijenite režim prehrane i da se bavite fizičkom aktivnošću.

Emotivno, ako ste slobodni može vas zainteresirati osoba koju ćete upoznati preko posla.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, djece, zabave, sporta itd..

Mnoge Djevice trebaju pokrenuti neke nove emotivne obrasce u ljubavi i ako ste imali neke kalkulacije to će se sigurno pokazati.

Moguće su neke nove odluke kada su djeca u pitanju ako ih imate. Sve treba biti iz čiste emocije bez ikakve kalkulacije.

banner hemp ruksak 1

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem četvrtom polju doma, obitelji, intime.

Mnoge Vage trebaju biti oprezne s emocijama kada se radi o obitelji. Ne vraćajte se u prošlost jer je moguće da dođe do sukoba.

Najbolje bi bilo da okrenete stranicu i počastite sebe s nečim novim u vašem domu.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju komunikacije, prometa, kraćih putovanja, itd..

Vrlo je bitno da budete fleksibilni kada je komunikacija u pitanju i da postanete svjesni svojih grešaka u komunikaciji kako bi ih mogli ukloniti.

Emotivno, ako ste sami, možete upoznati osobu na nekom putovanju ili u poslovnom okruženju.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju koje se odnosi na financije.

Mnogi Strijelci bi trebali započeti nešto na tom planu ili promijeniti način poslovanja.

Svakako je bitno da vi sami uložite napor da bi uspjeli.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec pa je jako bitno da se posvetite sebi, da slušate svoju intuiciju i da, ako to želite, promijenite svoj izgled i imidž.

Mnogi Jarci trebaju biti i oprezni i da ne pretjeruju u svojim nekim stvarima bila to hrana, piće ili neki drugi porok.

banner za knjige divan zivot

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što može dati obuzetost snažnim emocijama i nekim nesvjesnim reakcijama.

Ne preporučuju se neka nerealna maštanja, ulaganja ili neke tajne veze, jer može dosta toga da na kraju ispasti kako niste planirali.

RIBE  

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju gdje su vam emocije usmjerene na snažnu potrebu za druženjem ili nekim društvenim aktivnostima.

Mogući su neki novi ciljevi i projekti pa bi bilo dobro da budete realni i da se vi osobno potrudite da sve ide kako treba.

Izbjegavajte pretjerivanje.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević