Foto: pexels.com

Reći će vam mnogi astrolozi da je ovo odlično vrijeme za konkretiziranje odnosa, ulaženje u brakove, planiranje ozbiljne životne zajednice. Reći će vam to oni koji ne žive vaše ljubavi, ne spavaju s vašim partnerima, ne hrane vašu djecu i ne žive u vašoj koži. Jer kad bi oni išta znali o vama, rekli bi vam da ne postoji pravo vrijeme. Postoji samo vrijeme koje je vaše. I ako ono nije sada, nije nikada.

atma.hr – 78
„Ako otkinem od tebe sve ono što mogu imati, bojim se da od tebe ne ostaje ništa.“

Mlad Mjesec dočekuje nas na 23* znaka Jarca. Naš počinak kože dobiva novu dimenziju. Krećemo stazama potpunih htjenja. Odlučujemo se na izbore koji nam trebaju. Sortiramo ožiljke pod svojim prstima. Potpuno smo realni. Moramo takvi biti.  Možda i skrhani od bola. Možda i ogoljeni. Možda i premoreni. Uporni. Sigurni. Neslomljivi.

Jer ono što sada učinimo, učiniti će nas u nekoj budućnosti. Ono što sada ne riješimo, riješit će nas. Kao u igri šaha, prednost je naša. Svaka takva igra zahtjeva strpljenje. Logičko prosuđivanje i prostu matematiku. Ne, ne želim vam reći da vaši putevi vode do pobjede ili poraza, ali vode do nekog cilja. Samo vama jasnog i samo vama znanog.

Emocije, kao pothlađene na vjetru moraju dobiti svoje utočište. Morate izgraditi zidove i srušiti one iste. Morate naučiti izolirati svoje svjetove od tuđih svjetova. Zaštititi  se. Pronaći način da dodate bol bolu.

Realnost nas prati. Dugo očekivana rješenja pristižu. Karma nas pečati. Vraća nam oduzeto, daje nam sve ono što nam nije dano. Ponekad nas i zakida. Uzima. Proganja. Drži. Tako nesputane u svom vrtlogu vremena. Ovisno o onome što smo joj uspjeli dati.

atma.hr – 39

Tradicija jača. Nikad radikalnije mase izlaze na površinu. Svijet koji gledamo s prvim buđenjem, svijet je koji smo izgradili. Nestašica i bijeda, odraz je nas samih. Svijet koji ostavljamo iza sebe, svijet je koji čeka tisuće naših pokoljenja.

Grizemo zubima realnost, žvačemo večernje vijesti, drhtimo od zime koja je u nama. Ponekad tako zvijezde obiđu jedan krug da nas podsjete kakve su nam misli, takve su nam misli i da stvarnost kreiramo svojim ponašanjem. Misli sada poklanjamo konkretizaciji. Vizualizacije nisu potrebne. Dovoljno bi bilo da samo otvorite oči.

Svijet koji se raspada ili gradi, svijet je u vama. Ne treba ga zamišljati. Niste si toliko daleko. Možda ste i preblizu. Svakako u sebi. Svakako u vama.

Udružen s Mjesecom i Suncem ovdje je i Pluton. Testiramo svoje moći, svoje snage, svoje fenikse. Koliko ustrajemo, toliko dobivamo. I u svemu tome treba paziti čime postižemo svoja buđenja. Neki se kotrljaju preko sebe, neki preko postelje, a neki preko tuđih obraza. I ne treba očekivati da tako zavaljeni u ušuškane snove lažne realnosti, budemo probuđeni.

Naše su oči sklopljene. Gledaju duboko u nas. Po prvi put, možda nam ne treba ogledalo. Potpuni mrak na našim ulicama. Potpuni trnci samoće. Tišina koja gromoglasno para neka naša neba. Možemo si dopustiti ta lutanja, ako se poznajemo. Ako se usudimo upoznavati. Ako popričamo s tim bićem koje u sebe upija sve naše strahove, dileme, blokade i jecaje. Što nas to priječi da dođemo do Sebe?

atma.hr – 75Saturn kao dispozitor mladog Mjeseca korača poprilično samouvjereno stazama Vodenjaka. Puštamo svoju slobodu da se izvijori u našoj kosi. Udišemo dah nekim novim plućima. Sve što sada uspijemo riješiti, riješili smo zauvijek. Jer da bi trčali nekim boljim stazama i da bi uživali neko bolje vrijeme, da bi sretali  svoje nade, sreće i aspiracije, trebamo se izboriti sa svojim mrakom.

I susreću nas neke stare siluete. Neriješena emotivna pitanja. Priče koje još uvijek imaju dio nas. A mi ih gutamo. Kao kamenje. Misleći: proći će.

Prošlo bi da je trebalo. A nije. I tko zna kojom orbitom će naše duše još ploviti i u kakvim univerzumima ćemo spajati sebe. Takvi. Potpuno nespojivi. Različiti. A opet bliski do granica neslućenosti. Pričamo jezikom nerazumljivosti. A opet se shvaćamo bolje od bilo koje izgovorene riječi. Naše duše pričaju, kad mi to već ne znamo. Toliko smo nevješti, strahota.

Sve ono što ovih dana ne riješimo u sebi i sami sa sobom, rješavat ćemo sa svojim partnerima. Prijateljima. Ljubavnicima. Onima koje nazivamo drugim djelom sebe, iako to prečesto i nisu. Jesmo li ih zaista pronašli? Ili ih još uvijek tražimo?

Pa ih zamrznemo na jednu cijelu vječnost, jer nas bole šaputanja koja nisu naša. Pa se posvađamo, okrenemo i odemo, jer zid koji je među nama, sami smo gradili. A smeta nam.

atma.hr – 78
Pa onda godine duge kao vječnost u kojoj obitavamo sa svojim partnerima volimo prozvati povjerenjem. Pa dugogodišnje odnose volimo ovjekovječiti nekim krugom na prstu pa i naše ljubavi samo prođu kroz tu rupu, zaglavljene u jednom potpisanom obećanju koje nikad nije ni postojali.

Pa čujemo kako se vjere, žene, odlučuju na djecu i zajedničke živote oni koji su poprilično skloni svom raspadanju. I teško da će ovih dana takvi odnosi biti nositelji neke budućnosti.

Reći će vam mnogi astrolozi da je ovo odlično vrijeme za konkretiziranje odnosa, ulaženje u brakove, planiranje ozbiljne životne zajednice. Reći će vam to oni koji ne žive vaše ljubavi, ne spavaju s vašim partnerima, ne hrane vašu djecu i ne žive u vašoj koži.

Jer kad bi oni išta znali o vama rekli bi vam da ne postoji pravo vrijeme. Postoji samo vrijeme koje je vaše. I ako ono nije sada, nije nikada.

I mnogi će baš ovo vrijeme misliti da donose najbolje odluke života, ali teško je donositi najbolje odluke, kada taj isti život i nemate. Netko vam ga je ukrao dok ste trčali za poslovnim obavezama, ispunjavali svoje vrijeme karijerom, pokušavali biti fantastični ljubavnici i ponešto bolji muževi, supruge, očevi i majke.

atma.hr – 39

To je život koji su vam poklonili kao nametnuti dar. Jer od vas se očekuje baš sve navedeno. Da se ženite, množite, rađate, radite, da se debljate i mršavite, da se uljepšavate i da postanete ružni. Od vas se očekuje da vas pregazi starost na nekom trećem koraku nečijeg ognjišta pa da netko s vama upali vatru i da se ugrije.

A sve što je ikada trebalo vrlo je jednostavno: probuditi se. U svoje vrijeme. U sebi. Sa sobom.

Nevjerojatnijeg ljubavnika od sebe nikad nećete upoznati.

Ekstazama bola, pridodajte sebe.

Sanja Paraminski Aisha

111 AKAŠA

Otvaranje Akaša zapisa

Upoznajte svoje Čuvare zapisa i otkrijte svrhu svoje duše

U ovom vodiču, Maureen St. Germain nam nudi precizne instrukcije, objašnjavajući kako se povezati sa svojim vlastitim Čuvarima zapisa, dobiti pristup Akaša zapisima te spoznati svrhu svoje duše. Akaša zapisi su golemo područje energetskih utisaka poput knjižnice, živo vibrirajuće polje koje pohranjuje sve moguće budućnosti, sadašnjost i prošlost. Kada vaša duša započne sa svojim životnim iskustvom, otpušta se polje energije koje bilježi svaku misao, riječ, postupak, želju i emociju.

Rad sa Čuvarima zapisa i samim zapisima neće samo riješiti vaše svakodnevne probleme, već će podići vašu duhovnost na novu razinu i vi ćete postići višu razinu svijesti. Vaš rad u Akaša zapisima pomaže Uzašašću Zemlje.

Prethodna objavaKreće posljednji vlak za slobodu – Krajnje vrijeme da se opametimo!
Slijedeća objava7 biljaka s najmoćnijim antivirusnim djelovanjem
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here