Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju koje vam može dati dosta lijepih druženja, zabave. Neke želje i zadovoljstva mogu biti pod jakim utjecajem materijalnog i emotivnog. Novi početci su pred vama. Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što može pokrenuti vaše davne nesvjesne reakcije. Bilo bi dobro da izađete iz prošlosti i okrenete novi list.

atma.hr – 52
Otvaraju se nove energije i putevi dok želje kod mnogih osoba rastu. Maštaju o putovanju nekim ljepšim i boljim danima pa mnoge osobe mogu i ostvariti svoje želje. Svi aspekti s Mjesecom su pozitivni, a posebno se ističe trigon Mjeseca s Jupiterom što nam daje mnogo velikodušnosti, ljubaznosti, dobrote.

Novi početci su dosta optimistični i pozitivni pa bi trebali iskoristiti sve dobre i sretne povoljnosti. Kako Mjesec odmiče on će praviti opoziciju s Marsom pa pojedine osobe mogu iznenada promijeniti svoje emotivno raspoloženje uslijed obično nekih sitnica i nesuglasica.

Potrebno je biti oprezan u prometu, izbjegavati alkohol i druga stimulativna sredstva. Ovaj aspekt u narednom periodu se može manifestirati kroz seksualne, psihičke, probleme, neke ekstremne slučajeve, halucinacije i čudne fenomene.

Kako Jupiter kreće direktno na mlad Mjesec onda se pojačava pozitivna energija i otvaraju nove mogućnosti i sretniji tokovi.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju što vam može dati povoljnosti za putovanje, neku novu duhovnu vezu i moralne vrijednosti.

Moguće je da se vaše zalaganje i trud na kraju isplate, tako da možete imati dobar profit.

atma.hr – 52
BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj osmoj kući koja će pokrenuti emocije, transformaciju.

Pojedini Bikovi mogu se baviti nasljedstvom, kreditima, osiguranjima. Moguće su neke investicije i partnerski odnos kada su financije u pitanju.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se mlad Mjesec događa u vašem sedmom polju javnosti, partnerskih odnosa, braka i osjetljivosti, posebno ćete osjetiti utjecaj ako se obitelj miješa u vaše emocije.

Moguća je borba i sukob zbog Marsa u vašem znaku. Imat ćete dosta obaveza i posla.

banner za knjige stvorite novo ja

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju pa ako niste dobro raspoloženi ili ste emotivno pogođeni, može utjecati na vaše zdravlje, posao, ali ako je sve dobro onda se možete radovati nekim novim poslovnim tokovima.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju koje vam može dati dosta lijepih druženja, zabave. Ako imate djecu imat ćete lijepu razmjenu emocija s njima. Slobodni mogu upoznati novu ljubav.

Neke želje i zadovoljstva mogu biti pod jakim utjecajem materijalnog i emotivnog. Novi početci su pred vama.

atma.hr – 52
DJEVICA

Drage Djevice kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem četvrtom polju koje je dosta povezano s obitelji, majkom, emocijama pa ako niste sretni u tim područjima, onda možete pokrenuti nešto novo i pokazati nove obrasce emocija.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju komunikacije, rodbinskih odnosa, kraćih putovanja. Moguće je da budete u mislima i mašti sa svojim fantazijama koje se napokon mogu ostvariti i biti realnost.

Ne padajte pod emotivni utjecaj drugih već držite svoje emocije pod svojom kontrolom. Potrebno je sada pokrenuti nešto novo u životu.

banner TESLINA PLOCA 1

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem drugom polju koje je povezano s materijalnim dobrima što vam može dati jaku potrebu za materijalnom sigurnošću.

Pojedini Škorpioni koji nemaju posao ili im je nesiguran sada mogu očekivati sigurnost i zaposlenje ili bolje financijske priljeve.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec koji vam donosi sreću i ispunjenje svih želja.

Dobivate priznanje i nagradu za svoj rad i trud. Pojedini Strijelci izlaze u javnost dok pojedini trebaju iskoristiti i promijeniti svoje neke navike na bolje.

atma.hr – 52
JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što vam može pokrenuti vaše davne nesvjesne reakcije, a i raspoloženje vam može biti obuzeto prošlošću.

Bilo bi dobro da izađete iz prošlosti i okrenete novi list. Pojedini Jarci mogu imati kontakt s inozemstvom koje budi emocije.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas ovaj mlad Mjesec pokreće jedanaesto polje koje pokreće druženje, lijepe i nove projekte i emotivne potrebe da se viđate s prijateljima i da imate neke nove društvene aktivnosti.

Bitno je mišljenje prijatelja dok su emocije usmjerene na druge i zadovoljstvo kroz neke nove ljude.

banner za knjige sretan novac

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj tranzit mladog Mjeseca događa u vašem desetom polju što će kod vas pokrenuti potrebu za priznanjem i isticanjem.

Mnoge Ribe mogu imati uspjeha preko žena u karijeri dok neke Ribe mogu imati neke nove emocije kada su roditelji u pitanju.

Svakako vam dolaze povoljnosti.

Željka Knežević