52
Mlad Mjesec je u Ovnu, a Merkur je ponovo krenuo direktno, nakon retrogradnog hoda koji traje od 23.03.

Osjećaj retrogradnosti osjetit će se sve do 03.05. Pomalo počinju jenjavati nesporazumi koje je donosio retro hod Merkura. Ponovno se vraćamo na put kojeg smo prošli u periodu 23.03. do danas.

To ne znači da možemo promijeniti događaje, riječi, prošlost. Ali možemo ponovljeni odabrati da bude drugačije. Ako i postoje rane, ne otvarajte ih. Ne spominjite. Ne vraćajte se na njih. Ne radite iste greške.

Imat ćete priliku da na iste stvari učinite i reagirate drugačije. I učinite tako.

75Ako su neki koraci na početku i bili krivi, ne možete ih promjeniti. Ali trudite se da promijenite ono sada. Da ispišete nove energije u starim načinima. Odnosima. Ljudima.

Mlad Mjesec još uvijek može donijeti stres i trzavice zbog konjukcije s Uranom. Ali napravite nešto drugačije. Izvanredno. Promijenite dio sebe. Na sebi. U sebi. Iznenadite druge. Izmijenite svoj stan, okolinu, prioritete. Transformirajte energiju u vježbu.

Dispozitor Mjeseca je Mars u Jarcu. U idućih 15 dana prioritet je čvrstina. Stabilizacija. Nekretnine. Osnova za život. Materijalizacija.

Sigurnost se uvlači u nas. Pore su ispunjene. Dišemo. Otežano. Ali dišemo.

Sanja Paraminski – AstroAisha

39

Prethodna objavaKažu da je kokosovo ulje dobro za naše zdravlje – Ali jeste li znali OVO?
Slijedeća objava12 znakova da je vrijeme da krenete dalje i spalite sve mostove za sobom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.